Mali ste trikrát cisársky rez?
Ahojte, som tehotna a som v 10 tt. Mam dve sekcie zasebou jednu pred 8 rokmi a druhu pred 11 mesiacmi. Myslite ze tehu bude Ok aj ked je to tak skoro po porode a este ktomu po druhej sekcií ? Bojim sa tejto dalsiej ktora bude v lete.
Mam sekciu zo zdravotnych dôvodov.
Su mamičky ktore maju tri sekcie a su Ok?
Dakujem ❤️
Ja mam 3sekcie , prva bola pred 9timi rokmi, druha pred 6timi a 3tia pred 2mi rokmi ,
pred poslednou som este aj potratila a 3mesiace na to otehotnela , nastastie vsetko ok .
Posledna bola najlachsia a najlepsie som ju zvladla , primar sa este vyjadril na styl ved v Amerike zeny aj po 5tej idu rodit normalne 🙂 takze vsetko zavisi od stavu tvojho tela , od jazvy atd 🙂
statočná žena, klobák dole. Velmi to po sekcii boli? Brala si na to nejake analgetika, niečo na bolest?
ono niektore analgetika žena po porode cisarskym rezom može brat a aj ked sa snaži rozkojit, ničomu to nevadí. Ale všetko treba konzultovat s lekarom
@anulienkalenka aj sa bojiš bolesti, porad sa s lekarom a ten ti bude vediet poradit ake analgetikum pre teba bude vhodne.
ako je to vlastne s analgetikami a prikladanim babatka k prsniku? Neuškodi to? Predsa len, analgetikum sa dostane do tela a ked sa mamička snaži kojit, neuškodí to babatku?
neuškodi. Každa žena berie po cisarskom reze analgetika, predsa ju nenechaju v bolesti. Podla mna sa nemaš čoho bat

@jerrynus Ja som po tretej sekcii. Maly ma 11tyzdnov. Rozostup som mala 4,5 a 7,5 roka medzi sekciami. Nechcem to rozoberat do detailov aby som nikoho nevystrasila. Tehotenstvo sice bezproblemove ale nastali komplikacie a na druhy den po sekcii mi robili reoperaciu brucha. Nastastie je to ok. Doktori mi povedali ze to koli tomu ze je to treti krat. Bola som aj dlhsie v nemocnici mala som antibiotika dvoje a este aj doma som brala. Pri operacii som dostala krvnu plazmu aj transfuziu, takze umna to tak lahko nedlo.