Kedy ste dostali prvú menštruáciu po pôrode?
Ch cela by som sa opytat mile mamicky ja kojim uz vyse 5 mesiaca a stale nic pricom moje vsetky kamosky dostali uz po 3 mesiaci mrchu 😲 ,,,lebo ja napriklad mrcchu nemam , ale mam normalne bolesti a tak jak pri cykle ,,je to ok ? Ďakujem za odpovede 🙂
po roku aj 3 mesiacoch a stale dojcim. dalsia menstruacia prisla 2tyzdne po prvej, potom sa frekvencia zacala predlzovat
po 14 mesiacoch, 13 mes. som kojila
my sme síc boli s kojením pol na pol s umelým ale niektorým babám aj tak prišiel menzes neskoršie mne žial hned po šestonedelí, takže u mna nebolo šestonedelie ale 8tonedelie a hned ako skončilo dorazil menzes
pri synovi som dostala po 5 mesiacoch a teraz pri dcérke po 8 mesiacoch...syna som kojila 13 m. a dcérku ešte kojím...
11 mesiacov po pôrode a stále dojčím. Najskôr som mala dlhé intervaly, neskôr sa začali upravovať do normálu.
4. mes po porode, stale kojim. pri prvom 8 mes. po porode (2 mes.po skonceni kojenia).
starsi syn kojeny mesiac,dostavila sa hned po ukonceni 600 nedelia,na den presne. dcera stale kojena, ms sa dostavila presne v den dcerinych 6m. odvtedy mam mensie zenske problemy a ms mam kazde 3t,cize do dnesneho dna som ju uz mala 5x.. 😠
cca po 12. mesiacoch.
po 13 masiacoch-ešte kojený
po 6 tyzdnoch po porode, plne kojeny dodnes..
po sestonedeli a to som plne kojila do skoro 7 mesiacov, nasledne do 13 mesiacov...kde je spravodlivost? 😀
po 8mesiacoch a tecie zo mna ako by ma podrezali, tusim s tym zajdem za gyndosom 😠
pri prvom po 2 mesiacoch, kojeny bol len 2 mesiace
a pri druhom po 20 mesiacoch kojeny bol 27 mesiacov
Maly bol kojeny 15 mesiacov a dostala som menstruacii az vtedy po tych 15 mes. (cely cas od 6. tt po porode som brala hak azalia)
ja pri plnom kojeni 10 tyzdnov po porode a po mesiaci zas, takze je hned aj pravidelna...
ja som pri prvom po 15 týždnovkojenýje dodnes a pri malej po 2 mesiacoch druhá nedorazila 😝
ja som dostala prave dnes 😅 . Malicka ma 7 a pol mesiaca, bola plne kojena az do prvej zeleninky a kojim stale.
dostala som 3 mesiace po porode raz a potom az za dalsich 6 mesiacov - stale kojim. myslim, ze je v poriadku , aj ak su nejake pobolievania, predsalen to telo pracuje..
po 6 mes 🙂 hned ako sme ubrali z kojenia a pridávali zeleninku 😀 a konečne som potom začala chudnúť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 za mesiac 15kg všetky čo som si priniesla z pôrodnice 🙂
Ja som dostala po 3 mesiacoch. No ale musim povedat ze od porodu mam perfektny 28 dnovy cyklus 🙂 viem presne v ktory den MS pride 😉
tiez po sestonedeli a to som kojila kazdu hodinu den ci noc.. 😝 tak som presla na Cerazete..
tiez po sestonedeli a to som kojila kazdu hodinu den ci noc.. 😝 tak som presla na Cerazete..
Ahoj, tak ja som nedostala kym som kojila, a malu som odstavila cca zaciatkom februara ked mala necelych 7 mesiacov, lebo v maji som chcela znova otehotniet, a prisli mi na konci februara prve, teda po 7 mesiacov od porodu.. (: a od maja uz zasa nic (: 😝
7 mesiacov
prve dieťa som kojila 1,6 mesiacov a dostala som až po 1,6 rokoch, druhe tak isto a tretie - kojila som 10 mesiacov a dostala som po 6 mesiacoch. Je to v poriadku, bud rada a uživaj si to.
ja som kojila 15 mesiacov a menzes som dostala po 12 mesiacoch 😉
dostala som po 8mesiacoch a kojila som 18 mesiacov prvú dcéru...
druhú dcéru stále kojím a zatiaľ nič... 🙂
ja dojcim 4mesiac a stale nic, dufam, ze sa este nepride 🙂
Tak ja dojčím viac ako 14 mesiacov a nedostala som to ešte. Keď príde po takej dlhej dobe,tak sa budem normálne cítiť ako 13tka-ako tenkrát poprvé!!! 😀

Ja som dostala presne ked mala Miska 5 mesiacov, este stale kojim. To bola prva, uvidim ci pride aj dalsia.