icon

Odpočúvanie na pracovisku

3. máj 2022

Ahojte baby, dnes som zistila že nás šéfka odpocuva svojim mobilom,má zapnutý diktafón alebo nejakú appku (neviem presne). Jednoducho keď som sa bavila s kolegyňou nenápadne ku nám položila mobil a nahrávala....je toto normálne? Ako mám postupovať,rada by som jej dala najavo že toto sa teda nerobí!!!! PS s kolegyňou sme riešili pracovné veci

liljana
•
3. máj 2022

Myslis, ze to naozaj urobila? Bolo by jej to nanic, lebo keby to niekde vytiahla, porusila by zakon o GDPR.

koniarova
•
3. máj 2022

Prečo si sa rovno nespýtala?

autor
•
3. máj 2022

@koniarova nevedela som o tom

mirkava
•
3. máj 2022

😁😁😁 to fakt? No to je dosť cez čiaru... chce vedieť ci ju ohovárate 😊 ja na jej mieste by som to vedieť nechcela

autor
•
3. máj 2022

@mirkava no ona toto spravila aj svojej nadriadeného, toto všetko som sa dnes dozvedela...ako úplný hnus

bajka16
•
3. máj 2022

Je to trestné. Treba pani šéfku oboznámiť s tým či si je vedomá toho

autor
•
3. máj 2022

@bajka16 ona sama je JUDr.a vidíte čo stvara... Ozaj som si myslela že toto vidím iba v tv a dnes som zistila že ono sa to deje aj v realy

bajka16
•
3. máj 2022

Vidíš. Titul ti nezaručí nič ani zdravý rozum. Musí byť pekne svihnuta na hlavu toto by som si nikdy k nikomu nedovolila

simca06022011
•
3. máj 2022

A isto to tak bolo? Lebo nevidím dôvod na takéto niečo ☺️ je to divné teda ak by to tak bolo. Mozno testovala ci to funguje 😁
Mame v práci kamery aj zvuk zaznamenávajú a nikto to v živote neruesil a počúvať sa mi to nechce 😂ani nikomu inemu. Otvára sa realne zaznam iba ked sa nieco stane. By ma zaujimalo kto sa tak nudi ze musi rozhovory počúvať.

slovakboy
•
3. máj 2022

Nahláste ju jej nadriadenému. Hoci anonymne nech on to rieši.

autor
•
3. máj 2022

@slovakboy ona donasa práve jej nadriadeného ,tiež judr

slovakboy
•
3. máj 2022

Takze vlastne spolu vás odpočúvajú. Tak potom ešte vyššie.

melanta
•
4. máj 2022

A čo také robíte s kolegyňou, že má potrebu vás odpočúvať?

maruski99
•
4. máj 2022

a myslis ze to bolo fakt takto? nemohli ste to len zle pochopit? ale ved ok pokial to spravila, tak by som si ziadala vysvetlenie,

hope87
•
4. máj 2022

Pises, ze si dnes zistila, ze sa to deje...ako si to zistila? Vies to so 100% istotou? Ak ano, bezodkladne by som to riesila.

melanta
•
4. máj 2022

A dozvieme sa teda, čo také riešite a robíte, ak vás mala potrebu odpočúvať?

autor
•
4. máj 2022

@melanta veď toto je to že neriešime nič nezvyčajné, a robíme personalistiku

autor
•
4. máj 2022

@hope87 no bolo mi povedané že presne toto už robila aj v minulosti, položila pred dotyčného mobil a nahrávala....

tncka
•
4. máj 2022

Haha mna sibne to nenasla nejaky "tajnejsi" sposob ako nahravat rozhovory len polozit mobil?🤣 Ze toto niekoho vobec napadne

cacianka
•
8. máj 2022

Keď nabudúce položí pred váš mobil, vytiahnite aj vy svoje, a zahrajte hoc aj divadlo. úplne naostro sa tvárte, že si na nich niečo nastavujete, a potom s kamennou tvárou pokračujte v pracovnom hovore.
Nahrávanie reálne nemusíte mať spustené....

autor
•
8. máj 2022

@cacianka plánujem z tej firmy odísť,tak to dotyčnej poviem do oci

cacianka
•
8. máj 2022

Môžeš oboje, a to že jej povieš svoje 👍
Len či to neotoci na teba že klameš a urazila si ju(jej ego)

anonym_b8422a
•
24. okt 2025

Ahojte kočky dostala som vypoved v praci v skusobnej dobe za to ze som sa vyjadrila na predajni medzi recou kolegyni ze ak nebudem adekvatne zaucena mozem kedykolvek neprist , nakolko nemali snahu mi odpovedat na otazky . Rano ma cakal uz papier s vypovedou a telefonat od manazerky ze cely den boli na odposluchoch a kamerach a vsetko videli a poculi . Pasaz ktoru som povedala na 12tke cca o 17:00. Sialene . Je to vobec dovolene vypocuvat sukromne rozhovory. ???