Manžel dnes nastúpil prvý deň do práce, ale nedá sa tam robiť kvôli zdravotným problémom
Dobrý večer chcela by som sa opýtať, manžel dnes nastúpil prvý deň do roboty no ale nedá sa tam robiť kvôli zdravotným problemom a mám otázku či môžem ísť na on či mám nárok?
Ďakujem 😊
inak ved misel pred nastupom do prace absolvovat zdravotnu prehliadku tak hadam by ju nedostal ak ma take zdravotne problemy
Boze vy musíte mat obaja spolu jednociferné IQ 😅
Tak On príde po prvom dni v robote na to,
že ma zdravotne problémy 👉🏼 a ty chces kvôli tomu PN 👍🏼😅👏🏼
Tomu hovorím … oj€b ale zial bez úrovne !
2 +2 vies koľko je?
...ok, prebehla som pár tém... takže ty stredoškoláčka, manžel a silná nechuť pracovať po jednom dni.. 🤔🤔🤔
@malinoismum tak vďaka.. teraz mám chuť na pukance so syrom z kina... 😄 a to som si teraz perníky otvorila.. 😂
@galganka Daj si za mna perníky a ja si dám za teba pukance 🙂 ♥️😅 Nechcela som ublížiť tvojim chúťkam 🙈😅
@vanda323 ruky máš dve, nevidím problém... 💪
@malinoismum dám si veru a zajtra si zbehnem po popcorn... 😂
@malinoismum silno sa ospravedlňujem, súdila som podľa seba a ja ešte nohami jesť neviem... doučím sa... 😂💪
To sa mi páči, autorka sa pýta na problém ale vo fóre sa riešia pukance 😂😂😂 mnam dala by som si 😂
@malinoismum 😅😂😉 tá misa s pukancami 🤣🤣 si si mohla odpustiť, tečú mi slinky a nemám doma 😏
@alzbeta311 @nikpa Babiky moje, ja sa moc moc rada podelím a s takto super babami pokecám : dokonca nemám na dverách ani “vstup len pre OTP” a hádajte čo ešte: Starý je na výjazde 😛😛😛😉😆💃🏻💃🏻💃🏻
@malinoismum keby sa to tak dalo, že teraz sa zideme vsetky spolu, čo nespíme a sedime nad jednou temou s pukancami u niekoho v obývačke 😂
@alzbeta311 v inej téme rieši tehotenský príspevok a to, že je stredoškoláčka, nech sa tak kľudne cíti ..
On nechce ist do svojej roboty,ty nechces ist do jeho roboty,ci kto vlastne chce/nechce ist kam? 😂 Ale myslim,ze kym to vyspekulujete,tak vas jeho zamestnavatel predbehne.
Tak to sme ju potom my k tomu dohnali aby ten účet zrušila 🤦♀️ veď ked chcela klamať a baviť sa na komentaroch tak to mala dat teda anonymne alebo o co jej islo 😂
@viestta Držím palce draha 🙂
@alzbeta311 Však sme ani tak nepríjemne neboli… Asi jej prišlo po prečítaní svojho úvodného príspevku OTUPNO 💁🏻♀️🤷🏻♀️😊
@viestta … tak tebe miesto pukancov 🙂 Len za to že ta mám rada 😊💁🏻♀️❣️ príjemný večer babyyyy

Taky zamestnanec je radosť každeho zamestnávateľa 🤦♀️