Fyzická práca až do vyčerpania
Existuje nejaký legálny doping, čo berú napr. aj vrcholový šporovci aby ich telo vládalo ísť nad svoje sily? Dali ma na takú pozíciu kde je to fyzická drina 12h s minimom prestávok, a telo proste išlo do vyčerpania a kolaboval som. Dopoval som sa paralenom, elektrolytmi, ale pomohlo to len nejako to pretrpieť a neskolabovať. Ale skončilo to svalovkou po celom tele, lezie na mňa aj horúčka. Na nohu neviem došlapovať, rozkrok taký vyštípaný že musím mráčak rozkročme. Je mi zle. Cítim sapśavený. To aj lekári pozvrdia že ak telo fyzicky zruinujete do totálneho vyčerpania, oslabí sa imunita a je to v háji. Keby nezačínal víkend tak lekár a PN-ka. Potreboval by som niečo čo by mi pomohlo ísť nad moje sily. Na pošte funguje robota na spôsob rotácie že máte rôzne druhy prác na rôznych oddeleniach a musíte rotovať. Nikto nemá výnimku. Len telá niektorých to zvládnu, to moje nie. Takže napr. darmo zvládnem 4 pozície z 5 keď nedávam tú jednu. Kapitalistu to nezaujíma, a tým pádom som nezamestnateľný u nich. Takže pravdepodobne skončí aj toto zamestnanie.
@rozculena samá imunita a prvý ešte dole má podporuje imunitu, a ešte nápisy ako rakytník, kolagén, to je všetko také zdravotnícke.
@podvody toto je sami cukor, to aj sladkosť si môžeš dať keďže to má 11g cukru na 100ml, keď vypijes liter nás 110g cukru cca 27 kociek cukru. Keď stále nechápeš čo je vyvážená strava kúp si radšej ten sumivy multi vitamín. Nie je to nič moc ale stále lepšie ako táto naša cukru
Ja by som mal ísť do politiky vedel by som to spraviť tak že všetci by boli spokojní, pri rovnakom rozpočte. Založil by som stranu SPD = Sociálno pravicová demokracia. Takže sociálni demokrati ale pravicoví nie ľavicový. Prebral by som všetko dobré aj od pravice aj od ľavice, a od národniarov nič a vybudoval by som modernú fungujúcu krajinu. Lebo teóriu mám a nieje nezrealizovateľná. Všetko by to boli veci, čo sa dajú spraviť hneď v aktuálnych podmienkach.
@podvody ty už prestaň stále dookola mudrovať a dávať každému rozumy koľko by mali platiť. Za celý život si bol lenivý sa čokoľvek naučiť, pohodlnejšie bolo sa napchávať klobásami a štanglami slaniny pred TV. Potom sa nesťažuj že nikde nestíhaš, keď všade so sebou vláčiš 120 kilové brucho. Tí vedúci po tebe nehučia preto že by sa nudili. Ty keď všade takto mudruješ a do toho robíš normy na 40% tak sa čudujem že ťa doteraz ešte nikto do riti nekopol. Fakt sa už uvedom, za pár rokov máš 50, to už všetkým musí byť trápne za teba.
@rozculena samá imunita a prvý ešte dole má podporuje imunitu, a ešte nápisy ako rakytník, kolagén, to je všetko také zdravotnícke.
@podvody ty nemas co pit dzusy. Ziadne na svete. Diabetik sa na to nemoze ani pozriet. Ja uz nechapem ako mozes byt tak blby, aby si bevcedel, co mozes jest. Cele dni si na internete a nevies googlit? Zeries, co nemas a pijes co nemas. Ja byt poistovna, tak ti nepreplacam liecbu.
A do politiky sa ani len nemiesaj, ty nemas kapacitu, aby si fungoval ako normalny clovek. Nie este riadil financie nas ostatnych. Ty nemas ani sebareflexiu? kto vsetko by bol spokojni? Povalaci, co sa im nechce robit?

Ja by som mal ísť do politiky vedel by som to spraviť tak že všetci by boli spokojní, pri rovnakom rozpočte. Založil by som stranu SPD = Sociálno pravicová demokracia. Takže sociálni demokrati ale pravicoví nie ľavicový. Prebral by som všetko dobré aj od pravice aj od ľavice, a od národniarov nič a vybudoval by som modernú fungujúcu krajinu. Lebo teóriu mám a nieje nezrealizovateľná. Všetko by to boli veci, čo sa dajú spraviť hneď v aktuálnych podmienkach.