Dá sa zvyknúť na nočnú službu v práci?
Ahojte. Dostala som ponuku práce, ale sú tam aj nočné služby.
Nikdy som takto nerobila. Neviem, či si na to telo časom zvykne, alebo je človek stále rozbitý. Trochu sa bojím hlavne spánku cez deň a toho, či budem doma fungovať normálne.
Robíte nočné? Dá sa na to zvyknúť? Alebo to nie je pre každého?
Poznam viacero ludi co robia nocne, niektori dokonca roky len nocne. A je to o ludoch, niektori si zvykli a niektori nie. Ja aj ked nemam nocne najproduktovnejsia som v noci takze castokrat ak je to mozne a nie su cez den porady odrobim HO v noci. Necitim sa rozbita ani ziadne vedlajsie ucinky som si nevsimla.
Ja som robila hotelovú recepčnú 2 roky. Prvé 3 mesiace som spala kade som chodila. Potom som si zvykla.
ja som niekoľko rokov robila nočné - mne to veľmi vyhovovalo. Ja som nikdy nebola a ani nebudem "morning person", hoci už dlhé roky pracujem normálne cez deň, víkendy sviatky voľné, tak mi takýto usporiadaný program vyhovuje oveľa menej a stále som oveľa produktívnejšia po zotmení 😀
Desať rokov som mala aj nočné služby.Clovek si zvykne,ale prirodzené to nie je.
Muž je zvyknutý,on práveže mal dosť keď musel vstávať len ráno . Pritom po nočnej musí stačí spať 3 hodiny .ja keby som tak mala tak asi niekoho zavraždim po mesiaci.
20 rokov som robila aj nočné,niekto to zvláda niekto nie
Takže daj tomu šancu a po čase uvidíš
mm robí 15r na 3 zmeny. Nadšený nie je.
Suseda musela po pár mesiacoch skončiť - mala obrovské zdrav. problémy
@anonym_autor mávala som nočné v Call centre, ale mne to vyhovovalo. Produktívnejšia som v noci.
Časom si zvykneš, ale prirodzené a ani zdravé to nie je.
Zvyknes si. Mne to vyhovovalo. Cez den som si povybavovala co som potrebovala.
Robím nočné, dá sa zvyknúť a nie je to pre každého. Skús a uvidíš. Len tomu daj viac ako mesiac, lebo za tak krátky čas si telo nezvykne
Treba skusiť.inak sa nedozvieš ako budes reagovať.Jedine ak v blizkej dobe chces otehotniet tak moze s tym byt problem.
@anonym_autor Ja som robila. Kym som brala tak 5 nocnych mesacne, tak v pohode. Lenze po par rokoch, kedy ak viac nocnych som brala, plus nejaka ta chata ci diskoteka, uz akosi telo zacalo strajkovat.
@anonym_autor 10rokov som pracovala v nepretržitej prevádzke,na recepcii.Bola som schopná cez deň zaspať hocikde hocikedy.
@anonym_autor Je to asi podla toho, ako to mas so spankom. Ja ho mam problematicky a nie je to bohvieco, ani ked mam pravidelny spankovy rezim a totalny klud. Zaspat cez den u mna nehrozi, alebo ked je uz velmi zle, tak max. 30 minut. Ale moj otec je vyborny spac, ktory zaspi hocikedy hocikde, co mu strasne zavidim. Kedysi robil roky na 3 zmeny a striedalo sa mu to tusim po tyzdni. A nemal ziadny problem.
@anonym_autor zvykneš. Ale nie je to dobré pre zdravie a rokmi sa to na človeku podpíše. Či už na vzhľade alebo zdraví.
Ja ked som bola v prvej robote tak som mala nocne od nedele do soboty rana. Ja som dokazala spat od rana 7mej do vecera siestej. Ale tam slo o to podla mna aj o to ze sme mali 6 rannych do soboty a v nedelu na nocnu az do soboty rana.
Odisla som a sla som len vedla do firmy a tu napr sme mali aj nocne a max som spala do tretej.
Zvyknut sa ale normalne to nie je podla mna. 😉
Jasne,ze robim aj nocne.A kolko razy po poslednej nejdem ani spat a fungujem normalne.Ja mam nocne prave najradsej,pred nimi spim omnoho dlhsie ako pred rannymi.Tam spim max 4hod,a pred nocnymi plnych 6-7hodin.A to ranne vstavanie neznasame ani ja ani muz o 4 uz vstavat na rannu.
My pracujeme obaja na smeny,striedame sa.

@anonym_autor podľa toho ako fungujú kamoši čo robia nočné - od manuálnej práce, po lekárov. Tak nie, nedá sa zvyknúť, sú schopní zaspať vždy a všade, len čo si sadnú 🙂.