icon

Mali ste trikrát cisársky rez?

jerrynus
20. dec 2017

Ahojte, som tehotna a som v 10 tt. Mam dve sekcie zasebou jednu pred 8 rokmi a druhu pred 11 mesiacmi. Myslite ze tehu bude Ok aj ked je to tak skoro po porode a este ktomu po druhej sekcií ? Bojim sa tejto dalsiej ktora bude v lete.
Mam sekciu zo zdravotnych dôvodov.
Su mamičky ktore maju tri sekcie a su Ok?
Dakujem ❤️

babls5
20. dec 2017

Mam krsnu aj kamosku mali 3krat sekciu. ...zvladli to v poriadku 😊

jerrynus
autor
20. dec 2017

@momof3
Ja si davam podviazať vajcovod ... mam len jeden o druhy som zial prisla ked som mala mimomaternicove tehu. Takze sterilizáciu urcite nie...
a bolesti boli zle prve 3 dni... po druhej sekcií..

sunny3
20. dec 2017

Ja mám 3sekcie-všetky postupne po 3rokoch. Komplikácie žiadne, mám pocit, že tá posledná bola najlepšia, najrýchlejšie som sa zotavila, bola 7dni pred termínom plánovaná.

jerrynus
autor
20. dec 2017

@sunny3 Wow tak to je uzasne 😊 dufam ze aj ja budem mat to šťastie ❤️

andy03
20. dec 2017

aj ja som chilku rozmylala o 3 babatku...az do chvile ked kamaratke v 36tt praskla maternica a do nemocnice to stihali o minutu 12... skoro obaja prisli o zivot a pobudla si 3 tyzdne v nemocke..vyoperovana maternica a aj cast mocoveho mechura..ako otras... tak hned ma to aj preslo..tak nie kazda je na to stavana..jej organizmus, telo..99 krat pocujete ze ok ale ten jeden ma smolu.. tak prajme nech ste jedna z tych 99..

zarja011
20. dec 2017

@novaavon ahoj.mozes aj mne prosim info do ip? Som po 2 cisarskych a zvazujeme 3 babo. Chcela by som viac info z osobnych skusenosti.Dakujem

alohim
20. dec 2017

Mám za sebou tri, štvrtej sa už bojím a neplánujeme. Ale prebehla super, keby malá bola lepšie uložená, nemala omotanú šnúru a rýchlejšie sa otváram, porodím aj prirodzene, dostala som možnosť skúsiť to. Bohužiaľ po 12 hodinách sme to ukončili, aby sa jazva nenamáhala. Rozostup medzi 2. a 3. sme mali 3 roky a dva mesiace. Zotavenie v pohode, povedala by som najlepšie zo všetkých. Jazva je občas citlivá počas menzesu.

vikieva
20. dec 2017

@mmmj jasne ale ja som radsej riskovat nechcem po 3 sekcii hned som dala spravit uz viac ani nechceme a ja mam velmi dobreho doktora trnave som porodila aj tam vsetci doktori povedali ze to je najlepsie.

adka1978
20. dec 2017

Ja mam za sebou 3 sekcie. Zhojila som sa rychle,tehotenstvo rizikove a podstupila som zaroven aj sterilizaciu.

ettie
20. dec 2017

Mam kamaratku co otehotnela 6mesiacov po druhej selcii a vsetko ok ;) dokonca ju nenutili do sterilizacie, l

ettie
20. dec 2017

Keby chceli este niekedy stvrte a mala sla na termin a vydrzali. Vraj bolo vsetko ok...
Beriem si z Vas kocky priklad nq tolko surodencov ;) uz len udrzat babo a donosit my mame ten problem ale snad to bude fajn a budeme sa tesit z viacclennej rodinky ;) prijemne tehulkovanie

vikieva
20. dec 2017

@adka1978 aj ja tak isto ked ste rodili.

jerrynus
autor
20. dec 2017

@adka1978
Ja si chcem dat podviazať vaječníky... sterilizácia mi je taka neľudská neviem sa Snou stotožniť...

johanka_de_arko
20. dec 2017

ja mam v priebehu troch rokov 3 sekcie, takze takmer kazdy rok a pol jednu. vsetko ok. doktorka mi povedala, ze je to velmi individualne. ze niekto moze aj do roka rodit a rana bude ok a niekomu sa moze rozchadzat aj po 8 rokoch. a tiez vraj zalezi aj od toho, kto to sil. ak ide zena na sekciu stale k inemu doktorovi ktory ma prave sluzbu a berie ju ako jednu z mnohych moze to byt ine ako ked si zena vopred doktora dohodne a on si da zalezat.

graft
21. dec 2017

Ja mam za sebou 3 sekcie , kazda s odstupom 3 roky,
tuto poslednu mi robili v spinalnej anesteze, hoci som sa najviac bala,
bolo to fajn, nad moje ocakavania a zotavenie bolo rychle,
ako tu uz niektore pisali, po kazdom cisarskom som sa citila lepsie a j zotavenie bolo rychlejsie
drzim palce

carmenuska
21. dec 2017

@johanka_de_arko mne robil obe sekcie kamos,dal si zalezat a rozchadza sa....zalezi to od organizmu

matenka
21. dec 2017

Ja som dnes 5t po 3 sekcii, bola z nich najlepsia, narychlejsie zotavovanie, rozdiely 2 a 7 rokov
Ale do 4 by som uz nesla, stacilo

zuzi79
21. dec 2017

Poznam jednu ktora ma 4 sekcie je v poriadku ale doktori jej to neodporucali

cecilia68
21. dec 2017

@jerrynus Veľa žien tu píše...nič sa neboj....svet gombička :( Veď aj taká....aj hentaká kamarátka mala sekciu 5 krát a všetko v pohode...No môže to byť v pohode, ale nemusí. Lekári neodporúčajú už tretiu len tak zo srandy, však?

petruldo
21. dec 2017

@jerrynus ale veď podviazanie vaječníkov je sterilizácia. ty si čo pod pojmom sterilizácia predstavuješ?

chrustik1
21. dec 2017

@jerrynus ja som tiež po troch sekciách, rozostup medzi prvou a druhou 3 roky a 2 mesiace, medzi druhou a treťou necelých 23 mesiacov a ok. Z tretej som sa zotavovala najlepšie, teda keby ma hlava nebolela, inak čo sa týka bolestí rany, brucha.. úplne v pohode

cecilia68
21. dec 2017

@petruldo Asi si mýli pojmy s dojmami ....

@jerrynus Sterilizácia je prerušenie vajíčkovodov (ľudovo nazývané "podviazanie" )
😨 A existuje aj dočasná sterilizácia, kde ti vajíčkovody upchajú gélovými zátkami...a ak by si ešte niekedy chcela otehotnieť, tie zátky sa chirurgickým zákrokom dajú odstrániť.

jerrynus
autor
22. dec 2017

@petruldo
Hej hej uz som si to naštudovala... myslela som si ze je to iný druh zákroku...
Ved mýliť sa je ľudské a nehanbím sa povedat ze som sa mýlila... nemala som to naštudované uplne len som bola v tom ze sterilizácia je nieco ako ze ti pichnu nejaku injekciu a uz nemozes mat deti ( aj o takom som pocula )

jerrynus
autor
22. dec 2017

@cecilia68 netreba sa hned do cloveka osocovat.... to ze som si nieco pomylila nieje na smiech... skor je smutne ze sa clovek hned druhému smeje...

cecilia68
22. dec 2017

@jerrynus Ale ty si sa nepomýlila :( Ty nemáš ani základne vedomosti... veď pozri , čo za blbosť si napísala o 21:29 :( Už ťa nechám, neboj....to by bola prestrelka s tebou na dlho😝

petruldo
23. dec 2017

@jerrynus upozornila som ťa práve preto, že som videla že to máš popletené. Že si sa dovzdelala je super 🙂.

voskovka
23. dec 2017

Ja mam tiez za sebou 3sekcie a stredna bola najlepsia.....prva komplikovana,tretia tiez.Ale nemam sterilizaciu....

julinka29
6. nov 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

ako to myslíš najlepšia? že to najmenej bolelo, alebo ako to myslíš? Davala si si niečo na jazvu?

tykat
6. nov 2018

@jerrynus ...svagrina ma 3 sekcie, medzi druhou a tretou mala 2,5r...ona aj deti su ok.

matrix87
6. nov 2018

Necitam vsetko.
Mam za sebou dve sekcie. Druhu teraz v auguste.na kontrole som sa pytala na pripadne tretie tehu a povedal mi dr ze je to jedno a ze jazva je najpevnejsia do polroka.