icon

Manžel dnes nastúpil prvý deň do práce, ale nedá sa tam robiť kvôli zdravotným problémom

lejaa76
8. nov 2021

Dobrý večer chcela by som sa opýtať, manžel dnes nastúpil prvý deň do roboty no ale nedá sa tam robiť kvôli zdravotným problemom a mám otázku či môžem ísť na on či mám nárok?
Ďakujem 😊

Strana
z2
janai1
8. nov 2021

Taky zamestnanec je radosť každeho zamestnávateľa 🤦‍♀️

terina25
8. nov 2021

@lejaa76 neda sa tam robit? Tak nech da vypoved

galganka
8. nov 2021

Manžel nastúpil a ty chceš pn? Ktorá časť je klamstvo...🤔

loginexistuje
8. nov 2021

nech ukonci pracovny pomer je v skusobnej dobe moze bez udaniq dovodu

domka222
8. nov 2021

Čože? 🤨

loginexistuje
8. nov 2021

inak ved misel pred nastupom do prace absolvovat zdravotnu prehliadku tak hadam by ju nedostal ak ma take zdravotne problemy

malinoismum
8. nov 2021

Boze vy musíte mat obaja spolu jednociferné IQ 😅
Tak On príde po prvom dni v robote na to,
že ma zdravotne problémy 👉🏼 a ty chces kvôli tomu PN 👍🏼😅👏🏼
Tomu hovorím … oj€b ale zial bez úrovne !
2 +2 vies koľko je?

galganka
8. nov 2021

...ok, prebehla som pár tém... takže ty stredoškoláčka, manžel a silná nechuť pracovať po jednom dni.. 🤔🤔🤔

malinoismum
8. nov 2021

@galganka Dobré kombo na pondelok večer👍🏼😅
… No idem si rýchlo dorobiť …

galganka
8. nov 2021

@malinoismum tak vďaka.. teraz mám chuť na pukance so syrom z kina... 😄 a to som si teraz perníky otvorila.. 😂

vanda323
8. nov 2021

@galganka Aj ja mám perník ale aj delisu čo si dať terazy

malinoismum
8. nov 2021

@galganka Daj si za mna perníky a ja si dám za teba pukance 🙂 ♥️😅 Nechcela som ublížiť tvojim chúťkam 🙈😅

galganka
8. nov 2021

@vanda323 ruky máš dve, nevidím problém... 💪
@malinoismum dám si veru a zajtra si zbehnem po popcorn... 😂

malinoismum
8. nov 2021

@galganka Pozor pozor! My s Vandickou @vanda323 mame aktuálne 4 ruky a aj 4 nohy !!! 🙈😅🙈🤰🏻🤰🏻
A nepredstavuj si ziadne monštrá, my sme “ Len “ tehotné! 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️😅 tssss, autorku zhadzujes a sama nevieš ratat ani len končatiny 😅🙈
(Srandujem 🙂)

galganka
8. nov 2021

@malinoismum silno sa ospravedlňujem, súdila som podľa seba a ja ešte nohami jesť neviem... doučím sa... 😂💪

alzbeta311
8. nov 2021

To sa mi páči, autorka sa pýta na problém ale vo fóre sa riešia pukance 😂😂😂 mnam dala by som si 😂

nikpa
8. nov 2021

@malinoismum 😅😂😉 tá misa s pukancami 🤣🤣 si si mohla odpustiť, tečú mi slinky a nemám doma 😏

martina1201
8. nov 2021

@nikpa ja mám príď si vziať 🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
malinoismum
8. nov 2021

@alzbeta311 @nikpa Babiky moje, ja sa moc moc rada podelím a s takto super babami pokecám : dokonca nemám na dverách ani “vstup len pre OTP” a hádajte čo ešte: Starý je na výjazde 😛😛😛😉😆💃🏻💃🏻💃🏻

viestta
Odpoveď bola odstránená
alzbeta311
8. nov 2021

@malinoismum keby sa to tak dalo, že teraz sa zideme vsetky spolu, čo nespíme a sedime nad jednou temou s pukancami u niekoho v obývačke 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
alzbeta311
8. nov 2021

Ak si číta komentáre, musí sa cítiť trápne

veronikaszabova
8. nov 2021

@alzbeta311 zrusila ucet

galganka
8. nov 2021

@alzbeta311 v inej téme rieši tehotenský príspevok a to, že je stredoškoláčka, nech sa tak kľudne cíti ..

iwesska
8. nov 2021

On nechce ist do svojej roboty,ty nechces ist do jeho roboty,ci kto vlastne chce/nechce ist kam? 😂 Ale myslim,ze kym to vyspekulujete,tak vas jeho zamestnavatel predbehne.

alzbeta311
8. nov 2021

Tak to sme ju potom my k tomu dohnali aby ten účet zrušila 🤦‍♀️ veď ked chcela klamať a baviť sa na komentaroch tak to mala dat teda anonymne alebo o co jej islo 😂

malinoismum
8. nov 2021

@viestta Držím palce draha 🙂
@alzbeta311 Však sme ani tak nepríjemne neboli… Asi jej prišlo po prečítaní svojho úvodného príspevku OTUPNO 💁🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😊

malinoismum
8. nov 2021

@viestta … tak tebe miesto pukancov 🙂 Len za to že ta mám rada 😊💁🏻‍♀️❣️ príjemný večer babyyyy

Strana
z2