Máte skúsenosti s plemenom Akita inu?
Má niekto skúsenosti s Akita inu? Sú háklivé alebo je to fit plemeno ? Veľmi sa mi páči toto plemeno, ževraj inteligentné.
LEN REÁLNE skúsenosti, žiadne také že čo píše chatgpt a google.
Asi tu žienky nevedia čo znamená voliéra na dvore a pes nie je gaučový maznáčik. Asi už chápem prečo ani k jednej téme nie je normálna odpoveď 😂
@anonym_autor nech sa paci, pes na dvore vo voliere
Už som dostala normálnu odpoveď od profíka, kto má 3 akity, takže nie je to žiadna takáto katastrofa ako tu vyvádzate, aj naše podmienky sú vyhovujúce. Takže radšej sa riadim s takou, kto má tieto psy. Pekný deň
Už som dostala normálnu odpoveď od profíka, kto má 3 akity, takže nie je to žiadna takáto katastrofa ako tu vyvádzate, aj naše podmienky sú vyhovujúce. Takže radšej sa riadim s takou, kto má tieto psy. Pekný deň
@anonym_autor tak veľa šťastia s akitou z bazosu.
V ktorej oblasti Slovenska bývaš?
@anonym_autor nech sa paci, pes na dvore vo voliere
@chillibubble 😂😂😂😂😂 to nie je voliéra pre boha len jednoduchý plot . My máme prémiovú modernú. Dávam do pozornosti klučku na bránke, s tou sa dá otvoriť a nechať otvorenú 😉
@anonym_autor tak veľa šťastia s akitou z bazosu.
V ktorej oblasti Slovenska bývaš?
@tilly Ďakujem. To je už moja vec 😉
@chillibubble 😂😂😂😂😂 to nie je voliéra pre boha len jednoduchý plot . My máme prémiovú modernú. Dávam do pozornosti klučku na bránke, s tou sa dá otvoriť a nechať otvorenú 😉
@anonym_autor absolutne nejde o to, ako ta voliera vyzera. ale ako ten pes v tej "voliere" dopadol. ked sa mu nebudete venovat(a nie, vypustenie na dvor nie je venovanie) a bude travit vacsinu casu v tej voliere, tak casom ho zo strachu uz vypustat nebudete. bude agresivny, reaktivny tak ako ten na videu... nie je vynimkou, ze tieto plemena utocia aj na vlastnych majitelov.
@anonym_autor sama akitu mám a pokiaľ ju mieniš mať zatvorenú na dvore v takejto voliere bez nejakého iného zásahu, tak si len odrátavaj dni kedy tu tú voliéru rozoberie zvnútra, alebo kým ti ju niekto neotrávi, lebo bude vyvádzať. Ocvicidne si tu vôbec nechceš dať poradit od ľudí, kt sa tomu rozumejú. Tým padom nechápem pointu tejto témy
@anonym_autor sama akitu mám a pokiaľ ju mieniš mať zatvorenú na dvore v takejto voliere bez nejakého iného zásahu, tak si len odrátavaj dni kedy tu tú voliéru rozoberie zvnútra, alebo kým ti ju niekto neotrávi, lebo bude vyvádzať. Ocvicidne si tu vôbec nechceš dať poradit od ľudí, kt sa tomu rozumejú. Tým padom nechápem pointu tejto témy
@anonym_d79fc9 Je tak ťažké pochopiť že nebude zavretý, alebo len sa tu hráte na tupú??? Otráviť určite nie, lebo nie sme dom na dome
@anonym_d79fc9 Je tak ťažké pochopiť že nebude zavretý, alebo len sa tu hráte na tupú??? Otráviť určite nie, lebo nie sme dom na dome
@anonym_autor a ty dokážeš pochopiť čo to je za plemeno? Na psa by mali byť iq testy očividne. Potom keď nebude zatvorený, načo ti je predsa voliéra. Ľahko ti niekto prehodí niečo cez plot. Keby ty vieš.
@anonym_autor ja mam akitu, je to velmi narocna povaha, mame za sebou aj vycvik, ovlada vsetky povely, ale spravi ich len ked sa mu chce, da sa vsak s nim pracovat, vie, kde ma hranice, vie co nesmie. Avsak nedovolim cudzim ludom ho hladkat, aj kontakt s inym psami je velmi tazky, na kazdej prechadzke som v strehu. Inac je to kludny pes, dokonca az lenivy, netaha na prechadzke, a je velmi cistotny.
Mame japonsku akitu, zle znasaju v lete teplo, tak aby sa mal pes ako sa ochladit a voliera pre akitu je ako tiger v klietke, bude to brat ako trest, lepsie je mu dat volny pristup do domu, aj tak bude sam od seba vacsinou vonku.
Myslenie ako spred 100 rokov. Pes je na dvore, co by viac chcel...🙄

Asi tu žienky nevedia čo znamená voliéra na dvore a pes nie je gaučový maznáčik. Asi už chápem prečo ani k jednej téme nie je normálna odpoveď 😂