icon

Prvý sex ako 16-ročná

lapla
10. sep 2023

Ahojte, moja dcéra má 16 rokov, jej priateľ 20. Myslím si, že už spolu spali, aj keď dcéra to popiera. Sú zamknúť v izbe, vždy sa pýta, kedy sa vrátime, kedy odchádzame a pod. A mne to príde, že potrebuje mať prázdny byt. Na tému sexu sa s ňou nedá veľmi baviť. Povedala som jej, že na to má ešte čas kľudne aj 2 roky alebo aj po maturite, nič jej neujde, a ze dúfam, že sú z zodpovední. Ako ich presvedčiť, nech spomalia? Véd ona je puberta ka, ktorá prehovorí tak 5 viet za celý deň, ale s ním je veselá, komunikatívna. To ma teší, že je šťastná, ale vždy myslím na to, že čo by bolo, ak otehotnie. Možno si robím zbytočne starosti, možno maľujem čerta na stenu...

Strana
z2
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
10. sep 2023

A nie, vobec nie je mladucka, to len tebe tak pride... je to uz mlada zena. Ci sa ti to paci a ci nie. len ju treba poucit, ked tak zatrhnut zasivanie sa v izbe ak chces pritvrdit.

katkazocele
10. sep 2023

@iwesska presne, ďakujem. Niektoré ich považujú za čarovné a neškodné lentilky, ale my informovanejšie vieme svoje 👏

belllinka
10. sep 2023

@simca06022011 co znamena ze “v 16-tich som mavala sex bezne”? Si vzdy po skole zaliezla s frajerom do detskej izby a sexovali ste? 🤦‍♀️

simca06022011
10. sep 2023

@belllinka áno presne tak.

sejjby
10. sep 2023

@belllinka bože vy ste tu strašne podaktore uzkoprsé.... áno v tejto dobe majú už nie len 16 ročne ale aj 14 ročne pravidelne sex, nežijeme v dobe kamennej ale v dobe kedy nie je sex tabu. Robíte ako keby to bolo niečo nenormálne a pritom zabúdate že aj vy ste boli mladé a užívali si. Teraz je doba strašné dopredu, deti rýchlo dospievajú takže treba sa s tým zmieriť

bluka2
10. sep 2023

@belllinka po škole by bolo ešte fajn, ja si skôr pamätám ako sa chodilo tak okolo obeda už zo školy, aby bol čas kým rodičia prídu 😂 známky dobre, triedny nemal problém

bluka2
10. sep 2023

@nelca84 mne napadlo to iste, či ta otázka neznela napríklad:”ale určite nemáte ešte sex, že nie?”

jovan236
10. sep 2023

Ja držím palce v prvom rade lebo s pubišmi je ťažko ale davať tak malej tabletky nieje moc správne.Ja by som sa s ňou porozprávala.Ja si myslím že tie otázky sú jasné a prezradila sa sama

zobaka
11. sep 2023

jasne, ze spolu maju sex, nechaj to na nu, ako to ona citi, nech tak robi, teraz nebude cakat 2 roky, aby mala po maturite, zase mat sex neznamena, ze musi otehotniet

kiki68
11. sep 2023

@lapla ako to je normalny vek na taketo veci, co viem ja, tak skoro vsetci okolo sme v tom veku skusali tieto prve veci. Tak ju max poucit o ochrane a hotovo . Ma priatela, co ako chces od nej

iwesska
11. sep 2023

@kittykat22 Take zakladne veci nevies,? Tak to sa cudujem,ze odporucas radsej HAK miesto kondomu. Nemusis skakat s ATB po muzovi, staci,ze ich uzivas a hned po sa do teba spravi. Takisto niektore bylinne caje znizuju ucinnost. Takze darmo si das tbl,ked jej ucinok zrusis salkou caju. Treba si vygooglit ktore. A 16r.by som HAK v zivote nedovolila. Ja som ich zo zdrav.dovodov zacala brat ako 18r.,dokonca 2 typy a oba mi dvojnasobne zvysili cholesterol,takze som ich musela vysadit,inak by som dostala trombozu. Dakujem,radsej sex s kondomom ako umriet pre par chvil partnerovej rozkose.

domkakvet
11. sep 2023

@lapla tak ked otehotnie bude sa starat a s tym ju treba oboznamit.

janka1011
11. sep 2023

@simca06022011 podľa Teba 16 ročná nie je mladučká? A čo potom je? Mladou ženou sa môže nazvať keď bude mať tak 20 rokov, vtedy je mladá žena. 16 ročná je ešte vždy dieťa, ktoré dospieva, vyvíja sa. Nazývať 16 ročnú mladou ženou je kus prehnané. Nie je ženou ani fyzicky, ani mentálne. Nepreháňaj.

simca06022011
11. sep 2023

@janka1011 ako pre koho dieťa.. kľudne aj za ručičku vodiť. My sme sa 18-19r už z domu sťahovali. A nie sa hrali na detičky. Ale to je tvoj názor, neberiem ti...

janka1011
11. sep 2023

@simca06022011 tu nie je reč o vodení za ručičku. Každý súdny človek vie, že 16 ročné dievča nie je žiadna žena a to po žiadnej stránke a to nejde len o tú fyzickú, ale aj psychickú, fyzickú, mentálnu...To nie je žiadne hranie na detičky, prírodu neoklameš. To, že 14 ročné deti v osadách sexujú z nich ešte nerobí dospelákov.

simca06022011
11. sep 2023

@janka1011 skoda slov :DDD samozrejme, pravdu mas. Deticky su to male.

belllinka
11. sep 2023

@janka1011 ze v osadach… ona ma pocit, 14-15 rocne biele deti ziju pravidelnym sexualnym zivotom 🤦‍♀️

eva8
11. sep 2023

@lapla ako si sa s dcérou poro,praváka? Môžeš aj do IP. Neviem ako na syna, aj keď sme otvorení a máme dôverný vzťah, s chlapcom je to iné než s dievčaťom. Dakujem

eva8
11. sep 2023

Mamicky, ako ste sa rozprávali/rozprávate so synom? Dakujem

janka1011
11. sep 2023

@belllinka no podľa tej pani je normálna vec, že 16 ročné dievča si po škole ide zasexovať do detskej izby...lebo ona to tak robila...som zvedavá, či bude mať rovnaký názor aj pri svojej dcére.

jovan236
11. sep 2023

@janka1011 no je to troška cez a nečudujem sa dievčatam keď doma je takýto prístup.Aby sa v mojom dome taka mala zavrela a sexovala je choré.Ja neviem ako to budem vysvetlovať mojim deťom ale asi už skoro a budem dúfať že to budú brať vážne keď majú dievča a počkať trocha.Už teraz budem študovať a vymýšlať ako budem to to riešiť.

belllinka
11. sep 2023

@simca06022011 tvoja dcerka ma 12, tak neboj, este 2-3 roky a uz nebudes s nou behat po kruzkoch, uz bude iba v detskej sexovat. Super predstava, ze? Daj jej radsej uz teraz predpisat tabletky, ved co ked zacne skor, ako mamina?

banderaska29
11. sep 2023

zober ju za ruku, oblečte sa, chodte do mesta, dajte si kavu, večeru. dovol jej doverovat ti, takže sa jej otvor a povedz jej, že rozumieš zmenam, ktorymi prechadza, že tu pre nu budeš nech sa deje čokolvek. opytaj sa jej, ako sa má, aky ma nazor na priatela, ako sa spoznali, podel sa o svoje zazitky, to jej otvorí doveru, povedz ako si to mala ty (nerieš veci ako "vieš ja som mala 18") vek sa posúva, proste iba hovor o zažitkoch. a ak uvidí, že si uprimna, otvori sa ti aj ona. je pomaly dospela, ja v jej veku som už mala sex a mala som jedneho dlho. len jej doveruj. naše deti nie su naš majetok, prechadzaju procesom dospievania, ver mi ja ti rozumiem 🙂 povedz jej , nejak rozumne a citlivo, že ma pred sebou krasnu buducnost, ze bude studovat a raz bude aj mamina a bude mat deti, ale teraz musí byt rozumna a chranit sa. .... toto je cesta k jej srdcu. nerieš zakazy, prikazy. nikam nezajdes. bud jej kamaratkou, tou najlepšou🙂

simca06022011
12. sep 2023

@belllinka ;) neboj sa ty o mňa. Určite si nebudem.mysliet, že.sa hrajú s bábikami s frajerom. Ak nejakého bude mať.

afterdark
12. sep 2023

@lapla Spomínam si na, ako ma zaujímalo kedy je dom prázdny, no bolo to aj preto že som mal rád súkromie, moja mama za nami chodila stále s jedlom a mne to vadilo. Takže si myslím, že sú radšej sami. Písala si, že jej priateľ pomáha a dcéra je veselšia. Nájsť s ňou reč v takom veku je zložité, preto si myslím, že otázkami ju len provokuješ. Skrátka jej povedz, že už je skoro dospelá a veríš jej hlavne v tom, že je zodpovedná. Sama by si mala začať s témou tabletiek, respektíve ktoré by boli pre ňu ideálne. Je jedno, či už sexuálne žije, tabletky v mnohom pomôžu ako upravia pleť, cyklus atď. Takže sa snaž dcére veriť a daj jej to pocítiť. Malo by sa to jednoznačne zlepšiť. Držím palce

Strana
z2