icon

Ako je to so sexuálnym životom ženy po pôrode?

mahalo
6. dec 2011

Caute mamicky, rada by som sa od vas dozvedela ako citite milovanie po porode. Od mami som totiz vzdy pocuvala, ze ked raz porodim, tak to uz nikdy nebude ako pred tym. Potvrdite, alebo vyvratite mi toto tvrdenie? Da sa vagina raz do "normalneho" predporodneho stavu, alebo ostane uz na stalo uvolnenejsia? Vopred dakujem za odpovede ;)

skeptik
7. dec 2011

Ach jaj, no "kegelove cviky" su samozrejme uzitocne na spevnenie svalstva, uz len preto, aby si sa nepocuravala. Co sa elasticity tyka, tak to je znacne ovplyvnene hormonami, pocas laktacie to moze byt preto bolestivejsie.

anjelicek26
Odpoveď bola odstránená
saza007
Odpoveď bola odstránená
mataharyy
7. dec 2011

@skeptik tož ještě dodám já jsem pořádně nikdy nekojila ☹ tak možná i to mělo vliv 😉 ale fakt po lepší 😵

ivka225
Odpoveď bola odstránená
irriss
Odpoveď bola odstránená
mataharyy
Odpoveď bola odstránená
irriss
Odpoveď bola odstránená
terrs
Odpoveď bola odstránená
gemini2
Odpoveď bola odstránená
mataharyy
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
Odpoveď bola odstránená
terrs
Odpoveď bola odstránená
irriss
Odpoveď bola odstránená
traktor
Odpoveď bola odstránená
sisaha
Odpoveď bola odstránená
stardust
Odpoveď bola odstránená
irriss
Odpoveď bola odstránená
irriss
Odpoveď bola odstránená
mandragora22
Odpoveď bola odstránená
kaja73
Odpoveď bola odstránená
mataharyy
Odpoveď bola odstránená
irriss
Odpoveď bola odstránená
traktor
Odpoveď bola odstránená
irriss
Odpoveď bola odstránená
traktor
Odpoveď bola odstránená
zuzana581
Odpoveď bola odstránená
veve39
7. dec 2011

zakladatelka polozila uplne normalnu, z mojho pohladu pragmaticku a pochopitelnu otazku - pre niektore nenormalnu, az tak nenormalnu, ze je to urcite prezleceny chlap, pripadne uchylak...
vsimli ste si, kam sa tema posunula a co sa riesi ????

zakladatelka predpokladam nemala zaujem riesit nebezpecenstvo uverejnovania fotiek nahych deti, doveru, uprimnost, priatelstva....svetovy mier a ine "vazne" temy 😝

amadora
7. dec 2011

@mahalo síce nenadviažem na "pútavú" diskusiu z predchádzajúcich 7 strán ale odpoviem ti na tvoju otázku, mám dve deti a ja potvrdzujem čo ti povedala mamka, u nás sex po pôrode išiel dosť rapídne dole vodou žiaľ práve kvôli fyzickému stavu tam dole po pôrode 😒

fialkaa
7. dec 2011

moja skusenost: je to ine ako pred porodom. kym som kojila, nemala som o sex vobec zaujem, ale vobec. hlavne prvy rok, kym ma este pobolievala jazva positi a tak. odkedy nekojim, co je necely mesiac, sa to zlepsuje 🙂