Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes cuketová polievka.mňam.je výborná.a ked bude čas asi spravím aj vianočku pre deti 🙂
kremova brokolicova polievka a cestoviny s domacou rajcinkovou omackou
Ja som dnes ukuchtila toto.. http://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-stehna... samozrejme bez tých krokiet, tie sa mi už nechcelo robiť... takže len so zemiakovou kašou dobrotka poriadna... mňam 😀
u nas paradajkova polievka, pre deti domace buchty na pare, sebe spaldove cestoviny s baklazanom a pestom a pre muza chilli con carne (ale sojove-tak ma neprezradte 😉 )
@mita9 ja od istého času robievam tento s piškótami a pudingom a je úžasný http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33894ale veˇˇd ktorý ryžový nákyp je zlý? veˇˇd to je taká dobrota, aspon pre mna 😉
@zklimekova pizza vyzera perfektne
Pripajam zapecene cestoviny s karfiolom, salamou a syrom. Hmm, ako som pisala 4 ludia by sa urcite najedli, no ja tu budem jest sama tyzden 😀 . Tesim sa, konecne dojedena paradajkova polievka.
segedínsky guláš a knedľa 😉
Dnes rizoto 🙂
myslela som si ,že dnes budem už len oddychovať a mama obrala rajčiny (má ich veľa v záhradke ) ,tak sme sa pustili robiť domáci kečup s jablkami , rajčinková vôňa je v celej kuchyni 😉
Ja som dnes robila hráškovú polievku a cuketovo-syrové fašírky so zemiakovou kašou a paradajkovou omáčkou 🙂
kelovy privarok so zemiakmi a varena klobaska.
@chloe001 aj myy! 🙂
ja že budem ma´t dnes od zavárania kĺud, ale obrali sme pred chvíĺou za bedničku broskýń v záhrade, tak idem maka´t 😉
Cuketova kysla polievka, k tomu na kocky oprazeny strasi chlieb,
zemiaky varene a rest. pecienka, uhorkovy salat.
dnes dojedame,zajtra to bude daka rychlovka,asi leco a budem zavarat baranie rohy
@michalag mnam vyzera to bohovsky!!!

ahojte,my dnes fazuľová sladká polievka a zapekané zemiaky s klobáskou,zeleninou a syrom a pre malé kuracie mäsko na zelenine s ryžou a kepučom🙂