Dovolenka a menzes u 13 ročnej dcérky
ahojde zeny,,,,ideme s dcerou 13r na dovcu a vychadza jej menzes 😒 😒 😒 ,,,,ako to vy riesite s dcerami ?
vdaka za rady 😉 😉
@barborakosme ano, gugl odbornikov tu mame na mraky , ale zakladna biologia absentuje. Menzes riadi hormonálny systém, ktorý je výsostne individuálny, takze uzivanie citrona niekomu moze pomoct zmiernit krvacanie a inej zene nepomoze, nie je to univerzalna rada platna v kazdom pripade. Takze asi tak, nehovoriac o tom ze ak niekto trpí na ,,kyselinu,, tak si fakt pomoze. Preto nemám rada vyjadrenia typu ,,more to zastaví,, a podobne. No ver tomu ze som bola na Cypre v mori kazdu chvilu a menzes som mala. Holt nefunguje to u kazdeho. Takže to treba aj tak podat...skusit moze, ale je to velmi neiste.
@matrin1980 ale ved menzes zo zaciatku vobec nemusi byt pravidelny,je to normalne,takze vobec nemusi dostat.... A je to tvoja dcera,myslim,ze ti zalezi na jej dobre a zdravi viac ako na nejakej dovoenke,program sa da vymysliet aj iny ako kupanie sa.... Hormomy ani tampony by som do nej nepchala,podla mna ju tym mozes povzbudit k skorsiemu zacatiu sexualneho zivota alebo sposobit nekake zdravotne problemy ci komplikacie.. Myslim,ze ako matka by si sa mala snazit ukazst jej ako prijat svoju zenskost a nevidiet to ako problem aj ked priznavam,ze ani pre mna to nie je najoblubenejsi tyzden mesiaca.
@matrin1980 sorry,som si nevsimla,ze si chlap 😉 ,ale aj tak plati vyssie spomenute 😉
Dcerku mas len vdaka tomu,ze tvoja manzela mala zdravy cyklus ku kt patri aj menzes,predpokladam,zenechces odopriet jej deticky a sebe vnucata a naozaj kazdy umely zasah moze mat nezelane ucinky plus aj psychika aky odkaz jej tym vysles,ze je problem,ze je zena? Ze ak by bola chlapec,tak by to bolo lepsie? Prave sa nachadza vo velmi citlivom obdobi, kedy sa a svoje telo moze zacat nenavidiet,pls skus jej byt podporou
@maria117 naozaj si myslis, ze niekto, kto sa vola Martin, bude matka? Nehovoriac o tom, ze slecna uz pravdepodobne davno vie, na co tam dole tu dieru ma. Za mna tampon najlepsia volba, zvlast, ak sa slecna na dovolenku vybrala prave za kupanim sa.
@maslenka47 1) vid moj druhy koment hned pod prvym
2) ja verim v nevinnost detskej duse...ale samozrejme rodic by mal poznat svoje dieta najlepsie urcite lepsie ako ktokolvek z nas tu.... Hovori sa podla seba sudim Teba....
@maslenka47 to nie je Martin, ale Matrin 🙂
Preco by tampony mali viest k skorsiemu zacatiu sex. zivota? To som este nepocula...
Nebude to skor tato doba, media, nevhodna partia, nezaujem rodiny apod.?
Ja som teda za vynalez tamponov maximalne vdacna, a aj v pubertalnom veku som bola. Inak, ja som aj mamu kedysi na ne nahovorila na dovci.

Ziadne hormony decku! Tampony moze skusit, nechala by som to na nu, ale ponukla tuto moznost, - mat v zasobe kupene so sebou. Taktiez silne krvacanie nemusi mat cely cas, iba prvy den-dva a potom uz pohoda, cize ked tam budete tyzden-dva, a menzes bude mat iba 4-5 dni, tak sa aj vykupe zopar dni. Nikdy sme menzesu nic neprisposobovali, taketo veci sme ani neriesili, a ze nas bolo zien pozehnane v rodine...