icon

Ako nájsť home office prácu, ktorá ma uživí?

13. jún 2025

Prosím o radu. Nemam sancu ist na urad, resp. na zmeny. mam na to svoje dôvody. Mam VS. prosím ako ste si nasli home office prácu, ktorá vas uzivi?

vanilkovazmrzka
•
13. jún 2025

Homeoffice je benefit. Nie je pandemia takze uz je len minum pozicii, kde je 100% ho standardom, ak vobec

deti95060810
•
13. jún 2025

Vš... ak vieš účtovníctvo, alebo si projektantka tak nie je problém...
skôr napíš čo ty ponúkaš - čo vieš .... aby si mohla pracovať z domu.

balerina2025
•
13. jún 2025

only fans. (joke) ale posledne mam pocit ze toto bude nejaka novodoba moda

julialeffer
•
13. jún 2025

Odkial si? Napis mi spravu, dam ti par tipov.

katkatet
•
13. jún 2025

V prvom rade musíš hlavne vedieť aspoň jeden cudzí jazyk plynule ak chces mať dobre platený homeoffice

autor
•
13. jún 2025
@julialeffer

Odkial si? Napis mi spravu, dam ti par tipov.

@julialeffer ved napís sem, pomôžeš možno aj iným ženám, ktoré HO zvazuju

autor
•
13. jún 2025

gramatiku na jednotku, slovenčina v malíčku, strojopis, ANJ tak v rámci komunikácie

oli18
•
13. jún 2025

Toto ovladam aj ja, ibaze namiesto Aj Nj a to som 70+ 😉. V porovnani so seniorkou ponukas velmi malo. S tym dieru do sveta neurobis.

monsterablue
•
Autor odpoveď zmazal
•
diewcatqoo
•
13. jún 2025

Prepac, ale slovencina, super gramatika, strojopis a anj v ramci komunikacie nie je nic extra. A to ti pisem ako clovek, ktory ma tiez statnicu zo slovenciny a maturitu zo strojopisu, takze v oboch som tiez level expert, ale absolutne nikde si to neuvadzam 🙂

sammy19
•
13. jún 2025

Copywriting, externá redaktorka - takéto niečo. Ja teda robím dlhé roky externú redaktorku, príjmy nie sú nič moc teraz, ale kamarátka zasa copywriting a tam už je to oveľa lepšie platené.

denkabemommy
•
13. jún 2025
@katkatet

V prvom rade musíš hlavne vedieť aspoň jeden cudzí jazyk plynule ak chces mať dobre platený homeoffice

@katkatet vôbec nemusí človek vedieť plynule cudzí jazyk. Ja síce viem len AJ ale reálne som ju použila len keď som pri jednom programe komunikovala so support - aj to by zvládol prekladač 🤣 a robím full time home office

katkatet
•
13. jún 2025
@denkabemommy

@katkatet vôbec nemusí človek vedieť plynule cudzí jazyk. Ja síce viem len AJ ale reálne som ju použila len keď som pri jednom programe komunikovala so support - aj to by zvládol prekladač 🤣 a robím full time home office

@denkabemommy vo väčšine inzerátov (80%) na dobre platenu prácu je to tak, samozrejme sú aj výnimky ale malo. Stačí si pozrieť profesiu

lucia13022023
•
13. jún 2025

Ja som 100% na HO, ale som živnostník, robím na seba, mam svojich klientov ktorým robím účtovníctvo. Robota ma baví, som flexibilná, robotu môžem robiť v podstate všade, len potrebujem notebook

denkabemommy
•
13. jún 2025
@katkatet

@denkabemommy vo väčšine inzerátov (80%) na dobre platenu prácu je to tak, samozrejme sú aj výnimky ale malo. Stačí si pozrieť profesiu

@katkatet áno, je to možné, veľa toho tam je pre zahraničie v remote. Ja som však mala aj šťastie, a remote mám skôr náhodou, nebolo to pre mňa úplne podmienkou, keď som hladala prácu, chcela som hybrid, toto bolo prekvapenie pre mňa 😅. Ale zas kvalifikáciu musím mať inde, než v jazyku.

denkabemommy
•
13. jún 2025

@autorka každá (normálna profesia) práca ťa uživí aj v home office verzii, len treba mať predpoklady na takú prácu - skills, školu,… stačí rozposlat životopisy tam, kde by si chcela pracovať 🙂 (nie, nemusia mať inzerát vyhodený)

julialeffer
•
13. jún 2025

Mam pocit ze ludia zle chapu, co sa skryva pod skratkou HO. Nie je to akakolvek praca z domu. Je to konkretna profesia, na ktoru si skolena, certifikovana, si v nej dobra, vykonavas ju roky a zamestnavatel nema problem, ked ostanes robit z domu a usetris cas na cesovanie, a hlavne ak vidi pravidelny vysledok. Len tak robit z domu hocico je vlastne brigada, kratkodoba cinnost, vacsinou nie su potrebne ziadne specialne znalosti alebo kvalifikacie, manualne nahadzovanie dat do Excelu, pisanie prispevkov na socialne siete a podobne nizkoplatene manualne prace. Vacsinu z nich uz vie nahradit AI, za ktoru firmy prakticky neplatia nic.

veselo_neveselo
•
13. jún 2025

Skus korporaty, tam nemusi byt problem s homeofficom.

julialeffer
•
13. jún 2025

Zacala by som Amazonom. Tam beru kazdeho schopneho cloveka, myslim ze staci vediet jazyky na B urovni. A casom mas niekolko dni do tyzdna HO.

lenocka5533
•
13. jún 2025

U nás vo firme má možno 5 % ľudí 100% HO aj to iba kvôli priestorovým obmedzeniam, inak cca 50:50

noone007
•
13. jún 2025

Nijako. Takto narychlo a bez specifickeho vzdelania a zrucnosti na napada jedine asi nejake call centrum. Aj to neviem ci sa ti zadari. Na ostatne treba mat nejaku prax v kontretnej odbornej profesii - napr projektant, uctovnik, developer. To asi nemas. A aj tych chcu firmy ako tu kazdy pise v kancelariach. Bezne max 1-2 dni homeofficu. Ako pisu ostatni. 100% ho poz. je minimum a obrovska konkurencia ! Kedze by to chcel kazdy.

procrastique
•
13. jún 2025

S týmito kvalitami by som bola na tvojom mieste rada a šúchala nohami aj v klasickej kancelárií. Však nič nevieš.

procrastique
•
13. jún 2025

Pošli výsledok toho strojopisu
https://www.pisaniehravo.sk/test-pisania

lenkakoc444
•
13. jún 2025
@julialeffer

Zacala by som Amazonom. Tam beru kazdeho schopneho cloveka, myslim ze staci vediet jazyky na B urovni. A casom mas niekolko dni do tyzdna HO.

@julialeffer Amazon pokial viem uz Ho neponuka vobec. Musia chodit do office. Takto Amazon donutil ludi dat vypovede a nemusel davat odstupne ked chceli prepustat. Takto mi to povedal kolega byvaly.

chestnut
•
14. jún 2025
@julialeffer

@julialeffer Amazon ma 0 HO politiku, u nas v zahranici a kedze sa tak vyjadrili tak predpokladam to uplatnuju pomaly v kazdej krajine postupne

milan56
•
15. jún 2025

podaj si inzerat ze hladas taku pracu

mk1111111111
•
15. jún 2025

Uctovnictvo mozes robit doma. Moze byt?