icon

Aký bol váš tretí pôrod?

mami92
6. apr 2022

Čaute. Mamule tie co už máte 3 a viac detí aký bol váš tretí porod . ?? Ja som mala prvý 13a pol hodinovy a bol hrozný druhý ledva hodinku a pol a ten bol super ale akosi s 3tieho mam strach . Rodím o necelé 2mesiace a čím ďalej tým viac sa bojím

Strana
z2
luciah187
6. apr 2022

@sazumak o tak podobny rozdiel, ako ja by som mala. Vdaka za info. Zistujem, ze vsetko sa da, len treba chciet 🙂

luciah187
6. apr 2022

@nika23t rozumiem, dakujem, ze si sa podelila. Ja sa skor obavam toho, aby som to ja fyzicky zvladla. Mam 37. U mna by bol tiez vyse 8 rokov rozdiel. No snad si to telo este pamata a zvladne.

rawmamka
6. apr 2022

@mami92 To je veľmi individuálne, ja som mala prvé dva pôrody prirodzeným spôsobom (rozdiel 6 rokov), oba prebehli bez komplikácií, druhý bol z môjho pohľadu ľahší a aj rýchlejší (od začiatku kontrakcií po samotné narodenie dcérky neubehli ani 4 hodiny, zatiaľčo pri prvom to bolo takmer 8 hodín, pri oboch intenzívnejšie bolesti necelé 2 hodiny, bez akýchkoľvek analgetík, epidurálu a pod.) . No a ten tretí bol akútny cisársky rez (po 3 rokoch od druhého pôrodu), takže úplne iná skúsenosť......

diamond007
6. apr 2022

@luciah187 telo nikdy nezabudne, ja som napr.nevedela že kŕčom po prvom pôrode mení tvar a aj po druhom.... Ďalší pôrod už ho nemení. Telo na to nezabudnem už nikdy že rodilo 🙂

mami92
autor
6. apr 2022

@rawmamka ďakujem.

mami92
autor
6. apr 2022

Ja mam medzi dcérami 6rocny rozdiel a teraz tretí chlapec starsia ma 11 a mladšia bude mať 5r tak skoro na rovnako rozdiely . Obe sa tesia na brata ta najmenšia najviac .

luciah187
6. apr 2022

@diamond007 verim, ze nie. Super, vdaka

nika23t
6. apr 2022

@luciah187 neboj nič, zvládneš v pohode. A potom Ta čaká plno radosti 😉

luciah187
6. apr 2022

@nika23t dakujeem, tak uz len, aby to vyslo. Momentalne robim ovu testy, ale este im kusok chyba.

sazumak
6. apr 2022

@luciah187 Ten odstup je perfektný 🙂 Staršia mala 14 rokov, teraz má 16 a je skvelé, že ani pubertu nemusíme riešiť, lebo ju tá maličká naučila zodpovednosti a starostlivosti. Podobne aj naša prostredná 12 ročná, ona si ju vysnívala...strašne chcela sestričku 🙂 A ja len oddychujem...ani pri jednom dieťati som si tak neoddýchla, lebo sa o ňu bijú, kto ju bude prizerať, chodiť na prechádzky, kúpať a kŕmiť 🙂

nevenka
6. apr 2022

@mami92 prvy 3,5 hodiny, druhy 5 hodin, treti 45 minut, aj to 9 dni pred terminom - vyvolavacka kvoli vusokemu tlaku. Ale to uz som bola na 3 cm otvorena a stacilo vypustit vodu.

luciah187
6. apr 2022

@sazumak strasne by som bola zvedava, ako by to brali moje deti. Trochu si neviem predstavit, ze by sa syn chcel starat, tazko povedat. To mas skvele.

Strana
z2