Čo si zvyknete kupovať na jarmokoch?
@gerrwie_girl akých umelcov? Tých čo predávajú cetky nakúpené v pepcu, Action a podobne s vysokohorskou prirážkou?
Pred rokom som dcére na jarmoku kúpila mačku, chodila, mnaumkala. Stala 10 eur bez batérií. O 3 dni som tú istú videla v pepcu a aj s batériami stála 5 eur. Zhodou okolností je dnes v meste u nás jarmok - 30 stánkov s jedlom a ceny také, že človeka aj chuť prejde, 20 stánkov s balónmi, ktoré si nakúpili na sheine, za 20ku fľaša s héliom z Action a predávajú jeden balón po 15-20 eur - extra úžasný biznis. Videla som asi 7-8 stánkov s plyšákmi. V každom jednom mali 80 centimetrovú Minnie, presne tu, ktorú máme doma a ktorú som kúpila za 12.80 cez Allegro. V jednom stánku mala cenovku 30 eur, v druhom 25. Radosť takto podnikať.
Na celom jarmoku som videla až dva stánky s handmade vecami - v tých som kúpila dcére čiapku za 4 eurá a mikinu za 18. Sranda, ako tie handmade veci sú vlastne lacnejšie ako čínske smejdy 🤔
@weleda123 moj otec chodi uz 40 rokoch po trhoch a vyše 20 som chodievala s nim. Aj minule sa vrátil akurát z trhu a tento vikend ho čaká ďalší. Vyrába drevené hračky a náušnice, šperkovnice, hrebene a pod. Podla mna polovica žien tu z MK uz na neho narazila a ani nevedia 😀. Ceny ma podla mna žalostne nízke na to ako sa na tom narobí a aj tak sa najdu vzdy aj taki ludia, ktorym sa to zdá vela a porovnaju to s nejakým čínskym smejdom.
@weleda123 moj otec chodi uz 40 rokoch po trhoch a vyše 20 som chodievala s nim. Aj minule sa vrátil akurát z trhu a tento vikend ho čaká ďalší. Vyrába drevené hračky a náušnice, šperkovnice, hrebene a pod. Podla mna polovica žien tu z MK uz na neho narazila a ani nevedia 😀. Ceny ma podla mna žalostne nízke na to ako sa na tom narobí a aj tak sa najdu vzdy aj taki ludia, ktorym sa to zdá vela a porovnaju to s nejakým čínskym smejdom.
@gerrwie_girl Bude v Nitre? Tam je zajtra mestský rínek (nejaký remeselný jarmok).
@gerrwie_girl nenas foto so stánkom?To su najkrajšie stánky.
Ja milujem chodiť k starším manzelom na vinobrania,donesú plný stánok prírodných hovadin,lepidla,farby a deti za 3e tvoria do aleluja.
A oni sa usmievajú,pomáhajú....nadherny zazitok .Silne pochybujem,ze zarobia na ten stánok.
@gerrwie_girl Bude v Nitre? Tam je zajtra mestský rínek (nejaký remeselný jarmok).
@unicornlady tam veru nie. Väčšinou chodi BA, BB, ZA. Vzdy je aj na vianočných trhoch v BA a býval aj v ZA ale tu je to uz bieda.
@gerrwie_girl nenas foto so stánkom?To su najkrajšie stánky.
Ja milujem chodiť k starším manzelom na vinobrania,donesú plný stánok prírodných hovadin,lepidla,farby a deti za 3e tvoria do aleluja.
A oni sa usmievajú,pomáhajú....nadherny zazitok .Silne pochybujem,ze zarobia na ten stánok.
@amel ano posielam, nasla,som tieto. Aj moja maminka je tam, ktorá uz nie je medzi nami, ale skoro cely život takto chodila predávať 🙂.
Zvyčajne len nejaké oriešky poprípade podplamenník a manžel s dcérou majú jasný cieľ-hoc kde si vždy musia kúpiť čierny pelendrek
@anonym_264a34 jaj to bolo min rok, ale bolo to v takom podchode/nadvori, na ulici bola len smerovka, moje favoritky 🤣pre cloveka z mesta exotika
@eeffka ake pekne kurky 🐔🐔🐔
aha, jasne, lebo my sme ho cez vikend presli 2x hore dole a ani slepacie pierko sme nevideli 😀
Jedlo ochutnáme vždy, výrobky kupujem iba ručne vyrobené ale iba ak majú dobrú cenu a naozaj sa mi páčia.
@amel ano posielam, nasla,som tieto. Aj moja maminka je tam, ktorá uz nie je medzi nami, ale skoro cely život takto chodila predávať 🙂.
@gerrwie_girl krasne fotky s veľkým srdcom.
V PK nie je?By sme si niečo pekné zajtra vybrali🙂
@gerrwie_girl krasne fotky s veľkým srdcom.
V PK nie je?By sme si niečo pekné zajtra vybrali🙂
@amel nie bobuzial nebude tam. A dakujem 🥰. Naozaj ocino vyrába s láskou.
@amel nie bobuzial nebude tam. A dakujem 🥰. Naozaj ocino vyrába s láskou.
@gerrwie_girl tak niekedy nabuduce.
Inak Modra,PK su krasne akcie,keby niekedy si to rozmyslel🙂 I keramicke trhy su super.
@anonym_45d979 ja milujem tu atmosferu, kvoli nej tam chodim.
@anonym_264a34 jasné atmosféra super. Len autorka sa pýtala čo tam zvykneme kupovať. A na to som reagovala že nič také lebo všetko je tam predražené
Grilovaný oštiepok,podpecník....a kupujem handmade vyrobky.Uz som kupila obraz,naramoky,keramiku,mydlá.Velmi rada obdivujem handmade výrobky.
@gerrwie_girl krásne veci, vedela by som si vybrať
Tekvicové jadierka, burciak.
Medovník , ľadovú drť a inak len hand made veci. Chodím vyslovene k jednému pánovi na sušené bylinkové čaje a posledne boli pár krat u nás manželia, ktorý ručne vyrábajú kamienkové dekorácie na hroby, u nich tiež nakupujem pravidelne.
@gerrwie_girl prosim ťa chodí ocino aj do Levíc na jarmok v októbri?
@gerrwie_girl akých umelcov? Tých čo predávajú cetky nakúpené v pepcu, Action a podobne s vysokohorskou prirážkou?
Pred rokom som dcére na jarmoku kúpila mačku, chodila, mnaumkala. Stala 10 eur bez batérií. O 3 dni som tú istú videla v pepcu a aj s batériami stála 5 eur. Zhodou okolností je dnes v meste u nás jarmok - 30 stánkov s jedlom a ceny také, že človeka aj chuť prejde, 20 stánkov s balónmi, ktoré si nakúpili na sheine, za 20ku fľaša s héliom z Action a predávajú jeden balón po 15-20 eur - extra úžasný biznis. Videla som asi 7-8 stánkov s plyšákmi. V každom jednom mali 80 centimetrovú Minnie, presne tu, ktorú máme doma a ktorú som kúpila za 12.80 cez Allegro. V jednom stánku mala cenovku 30 eur, v druhom 25. Radosť takto podnikať.
Na celom jarmoku som videla až dva stánky s handmade vecami - v tých som kúpila dcére čiapku za 4 eurá a mikinu za 18. Sranda, ako tie handmade veci sú vlastne lacnejšie ako čínske smejdy 🤔
@weleda123 treba rozlišovať umelcov a "umelcov"
Keď človek vytvorí niečo vlastnými rukami, obetuje tomu čas to je umelec takých treba podporiť. Ale ľudia si to nevedia ceniť,nevedia koľko času a práce to stojí.
@marsmykkok nic, ak si mam kupit trdelniky susave za 5€, oblecenie od rumunskych ciganiek alebo polske smejdave cukrovinky, radsej zbehnem do Kauflandu.
@gerrwie_girl prosim ťa chodí ocino aj do Levíc na jarmok v októbri?
@pettulka22 v Leviciach nebol este bohuzial
@marsmykkok ak už idem na jarmok, tak si vždy kúpim niečo z keramiky do kuchyne. Zbieram momentálne sekulskú keramiku. Takže nejaký tanier, alebo misku na cukríky, zákusky, oriešky. Vždy len 1 vec. Alebo niečo z hand made - drevo, prútie, čo ma zaujme.

Ja tam chodim len obsmrdat 🤣 naposledy ma na radvanskom jarmoku zaujala najviac vystava sliepok a zajacov
@eeffka jeej kde to bolo? My sme ich v nedelu nevideli. Tiez sme poobsmrdali 😀