Fyzická práca až do vyčerpania
Existuje nejaký legálny doping, čo berú napr. aj vrcholový šporovci aby ich telo vládalo ísť nad svoje sily? Dali ma na takú pozíciu kde je to fyzická drina 12h s minimom prestávok, a telo proste išlo do vyčerpania a kolaboval som. Dopoval som sa paralenom, elektrolytmi, ale pomohlo to len nejako to pretrpieť a neskolabovať. Ale skončilo to svalovkou po celom tele, lezie na mňa aj horúčka. Na nohu neviem došlapovať, rozkrok taký vyštípaný že musím mráčak rozkročme. Je mi zle. Cítim sapśavený. To aj lekári pozvrdia že ak telo fyzicky zruinujete do totálneho vyčerpania, oslabí sa imunita a je to v háji. Keby nezačínal víkend tak lekár a PN-ka. Potreboval by som niečo čo by mi pomohlo ísť nad moje sily. Na pošte funguje robota na spôsob rotácie že máte rôzne druhy prác na rôznych oddeleniach a musíte rotovať. Nikto nemá výnimku. Len telá niektorých to zvládnu, to moje nie. Takže napr. darmo zvládnem 4 pozície z 5 keď nedávam tú jednu. Kapitalistu to nezaujíma, a tým pádom som nezamestnateľný u nich. Takže pravdepodobne skončí aj toto zamestnanie.
@janulik2008 ale ha som to nerobil, vidíš. Jediný môj hriech je, že som ju preťažil. Lebo je len do 120kg a ja som sa ajtak odviezol.
@podvody a vidis. Ich nezaujima ze niektori jazdili opatrne.
Ešte som chcel aj hrozno kúpiť lebo to mi strašne chutí, ale spomenul som si na pojem "hroznový cukor" tak som sa zlakol.
Slabý som, ležím, zničený som furt. Mám dualový telefón a druhý operátor mi dal zadarmo gigane a ešte za tí penáze čo sú tam sa dajú kúpiť ďaľšie gigane, a Magio mám od Fera zadarmo. Dokopy môžem mať velice veľa giganí a z toho sa dá pozerať mágio.
Aj agrokomplex je v Nitre aj to prepasiem. Teraz mi kvôli chorobe 4 veci nevyšli. Úplne ma odstavilo.
Slabý som, ležím, zničený som furt. Mám dualový telefón a druhý operátor mi dal zadarmo gigane a ešte za tí penáze čo sú tam sa dajú kúpiť ďaľšie gigane, a Magio mám od Fera zadarmo. Dokopy môžem mať velice veľa giganí a z toho sa dá pozerať mágio.
@podvody tak to využi na to,aby si si vyhľadal,ako sa máš stravovať,keď máš dia.
@sevrin a čo ak som už vstúpil teraz?
@podvody nie nevstúpil si si, ty si si do svedomia nevstúpil za celých 20 rokov a nevstúpil si si ani vtedy keď si sa prvý krát dozvedel, že máš cukrovku a celý vyplašený si na fóre bedákal, že sa musíš zmeniť ale že teraz už vážne. Vydržalo ti to dva dni. Nájdem ti to?
@rozculena jaj, tak nabudúce bude zelenina. Som ešte začiatočník v tejto oblasti,keďže doteraz som mal prehlad len medzi sladkosťami a mäsami. Snažím sa tak že všade kde vidím nejaký nápis v štýle: imuno, fit, zdravé, tak také.
@podvody aký začiatočník?? Na FreeSpace Fóre si celé roky dostával rady, čo máš žrať na tú tvoju cukrovku a ak chceš chudnúť! Celé roky si si tými radami len vytieral riť, rovnako ako s radami ako máš šetriť a nerozflákať celú výplatu do štyroch dní?
@sevrin doteraz som zbieral balíky z pásu a dával na palety, do vozíkov.
@podvody ináč mám pre teba veľmi dobrú správu - onedlho - je to myslené v horizonte niekoľko rokov, už sa nebudeš musieť namáhať tak, až ťa bude štípať v rozkroku - takéto pracovné pozície, kde len zbieraš balíky z pásu a ukladáš do vozíka budú kompletne obsadené robotmi. Opäť sa budeš môcť venovať zbieraniu odpadkov 😃👍
@podvody ináč mám pre teba veľmi dobrú správu - onedlho - je to myslené v horizonte niekoľko rokov, už sa nebudeš musieť namáhať tak, až ťa bude štípať v rozkroku - takéto pracovné pozície, kde len zbieraš balíky z pásu a ukladáš do vozíka budú kompletne obsadené robotmi. Opäť sa budeš môcť venovať zbieraniu odpadkov 😃👍
@sevrin práveže to nebola tá pozícia kde som zbieral balíky z pásu, ale tá druhá kde som manipulant.
No ludia, cez dnešnú noc sa mi vrátila chuť. A zhodou okolností som mal aj termín kontroly u lekára, dnes ráno, a v budove polikliniky je veľmi dobrý bufet a... @sevrin doplní čo asi nasledovalo... tušíte noekto? Ale dnes ráno som sa vážil a mal som len 116,5 kg. Minulý týždeň ešte pred chorobou som mal stabilne 125-126kg pri každom vážení.
No ludia, cez dnešnú noc sa mi vrátila chuť. A zhodou okolností som mal aj termín kontroly u lekára, dnes ráno, a v budove polikliniky je veľmi dobrý bufet a... @sevrin doplní čo asi nasledovalo... tušíte noekto? Ale dnes ráno som sa vážil a mal som len 116,5 kg. Minulý týždeň ešte pred chorobou som mal stabilne 125-126kg pri každom vážení.
@podvody áno my všetci vieme, že stačí ti objaviť dobrý bufet a zrazu je ten tvoj svet, plný pokrútenej reality, oveľa krajší. Vravel som to? Vravel.
@podvody aha, langoš, treska, kebab, kofola? No veď aj bufetári musia z niečoho žiť...
@podvody aha, langoš, treska, kebab, kofola? No veď aj bufetári musia z niečoho žiť...
@anonym_67b4a0 no, takže: bravčový rezeň, 3 kuracie nugetky, vyprážaný karfiol, zemiaky, zelenina (paprika, kapusta, kukorica), malá kofola.
PS: Ale to o hmotnosti ste si nevšimli?
@anonym_67b4a0 no, takže: bravčový rezeň, 3 kuracie nugetky, vyprážaný karfiol, zemiaky, zelenina (paprika, kapusta, kukorica), malá kofola.
@podvody super, že si schudol, len to takýmto tempom zasa doženieš naspäť. Toto si si mal zabaliť na obed domov, nie zožrať toľko na raňajky.
@podvody bravčový rezeň-vyprážaný
3 kuracie nugetky-vyprážané
karfiol-vyprážaný
kofola-cukor
za týždeň budeš mať tie kilá naspäť a ešte nejaké naviac
@podvody všimli. Ale vrátiš sa s váhou nazad keď budeš toto jesť
@anonym_67b4a0 jaké raňajky, to mal raňajkové predjedlo 😅
@sevrin som zvedavá aký bol obed a večera😨
au
@podvody ja len zíram, čoho je človek schopný... Nie že by si si niektoré veci vážil, a začal na sebe pracovať, ale nie. Pozri sa do zrkadla a úprimne si povedz, čo ma na tebe vidieť žena, čo jej ty vieš ponúknuť ??? To, že sa zdravo nestravuješ, ale pcháš do seba samú vyprážaninu a potom vyzeráš, ako vyzeráš. Vieš sa aj plnohodnotne zdravo najesť a budeš aj viac vládať
Po takých raňajkách raz odpadneš a už sa neprebereš a nič si nezažil za svoj život dokopy..
Za týždeň si schudol 10 kg, ide ti to tak krásne a ty to takto okamžite ako vystrčíš paty do*beš.
Ak by si vydržal cca 3 týždne telo sa zbaví závislosti od cukru a možno ani ten bufetový kentus by ti nechutil.
Sklamal si hlavne sám seba, moc smutné
@sevrin som zvedavá aký bol obed a večera😨
@anonym_67b4a0 nejaké mäso so zemiakmi. To bolo varené tak neviem čo to je, nepoznám názvy jedál. To bolo na obed. A potom ešte knedle s plátkom mäsa v kôprovej omáčke. To si ešte pamätám názov z jedálneho lístka. To prvé varila mama a jedol som to u nej, preto neviem ako sa to volá.
@podvody ja len zíram, čoho je človek schopný... Nie že by si si niektoré veci vážil, a začal na sebe pracovať, ale nie. Pozri sa do zrkadla a úprimne si povedz, čo ma na tebe vidieť žena, čo jej ty vieš ponúknuť ??? To, že sa zdravo nestravuješ, ale pcháš do seba samú vyprážaninu a potom vyzeráš, ako vyzeráš. Vieš sa aj plnohodnotne zdravo najesť a budeš aj viac vládať
@anonym_3da435 v jednote som kúpil 4 čokoládové donutky.
@podvody tybsi z nás robíš prdel
@sense však sám som si to vyskladal. Je to tak za sklom ako v hoteloch že tam vidíš plátky viac druhov mäsa, ryby, šaláty, zemiaky, zákusky, všeličo možné. A odtial si pýtam čo chcem skombinujem si. Boli ste niekto v Galantskej nemocnici? Pri výťahoch taká chodba na začiatku je fornetti (len sa to už volá inák), nejaké trafiky, potom také menšie s jedlom, a na konci to velké s jedlom. To je najväčši bufet v budove. A tam je to. Všetko je za sklom.

@rozculena namerali 12 čo je veľa ale že neni tak silné aby som lieky jedol. Iba mi diabetológ povedal že mám schudnúť a dietne jesť. Čo je pri mojej závislosti nemožné.
@podvody praveze je to mozne a je to aj ziaduce aby si sa zdravo stravoval.