icon

Ako rýchlo postupoval váš pôrod po odtečení plodovej vody?

11. dec 2025

Ahojte, mne dnes na obed odtiekla plodová voda tak som isl hneď do pôrodnice. Ale teda od tretej hod sa nález nezmenil a som len otvorená na jeden prst. Som prvorodička. Tak ma zaujímajú vaše skúsenosti. Viem že to môže trvať aj 18 hodín. Zatiaľ cítim len take slabšie menštruačné bolesti a nič viac.

Strana
z2
kiki68
12. dec 2025

@anonym_autor do 3 hodin porodene, to bol druhy porod a prvy bol 8, ale to bol vyvolavany.

anonym_31e688
12. dec 2025

@anonym_autor Pri prvom mi odtiekla plodová voda po polnoci a porodila som ďalší deň, večer o pol 10.Vyvolávaný pôrod. Druhý o pol piatej ráno mi odtiekla plodová voda a narodil sa večer o 18.h.Vyvolávaný pôrod.

ankare
12. dec 2025
@anonym_autor

@mogaa ďakujem už to celkom ide už som na 7cm bola pred hodinou tak mi povedali že na prvorodičku dobre. Epidural je záchrana fakt 😂aj ten plyn

@anonym_autor Držíme palce! ❤️

autor
12. dec 2025

Tak my to už mame mame za sebou. Najprv mi síce epidurálka zastavila pôrod ale potom ako dali druhu dávku a oxytocín tak som do hodiny asi porodila. Takze od prvej kontrakcie ktorú som musela predychavat to trvalo 11 hodín. Bol to náročný pôrod aj poranenia aj to že mi museli placentu ručne odlucit :/ tak verím že sa dáme dokopy rýchlo. A ďakujem za Vaše odpovede 😊

Strana
z2