icon

Ohnisko blízko nášho domu

sabina1864
18. aug 2023

Dobrý deň. Chcem sa opýtať či neviete niekto ako to je v Prešove zo zakladaním ohnísk v obytnej zóne. Sused mi pár metrov od domu za plotom pravidelne zapaluje ohnisko. Celý dom mám zadymený. Dnes už od 9:30 to tam horí. Ďakujem za odpoveď.

Strana
z2
zuzanockamt
18. aug 2023

Už v podstate teraz ide o sledovanie - presne vie, kedy a čo sused robí, o ktorej, koho tam má. Hrozné. To len stojí pri okne a špehuje alebo chodí popri plote okukovať?

sabina1864
autor
18. aug 2023

@zuzanka.zuzu len som sa chcela informovať.. trápny komentár

sabina1864
autor
18. aug 2023

@zuzanockamt nevieš ako to tu máme.. tak tu netrep somariny o sledovaní a špehovaní... Čítaj s porozumením

lenka.25
28. aug 2023

Presne pre toto nechcem bývať v dome . To si skoro každý mysli , že veď je na svojom pozemku a môze si robiť čo chce … a vlastne aj môže a na susedov vôbec neberie ohľad ( vid aj tu koľko komentárov ) .
Ja autorku úplne chápem . My mame tiež super suseda na chalupe , čo od siedmej ráno počúvame jeho parádne “hity” na záhrade a pritom tej chrapun drichme v chalupe .

zugy
5. júl 2024

@sabina1864 neboj sa ohlas to neviem kde kdo co ty povedal ale je to nezmysel otvoreny ohen je zakazany !!!Ak susedovi sposobuje skodu tu na Sk uz asi vsetci beru zakony bokom

Strana
z2