Ste spokojní s novými opatreniami od Fica?
No ako ficovolici? Ste spokojní co ten váš úžasný Fico robí? Ako sa vám páči nový balíček opatrení ktorý zas z nášho vrecka vytiahne viac peňazí? 23%daň, platby pre podnikateľov za výber z bankomatu, za platby kartou atd atd...
@alenamihal horšie ako my? Veď my prerazame dno...
Áno, samozrejme, že aj UK má množstvo problémov, ale my sa dostaneme tam, kde oni, tak o trilion rokov..
Prepis z TB
Michalko:
"Najprv som si myslel, ze p. Dubeci ma 3-ciferne IQ a ze to nie je nieco take ako buciaci, placuci, vrestiaci, tazko subnormalny, intelektualne subnormalny poslanec, ktory je znamy tym, ze nikdy nepovie nic rozumne a ked tak, iba ked sa zmyli, co sa nestava. Bohuzial, zda sa, ze retardacny mechanizmus pri strate inteligencie pri politike je uplne silny, takze chcem jasne a jednoznacne povedat: ... "
Nasledovali otazky novinarov:
Odpoved Danka po osloveni v poradi 2. redaktorky Aktualit (prve boli z TA3):
" Dajte mi pokoj, mna nezaujimaju Aktuality, najma ako sa spravate ako osoba vo svojich relaciach, akym pravom, alebo z akej pozicie oslovujete niekoho, koho neusale urazate?!"
Len mala ukazka 😔
@gribka1 este aj ty cigani su podaktory rozumnejsi a rozumeju tomu 😵
@bibuskaiba ich naucil zivot🤣
@karolin8 áno, ja som za skrátenie rodičovského príspevku do 2r dieťaťa, pokiaľ teda nemá nejaké zdravotné obmedzenia, zrušenie predĺžených rodičovských príspevkov, keď ti dieťa nezoberú do škôlky a tehotenského príspevku. ALE treba na to pripraviť a rozšíriť systém predškolských zariadení - jasle, škôlky, tak, aby boli dostupné logisticky a finančne.
@777januska777 Nemyslím, že sú takí úžasní politici. Ich najväčšia schopnosť je tá, že nemajú žiadne morálne zábrany a tak využili to, čo ponúkajú sociálne siete a dezinformačné média - možnosť klamať a zavádzať a to bez toho, aby im ktokoľvek oponoval.
Na Slovensku sú hodnoty demokracie a občianske povedomie na veľmi nízkej úrovni. Súčasne (alebo možno dokonca práve preto) sa práve na nás vo veľkej miere zamerala dezinfoscéna. Výsledkom je, že sú tu dve skupiny obyvateľov a každá žije v úplne inej realite.
Osobne pochybujem, že sa to ešte dá dať do poriadku. Ani ak by sa v tejto chvíli niekomu vysokopostavenému (napr. amerikanofilovi Kaliňákovi) ozvalo svedomie, vystúpil by zo Smeru a všetkým smerovoličom odhalil do detailov, aká je realita, tak to nepomôze - ich vnímanie reality je už tak deformované, že nepomôze nič. Svet sa práve mení, prerozdeľujú sa sféry vplyvu. Na konci tohoto procesu sa významne zoškrtá zoznam demokratických krajín, môžme len dúfať, že to bude bez nejakej veľkej vojny. A Slovensko je už v štádiu, kedy je podľa mňa jasné, že bude patriť do sféry ruského vplyvu. Aby sa zabránilo útekom na západ, postavia sa nové pohraničné ploty a sme tam, kde sme boli pred pár desaťročiami. Neverím, že je ešte šanca zvrátiť to.
@777januska777 sumarizujes moje myslienky
@annm81 ja verim tomu, ze sa v buducom volebnom obdobi budeme spajat, nie rozdelovat. Trochu sa obavam, ze krajna pravica v Europe tak prevalcuje Europu, ze spajanie ludi bude velmi okliestene. Predtym vzniknu velke nepokoje. Kazdy extrem prinasa cenzuru (aj samocenzuru - pud sebazachovy, prezitie)
@annm81 ja verím stále, ze práve mladi budú budúcnosť Slovenska. Verím, že oni zachránia to co sme my starí pokazili. Lebo veľa starých žije najmä vo svojej dedine, kde idú do kostola a do krčmy a v oboch týchto zariadeniach počujú aki sú zlí progresivci a ze kazde podporovanie povedie do pekla, tak oni ťažko vyjdu z toho co majú okolo seba, lebo strach je silnejší. Ale mladi dnes cestujú a vidia svet a vidia, ze veľa veci co počujú od rodičov ci starých rodičov nie je pravda. Verím, že oni zmenia Slovensko.
@777januska777 Väčšina mladých ujde a tí, čo ostanú volia republiku🤣 Ale bodaj by áno, len už to v čom vyrastáš ťa formuje. Niektorým niet pomoci.
@777januska777 presne toto sú žiaľ 2 extrémy slovákov, buď vsugeruju ,vlastny' názor v kostole alebo v krčme skupina alkoholikov...
Kde sú tie, čo pred voľbami kričali, že za Fica im bolo lepšie??? Pamätám si, ako sa tu jedna naparovala, že si domy porobili aj autá kúpili aj na dovolenky chodili keď bol Fico pri moci... aj teraz to budú mať? Keď už ani tie dotácie z plánu obnovy nie sú, resp tvrdia, že sú, ale neviem o nikom, kto ju aj naozaj dostal...
@gribka1 mladez studujuca v zahranici najviac podporovala PS. A ked dostanu moznost strany so snahou o spolupracu, pojde to.
Co sa tyka Europy - Holandsko velmi zdrazelo, aj tam sa krajna pravica dostala do popredia, Nemecko tiez prevalcuje, Francuzsko je zaujimave. Mne sa zda, ze vsade sa ide z extremu do extremu. Vsade vo svete vyhra s tesnym predstihom jedna, ci druha strana, silne protiklady.
Uvidime. Zelam si spajanie, porozumenie. Nie ego - "moja strana", moja prestiz, moja pravda. Ale porozumenie.
@eva8 áno mládež studujuca v zahraniči podporuje PS...lenže ja vidím aj druhý pol slovenských mladých ľudí, ti, ktorí po ukončení väčšinou strednej školy, ostali sedieť doma, lebo veď za 600euro sa nezasiju niekde v automobilke...doma im rodiča nakúpia, navaria, zakuria...a z týchto ľudí vyrastá žiaľ nová voličská základná Fica, blahu, Kotlebu a ďalších blbeckov
@makaronka01 si z tych jednoduchsich, skoda odpovedat 😅
@eva8 So Slovenskom si väčší optimista ako ja. Krajná pravica v Európe je veľký problém, ale myslím, že to najhoršie, čo môže priniesť, je pár rokov násilia a potom sa západ (tu pod pojmom západ nemyslím civilizačný okruh, ale vyspelé demokratické krajiny prvého sveta) vráti späť do starých koľají. Slovensko v tej dobe už nebude mať so suverenitou nič spoločné (aký paradox, že túto zmenu orientácie nazývajú voliči koalície "presadenie suverenity"). A možno ani to násilie na západe nebude. Aj tam sa deje to, čo sa na Slovensku stalo s PS - témy, ktoré najviac rozdeľovali (migrácia, LGBT) zatlačili štandardné strany do úzadia alebo dokonca zaradili spiatočku.
@777januska777 aj ty si väčší optimista ako ja :( mladí ktorí cestujú a vidia svet sú u nás v menšine a aj tá menšina stráca vieru a radšej rezignovane odchádza (zatiaľ sa to dá). Väčšina mladých preberá názory rodičov a neskôr si ich potvrdzuje v tej istej krčme a v tom istom kostole.
@top_manazerka nad týmto presne uvažujeme už dlhšie aj my. Mne je v podstate jedno odkiaľ robím, jedno dieťa bude od januára mimo SR a druhé bude na SŠ v Bratislave. Muž má remeslo v ruke, ten môže robiť kdekoľvek. Ale odrádza ma viac vecí, napr. zložité vybavenie stavebného povolenia, vyššie miestne dane, prepis áut a vyššie poistky a pod... ako to riešiš? Čo všetko musíš vybaviť a riešiť? Dik za info
@annm81 teraz, ale koľko mladých dnes chodi do kostola a koľko do krčmy? Oveľa menej ako za našich čias. Dnes chce mládež žiť inak, nechcú žiť cely život v jednej dedine s rovnakými ľuďmi a roky v rovnakej práci. A dnes majú ti mladi tu možnosť žiť inak, áno väčšinou keď majú deti vrátia sa k rodičom a žijú tak ako ich rodicia, ale je tam ta možnosť, že predtým budú vidieť ten svet. Fakt ja verím tomu, ze budu mladi naša budúcnosť, lebo oni ešte majú v sebe tu chuť zmeniť svet a túžia po budúcnosti a majú aj ľahšie meniace sa názory, maju menšie ego pri názoroch.

@gribka1 nie su slabi, su slusni.
Simecka, bohuzial, zacina preberat retoriku Slovakov