icon

Prirozený pôrod. Kde se k vám chovali s rešpektem a láskou?

dusenazemi
18. dec 2017

Ahojte maminky!
Hledam bezpecne a prijemne misto na porod. Zajimam se o prirozeny, hypnoporod a rada bych co nejmene zakroku a vjemu z okoli pocas teto jedinecne chvile v zivote zeny 🙂 Beze strachu a s pochopenim a empatii k rodicce.
Budu rada za doporuceni na bud porodni asistentku, nebo porodnici.
Zijeme kousek od Zvolena, ale na miste zase tolik nezalezi.

Krasne a pohodove tehulkovani i mamickovani !❤️

Strana
z3
lili235111
18. dec 2017

Ja som pocula ze vraj Galante je takato starostlivost...tusim ta klinika bola aj v televizii chodila relacia o rodeni babatiek na markize

lullaby126
18. dec 2017

@lili235111 ked boli v televizii boli cukrickovi, ak vsak rodis v noci bez kamier uz si iba otravna zenska, co by mohla vydrzat kym im skonci sluzba...

ngl
18. dec 2017

Ja som v Galante rodila sla bola som max spokojna 🙂

lili235111
18. dec 2017

@lullaby126 ja neviem.ako to tam funguje,ja som tam nerodila 😀 ja len z pocutia preto som to tak aj napisala ✌

trisp
18. dec 2017

Myslím, že taký prístup na Slovensku nenájdeš. Radím zaplatiť si dulu.

slniecko77
18. dec 2017

@dusenazemi mozno bude vediet poradit @dulkagabulka aj ked sa obavam, ze na Slovensku to bude problem ☹

dulkagabulka
18. dec 2017

Pocula som ze vraj v Krompachoch by sa dalo, ale veru neviem co je na tom pravdy. Inak zatial neviem.

jatva
18. dec 2017

Je to problem. Myslim, ze Bytca ma ako jedina titul babyfriendly. Zit na svk, rodim doma. Alebo ambulatny porod s dulou.

petulda333
18. dec 2017

Ja som rodila pred 2rokmi v Humennom. Bola som spokojna a velmi. Rodila som 19h a vystriedali sa pri mne 3smeny,vsetci boli mili,vysvetlovali a ukludnovali ma. Nemam jednu zlu skusenost odtial,nemala som epidural ani nic podobne,mala som par stehov a fakt som bola hned fit a chodila bez problemov. No citala som aj tu,ze uz sa to tam zhorsilo tak neviem

misinka0611
18. dec 2017

Veľa šťastia pri hľadaní 😂

marlenka222
18. dec 2017

@jatva a prosim ta, kde ma Bytca porodnicu? To je nejaka speci? Ked vsetci z Bytce patria pod Zilinu...

jennstella
18. dec 2017

@marlenka222 asi myslela Čadcu

jatva
18. dec 2017

@marlenka222 cadca :D pardon. Dnes uz asi nic nepisem... dufam, ze teraz som sa uz nekopla

jatva
18. dec 2017

@jennstella hej, hej... neviem co som ich splietla

marlenka222
18. dec 2017

Tak nic nove hej? :(

deti95060810
18. dec 2017

všetko skôr závisí od ľudí. rodila som viac krát v tej istej pôrodnici. Zakaždým pri inom lekárovi. A už len to bol rozdiel, ako sa ku mne chovali. Každý lekár inak.....Ak bol lekár v pohode, aj sestričky boli milšie... Je to lotéria na koho natrafíš....

sunflower000
18. dec 2017

Vyskov na morave

soldi
18. dec 2017

Vrelo odporucam pana Dr Haska, ktory je porodnikom vo Zvolene. Ja som pri nom rodila, este kym bol v MTa je to jeden uzasny doktor. najdi si o nom diskusie ci recenzie. nevadi mu, ked zena rodi v klaku, ci posediacky, do nicoho Ta nenuti, nepcha do Teba ruky a nekontroluje ako si otvorena kazdu chvilu ( ja som rodila 5 hodin a kontroloval ma len pri prijme), vsetko co sa chystal robit so mnou konzultoval, ked som odmietla oxytocin na rozbehnutie porodu, tak mi ponukol ine, nechemicke alternativy.
napriek tomu, ze som si ho oficialne zazmluvnila a musel kvoli mne ist rano tretej z BB do MT, tak si tie peniaze odmietol vziat, ked som mala stres kvoli niecomu, vzdy ma ukludnil, atd...

keby som sla rodit znova, tak sa za nim dotrepem aj do toho zvolena 🙂

stormie
18. dec 2017

@jatva 😂 Ambulantny porod na sr neexistuje a rodid doma je tiez tak na hrane zakona ... preto vela zien chodi do rakuska alebo cr. Po mojej skusenosti s porodom v zahranici a co citam o porodniciach na sr tak tiez neviem co by som robila ...

jatva
18. dec 2017

@stormie v porodnici teba a tvoje dieta nikto nemoze drzat. Podpises reverz a ides 🙂 a domaci porod je riziko pre PA. Ony to nemaju dovolene. Ale tebe ako rodicke nic nemozu.

j__p
18. dec 2017

Koch - u MUDr. Ondackovej (hypnoporod). Odporucam

stormie
18. dec 2017

@jatva jasne na reverz sa da ale zevraj dieta musi ostat tam, neviem, nejdem sa hadat ale toto som sa docitala ... (nase spoluobcianky preco odchadzaju domov bez deti a potom sa pre ne vracaju? ) samozrejme pri domacom porode riskuje hlavne PA ale nase zdravitnictvo nie je pripravene na pripadne rizika pri takomto porode, myslim tym zachranky atd

stormie
18. dec 2017

@j__p aj si ho u nej zazila? V akej polohe si rodila? Ako tlmila bolest? Pytam sa naozaj zo zvedavosti lebo prave koch je asi jedine zariadnie kam by som mozno isla ale ci to teda stoji za tie peniaze? Usmievava recepcna ani klimatozacia na izbe ma nezujimaju

jatva
19. dec 2017

@stormie matka je zodpovedna za dieta a tiez zan aj rozhoduje. Takze mozu odist obaja. V nemocnici radi strasia, ze nemozes, ze u nich reverz neexistuje, alebo ze nepustia dieta...no su to bludy. Ak chces ambulantny porod, musis byt na to pripravena, mat dohodnutu pa a pediatricku, poznat svoje prava a asi lepsie aj svoj zamer este pred porodom vykomunikovat s porodnicou.

dzukeles
19. dec 2017

No na svk asi nikde... 😏 preto vacsina zien, co tuzi po takomto porode, uteka do zahranicia.

sunflower000
19. dec 2017

Teraz pozeram ze si zo zvolena tak nemas riesit maye tam perfektneho porodnika Miroslav Haško on je aj za alternativu aj porodnu polohu si mozes zvolit vyhladaj jeho je top

j__p
19. dec 2017

@stormie ano zazila. Bolest resp Tlak pocas poslednej doby porodnej tlmila masazou hradze a velmi povzbudivymi slovami. Ja som si vybrala porodnu polohu na boku (nakolko som bola dost vysilena lebo som z kontrakcii niekolko krat vracala), s vyberom inej polohy tiez nebol problem. Rodila som prirodzene bez nastrihu a bez epiduralu a bol pri mne moj muz. Ona je fantasticka lekarka. Mne to stalo za tie peniaze a inde by som rodit nesla..a uprimne aj za nasledny komfort (sprcha na izbe, pristup sanitariek, stav cistoty v zariadeni, jedlo, navstevne hodiny atd)

basena001
19. dec 2017

Skús ešte pozistovat pôrodnicu v Topoľčanoch.pred pol rokom tam rodila sesternica a doteraz sa rozplýva blahom.akceptuju pôrodný plan; s mužom tam bola ubytovaná na 6-nedeli a rodila do vody.

stormie
19. dec 2017

@j__p super, dakujem za tip. Lebo nasla som uz aj take recnezie na Koch ze napisu a nalakaju rodicky na kadeco ale v skutocnosti samotny porod je taky isty ako v statnej

jvlo
19. dec 2017

Urcite dr hasko, rodila som u neho este martine, je to neskutocne empaticky clovek, vyzaruje z neho obrovska pokora. Myslim,ze je teraz vo zvolene. V martine som sa citila dobre, ale mala som zazmluvneneho haska, neviem posudit ake by to bolo pri inom dr

Strana
z3