icon

Mali ste trikrát cisársky rez?

jerrynus
20. dec 2017

Ahojte, som tehotna a som v 10 tt. Mam dve sekcie zasebou jednu pred 8 rokmi a druhu pred 11 mesiacmi. Myslite ze tehu bude Ok aj ked je to tak skoro po porode a este ktomu po druhej sekcií ? Bojim sa tejto dalsiej ktora bude v lete.
Mam sekciu zo zdravotnych dôvodov.
Su mamičky ktore maju tri sekcie a su Ok?
Dakujem ❤️

Strana
z3
znava
6. nov 2018

@jerrynus Ja som po tretej sekcii. Maly ma 11tyzdnov. Rozostup som mala 4,5 a 7,5 roka medzi sekciami. Nechcem to rozoberat do detailov aby som nikoho nevystrasila. Tehotenstvo sice bezproblemove ale nastali komplikacie a na druhy den po sekcii mi robili reoperaciu brucha. Nastastie je to ok. Doktori mi povedali ze to koli tomu ze je to treti krat. Bola som aj dlhsie v nemocnici mala som antibiotika dvoje a este aj doma som brala. Pri operacii som dostala krvnu plazmu aj transfuziu, takze umna to tak lahko nedlo.

meiwe
6. nov 2018

Ja mam 3sekcie , prva bola pred 9timi rokmi, druha pred 6timi a 3tia pred 2mi rokmi ,
pred poslednou som este aj potratila a 3mesiace na to otehotnela , nastastie vsetko ok .
Posledna bola najlachsia a najlepsie som ju zvladla , primar sa este vyjadril na styl ved v Amerike zeny aj po 5tej idu rodit normalne 🙂 takze vsetko zavisi od stavu tvojho tela , od jazvy atd 🙂

zabka788
15. nov 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

statočná žena, klobák dole. Velmi to po sekcii boli? Brala si na to nejake analgetika, niečo na bolest?

mareri
Odpoveď bola odstránená
anulienkalenka
4. feb 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

ono niektore analgetika žena po porode cisarskym rezom može brat a aj ked sa snaži rozkojit, ničomu to nevadí. Ale všetko treba konzultovat s lekarom

essenceee
6. mar 2019

@anulienkalenka aj sa bojiš bolesti, porad sa s lekarom a ten ti bude vediet poradit ake analgetikum pre teba bude vhodne.

gab_riella
4. apr 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

ako je to vlastne s analgetikami a prikladanim babatka k prsniku? Neuškodi to? Predsa len, analgetikum sa dostane do tela a ked sa mamička snaži kojit, neuškodí to babatku?

essenceee
8. máj 2019

neuškodi. Každa žena berie po cisarskom reze analgetika, predsa ju nenechaju v bolesti. Podla mna sa nemaš čoho bat

magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3