Fyzická práca až do vyčerpania
Existuje nejaký legálny doping, čo berú napr. aj vrcholový šporovci aby ich telo vládalo ísť nad svoje sily? Dali ma na takú pozíciu kde je to fyzická drina 12h s minimom prestávok, a telo proste išlo do vyčerpania a kolaboval som. Dopoval som sa paralenom, elektrolytmi, ale pomohlo to len nejako to pretrpieť a neskolabovať. Ale skončilo to svalovkou po celom tele, lezie na mňa aj horúčka. Na nohu neviem došlapovať, rozkrok taký vyštípaný že musím mráčak rozkročme. Je mi zle. Cítim sapśavený. To aj lekári pozvrdia že ak telo fyzicky zruinujete do totálneho vyčerpania, oslabí sa imunita a je to v háji. Keby nezačínal víkend tak lekár a PN-ka. Potreboval by som niečo čo by mi pomohlo ísť nad moje sily. Na pošte funguje robota na spôsob rotácie že máte rôzne druhy prác na rôznych oddeleniach a musíte rotovať. Nikto nemá výnimku. Len telá niektorých to zvládnu, to moje nie. Takže napr. darmo zvládnem 4 pozície z 5 keď nedávam tú jednu. Kapitalistu to nezaujíma, a tým pádom som nezamestnateľný u nich. Takže pravdepodobne skončí aj toto zamestnanie.
Prečo sa namáhaš fyzicky a nenájdeš si prácu na úrovni bez fyzickej námahy? Veď tým sa len zhadzuješ. Fyzická práca je pre tupých.
Prečo sa namáhaš fyzicky a nenájdeš si prácu na úrovni bez fyzickej námahy? Veď tým sa len zhadzuješ. Fyzická práca je pre tupých.
@evkatk lebo doteraz som bol na pozícii ktorú som zvládal. Len keď ma dali robiť iné tak nastal problém ktorý som ani ja nečakal. Radšej by som sa fotil v parlamente, alebo fandil na interi, ako ležať v bolestiach... Nerátal som s tým že ma to takto odpáli.
@evkatk lebo doteraz som bol na pozícii ktorú som zvládal. Len keď ma dali robiť iné tak nastal problém ktorý som ani ja nečakal. Radšej by som sa fotil v parlamente, alebo fandil na interi, ako ležať v bolestiach... Nerátal som s tým že ma to takto odpáli.
@podvody na začiatok ti dali ľahkú robotu, aby si sa zapracoval. To je bežný postup v každej firme, kde naberajú cez hromadné nábory manipulantov. Tam zistia, či medzi nimi sú takí čo vedia aspoň položiť dve palety na seba.... Vlastne to si robil teraz na tej "tažšej" pozícii. Čo si teda robil na tej pozícii čo si zvládal? Premiestňoval si prázdne paleťáky z bodu A do bodu B?
@evkatk fyzicka praca je pre tupych? Vazne?
K nam chodia novi a len s pc myskou nevedia robit. 🤣
@podvody lebo ľudia čo nepoužívajú mozog tomu uveria. To si kup radšej multivitamínové tablety.
@evkatk keď si tak inteligentná, súdiš podľa jeho odpovedí, že má na to, aby vykonával prácu na úrovni? Ešte mi prezrad, akú prácu si vykonávala ty. Lebo so svojimi odpoveďami sa prekonávaš. A to ja teda znesiem veľa. Prídeš mi ako veľmi zlý nešťastný a zatpknutý človek. Podľa teba vidím, ze vzdelanie niekedy nie je všetko a človek môže mať aj desať titulov pred menom a desať titulov za menom a aj tak je to obyčajné prasa.
@podvody na začiatok ti dali ľahkú robotu, aby si sa zapracoval. To je bežný postup v každej firme, kde naberajú cez hromadné nábory manipulantov. Tam zistia, či medzi nimi sú takí čo vedia aspoň položiť dve palety na seba.... Vlastne to si robil teraz na tej "tažšej" pozícii. Čo si teda robil na tej pozícii čo si zvládal? Premiestňoval si prázdne paleťáky z bodu A do bodu B?
@sevrin doteraz som zbieral balíky z pásu a dával na palety, do vozíkov.
@podvody lebo ľudia čo nepoužívajú mozog tomu uveria. To si kup radšej multivitamínové tablety.
@evkatk keď si tak inteligentná, súdiš podľa jeho odpovedí, že má na to, aby vykonával prácu na úrovni? Ešte mi prezrad, akú prácu si vykonávala ty. Lebo so svojimi odpoveďami sa prekonávaš. A to ja teda znesiem veľa. Prídeš mi ako veľmi zlý nešťastný a zatpknutý človek. Podľa teba vidím, ze vzdelanie niekedy nie je všetko a človek môže mať aj desať titulov pred menom a desať titulov za menom a aj tak je to obyčajné prasa.
@anonym_336880 tak odporúčaš vitamínové tabletky? V jednote sú také čo rozpustí s vo vode. To myslíš? Aj na to je napísané že vitamín.
@evkatk nabuduce nech ti smetiar vysype smetny kos na tu tvoju sprostu hlavu. Som zvedava, co by si jedla a robila bez tych tupych, ktori ti upecu chlieb a vylozia tovar do regalov. A co budes robit s bordelom, ktory vyprodukujes, ked ti ho tupy smetiar nevysype
@sevrin príplatky za nočnú, víkend, sviatok. V zmluve je 950 v hrubom. Ja by som sa aj dohodol nech mi platia menej, ale nech nechajú prácu akú stíham. V amazone na to nechceli pristúpiť. Tak uvidím čo povedia.
@podvody nemôžu ti platiť menej, keďže by si podliezol zákonnú minimálnu mzdu. Toto je presne ten prípad, keď sa vytešuješ že vláda schválila zvýšenie minimálnej mzdy. Firmám sa neoplatí zamestnávať mantákov, ktorí si svojimi pracovnými "výkonmi" nevedia zarobiť ani na svoj plat. Takí ako ty sa postupne stanú nezamestnateľnými.
@podvody nemôžu ti platiť menej, keďže by si podliezol zákonnú minimálnu mzdu. Toto je presne ten prípad, keď sa vytešuješ že vláda schválila zvýšenie minimálnej mzdy. Firmám sa neoplatí zamestnávať mantákov, ktorí si svojimi pracovnými "výkonmi" nevedia zarobiť ani na svoj plat. Takí ako ty sa postupne stanú nezamestnateľnými.
@sevrin už sa neteším, lebo lepšie je hocijaký plat ako žiadny.
@sevrin príplatky za nočnú, víkend, sviatok. V zmluve je 950 v hrubom. Ja by som sa aj dohodol nech mi platia menej, ale nech nechajú prácu akú stíham. V amazone na to nechceli pristúpiť. Tak uvidím čo povedia.
@podvody pozri ja ich chápem. Prečo by mal niekto behať na 3 pozície, a niekto bude robiť jednu pozíciu len preto že nestíha?
@sevrin a keby ma tak nezničila tá práca tak som pôvodne mal v pláne ísť na deň otvorených dverí parlamentu a vraj tam boli aj všetky strany že stretnú sa s ľuďmi. Povedal by som im nech zrušia minimálnu mzdu. Pomohol by som dať návrh zákona že nech dajú kategóriu pomocné práce, a tam by mohli firmy zamestnávať ľudí, podľa svojich potrieb že napr. na sezónu, alebo na pár hodín denne, za hocijaký plat. A tak neschopáci čo sa teraz nevedia vôbec zamestnať sú na príťaž, a hentak by aspoň mali nejaký zárobok pre seba, a aj štátu by sa odbremenil sociálny systém.
Boli by len na také práce že zametali by ulice, zbieraly cigaretové ohorky na stanici, upratovali by obec, niečo nenáročné a netreba to robiť rýchlo. Dostali by nejaké manšie platy. A potom by bolo spravidlivé aj to že nemuseli by sa kologovia hnevať navzájom že oni sa striedajú a jeden robí furt to isté, lebo ich by motivovalo že oni by boli zamestnanco kategórie A a mali by ešte vyššie platy napr. 1400 a śabší by boli kategória B ale mali by platy napr. 600. A firma by nijak nedoplatila lebo miesto toho aby dala všetkým 1000 tak by 400 zobrala śabším a dala tým sínejším. Silných by to motivovalo že zarobiť si, a slabí by boli radi že vôbec majú prácu.

@rozculena niesom lenivý ale čo mám robiť keď mi proste telo vypne? Neviem tomu zabrániť. Išiel som do vyčerpania a telo proste vyplo. Keby existovavala nejaká zázračná pilulka ktorú si dám, a telo sa zrazu rozbehne, OK dám si to. Ano sú to palety a vozíky naložené časopismi. Velke kovové vozíky na ktorých je štítok že samotný vozík má 350kg a tak. To sa nedá porovnať každý má iné telo, stavbu kostry, nejde o to či žena muž. Proste vyčerpám sa telo vypne a nevládzem. Nič s tým
neurobím bohužial. Však som chodil ako invalid, nevedel som ani doš´apovať, vysela mi hlava, ako zombík, bol som úplne vypnutý. Neviem tomu zabrániť, telo vypovedalo a dovi. Doteraz ležím, od vredy ako som v sobotu ráno došiel a všetko ma bolí.
@podvody tá "zázračná pilulka" sa volá "zdravá strava" je plná živín a premení sa v tele na energiu. Takže po náročnej práci si uvar dobé zdravé jedlo a maškrtky vymeň za ovocie, okrem cukru obsahuje veľa minerálov a vitamínov 🙂