Ste spokojní s novými opatreniami od Fica?
No ako ficovolici? Ste spokojní co ten váš úžasný Fico robí? Ako sa vám páči nový balíček opatrení ktorý zas z nášho vrecka vytiahne viac peňazí? 23%daň, platby pre podnikateľov za výber z bankomatu, za platby kartou atd atd...
@eternity24 nepotrebujem obracať, myslím ze na to prídu aj sami len ešte pretečie veľa vody Dunajom
@wolf_ grciam 🤢🤮
@wolf_ Časť tých príspevkov sú trollovia. Neviem, koľko ľudí zachytilo odhalenie, že napr. aj Šutaj Eštok začínal svoju kariéru presne takto - ako smerácky troll na diskusiách sme.sk. No a keď takéto príspevky
bez akejkoľvek kritiky, sú vďaka spôsobu akým sociálne siete personalizujú obsah, pre mnohých ľudí, jediným zdrojom informácii, potom tí ľudia reálne začnú veriť všetkému, čo sa tam píše. Podľa mňa už pre nich neexistuje cesta späť do reality.
Dosť so prežívala všetky tie svinstva, čo robili rodine Simeckovcov a keď som dnes už po odvolaní z funkcie pána Simecku okolo piatej vencila psa pri parlamente, stala tam osamotená veľmi mila pani s transparentom -foto prikladám, policajti ju skontrolovali, ukázali jej, kde môže stat, povedala mi, že sa pri nej zastavilo zopár poslancov aj koaličných, aj opozičných,porozprávali sa s ňou, aj dosť ľudí sa jej poprihovaralo,ale nepridal sa nikto, bolo mi to veľmi ľúto, že tam tak statočne niekoľko hodín stala úplne sama,neviem či sme zlahostajneli, alebo rezignovali, ešte pred pár mesiacmi by tam stalo a protestovalo proti odvolaniu Simecka aspoň 500 ľudí, ako je to možné, že to napadlo len jednu jedinú osobu?
@autor No, len aby sme sa vôbec toho dožili, keď bude voda pretecena, lebo toľko hlúposti, to bude trvať …🤪
@beataxxx sklanam sa pred nou. My nie sme francuzi. Nam sloboda hrdost narod odvaha demokracia moralka nehovori nic. Nevykrikuj nesmej sa nahlas neodvravaj ohni chrbat zavri hubu chod na omsu vytni zene a detom vypi si zanadavaj ale iba v krcme, to sme my. Hanbim sa za nas. My nemame buducnost.
@dominikamacakova dobre, že nemám fb. Potrebovala by som asi sanitku.
Necitam diskusiu, ospravedlnujem sa. Len sa chcem opytat, patri to k teme. . Myslite si, ze Simeckova rodina podvadzala? Nemyslim tym, ze vsak aj "ini sa obohacovali". Niekto z koalicie hovoril, ze neporusili zakon, len jednali nemoralne. Naopak, Gaspar sa chysta podat trestne oznamenie, ak sa nebude zaoberat vysledkami auditu, vysetrovat dalej..
@eva8 trestne oznámenie na koho? Na seba? Však smer im dotácie schvaľoval. Mne to príde, že hľadali čokoľvek čím by mohli zakryť zvyšovanie a sami vedeli, že to co na simecku vytiahli je blbosť ale asi fakt nemohli nájsť niečo lepšie a čakali, že ľudia si nejako zvyšovanie nevšimnú lebo simecka. To už vážne tým smerakom ani ta clona nevychádza. Minule roky to robili lepšie, dnes už im je to úplne jedno, už sa fakt ani nesnažia, ved aj naco? Majú všetko co chceli, ešte zobrať nejaké milióny a môžu ísť do dôchodku.
@macik166 nemusia s otvorenou narucou,ale takych miest je este vela, kde ta nepotopia ako v tvojej vlastnej krajine. Ja sondujem uz roky kde a dlazdim cestu, aby sa to raz podarilo. My nemozeme odist z dna na den ,ani z mesiaca na mesiac,ale ten ciel mam jasny.nevyjde,nebudem sa vesat,ale ten pocit,ze som aspon skusila..
@beataxxx tie hromadne protesty organizovala opozicia, vedelo sa o nich, ludia prisli. Tato pani jednala na vlastnu past. Mala odvahu. Najhorsie je, ze mam pocit, ze sa ludia zacnu bat prejavovat nesuhlas s rozhodnutiami vlady, aby neprisli o prijem/zamestnanie v tejto dobe konsolidacii
@777januska777 na clenov rodiny, ak som dobre zachytila, po podani navrhu vraveli, ze maju stastie, ze presla novela zakona, po odvolani, ze ani ta ich nezachrani (Mne to vyplynulo z TB, pripustam, ze mozno som zaujata) Smer vysvetloval kadejake prepojenia/znamosti medz tymi, ktori schvalovali dotacie a Simeckovcami. Zasli az do doby Havla 🙃
@columbovazena ale je rozdiel v tom ako by sa tie finacie vyuzili.. fico ich “preje”… to je ako ked si zena na materskej zoberie uver u nebankovky na nove handry alebo iphone aj ked by v poho mohla pouzivat funkcny samsung a nakupovat vo vypredajoch a potom vdaka splatkam nema na najom
Konsolidacia by mala sluzit na rozvoj( zdravotnictvo, skolstvo, cesty) nie na to ze volakto si na polroka prilepsi..
Ficoovce nadavaju na ukrajincov ale to, ze kvoli ich vyberu vo volbach od nas odidu najlepsi lekari a ich budu liecit prave ti ukrajinski ich netrapi. Proste ficovolic daleko nedovidi a to je katastrofa
@dominikamacakova no neviem mne sa to nejako nezdá aby niekto na FB pod plným pravým menom takto drukoval j..nutemu...skor mi to príde ako poctivá práca trollov....
@eva8 smer toho už vysvetloval. Prečo smer nechodí do diskusií s oponentami? Lebo tam mu budú oponovať a tieto klamstvá co oni vravia vyvracat. Na tlačovke mu nikto nič nemôže vyvrátiť, keďže je to len ich monológ a nejaké pripravené otázky. Akože smeraci co vypustia z úst to je polopravda, ale nedá sa im to nijako dokázať, lebo ľudia čo počúvajú koalíciu nepočúvajú argumenty oponentov.
Smeraci vytvorili obrovský strach a majú úžasný dar reči a ten strach z ich oponentov dokážu do ľudských sŕdc úžasne vložiť. Akože smeraci sú fakt politici, ktorí majú neskutočný talent, ale pre Slovensko sú skaza.
Mne je na grc z nich !!!!!!!! kazdy tyzden nieco hrozne odklepnu ,hovada!!! Ja len nechapem ako smerohlasovci nevidia ako Fico klame a klame a klame a zavadza a zavadza...fakt su tak sedliacky nastavení brrrr ...asi musi tato generacia vymriet ,aby sme sa mali dobre...zle mi z tejto vlady...
@777januska777 volby vyhralo nechodenie do diskusii. Zaujimava bola tlacovka SNS, osobne utoky na redaktorku Aktualit, vraj, za spravanie. Tesne predtym Michalko urazal Dubeciho 🙃 . Prepisovala som to na MK, skusim najst ten moj prispevok a prekopirujem
@777januska777 No problem je, ze mame strasne slabých oponentov, či opoziciu, či novinarov, či odbornikov. Slabý ako čaj, nikto im nedokáže vyvrátiť tie ich bludy. Neskutočne som z toho sklamaná.
@macik166 preco kazdy ospevuje uk?? vsak oni su za chvilu horsie na tom ako my hahaha...staci ist do ČIECH a hned su tam lepsie podmienky ako tu..je vela krajin lepsie na tom ako uk /svk...
@alenamihal akoby to mohli vidieť? To je výber najväčších mentálnych atlétov Slovenska. Tam nečakaj, že sa rozsvieti... 🙄
@eva8 podporovatelia smerakov pozerali diskusie, ale iba tie so smerakmi a keďže smeraci mávajú len monológ, tak to sa ľahko podľahne a uveria klamstvam. Vzdy som to vravela a stojím si za tým, ze smer a fico patria a patrili medzi úžasných politikov, šikovných a múdrych, ale svoj potenciál využili na vlastné obohatenie a čím väčšia moc, tým viac hladných krkov, ktoré musíš nakŕmiť, aby si si moc udržal. Takže na začiatku to možno stalo len nejaké predražené zákazky, dnes už udržanie Fica pri živote stojí obrovské miliardy.
Mne je ho svojim spôsobom aj ľúto, lebo on drží také množstvo nebezpečných ludi, takže jeho odchod z politiky len tak bez zabezpečenia je trest smrti a preto je taky aký je a už sa ani nesnaží skrývať svoje rozhodnutia. Lebo co mu je po nejakých Slovákoch, on ma strach z horších ludi.

@oli18 co to trepes ty? Vyťahovať na známych ako pomáhajú deťom. Tak prezraď co tvoje deti, čo robia? Tiež sa uchytili, tak ze by si byt v Prahe mohli dovoliť na hypotéku kúpiť? Ach ta naša závisť...