icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katushka16
8. aug 2012

ahojte,my dnes fazuľová sladká polievka a zapekané zemiaky s klobáskou,zeleninou a syrom a pre malé kuracie mäsko na zelenine s ryžou a kepučom🙂

lydia22
8. aug 2012

@irsina83 ta ty si mi narobila chute vyzerá to bombovo, mňam 🙂

lydia22
8. aug 2012

@irsina83 tortily si robila domáce? toto musím vyskúšať 😉

nelinka0401
8. aug 2012

dnes cuketová polievka.mňam.je výborná.a ked bude čas asi spravím aj vianočku pre deti 🙂

afrika
8. aug 2012

dnes červené kuriatko 🙂 . recept mám od@irsina83

afrika
8. aug 2012

dnes červené kuriatko 🙂 recept mám od@irsina83

ellahop
8. aug 2012

kremova brokolicova polievka a cestoviny s domacou rajcinkovou omackou

anka772
8. aug 2012

Ja som dnes ukuchtila toto.. http://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-stehna... samozrejme bez tých krokiet, tie sa mi už nechcelo robiť... takže len so zemiakovou kašou dobrotka poriadna... mňam 😀

martinex
8. aug 2012

u nas paradajkova polievka, pre deti domace buchty na pare, sebe spaldove cestoviny s baklazanom a pestom a pre muza chilli con carne (ale sojove-tak ma neprezradte 😉 )

danielaj
8. aug 2012

@ibajeho ja som s nou veĺmi spokojná, čo som sa ja na nej už všeličoho narobila, cestá, džemy, chleby, jogurt mliečna ryža a ani neviem, čo všetko ešte, no vraj sú kvalitné, ale ve´d to skoro všetky nemecké výrobky 😉

zklimekova
8. aug 2012

na dnes nám ostali ešte cestoviny od včera, ale spravila som aj špenátovú polievku a 2 pizze ..jednu vám tu pridám ...pred aj po upečení 🙂

danielaj
8. aug 2012

@mita9 ja od istého času robievam tento s piškótami a pudingom a je úžasný http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33894ale veˇˇd ktorý ryžový nákyp je zlý? veˇˇd to je taká dobrota, aspon pre mna 😉

abriela
8. aug 2012

@irsina83 nedas nam recept. Aj ked to nevyzera na velmi jednoduchu pripravu ale rada by som to skusila. Nikdy u nas doma tortily este neboli.

danielaj
8. aug 2012

@martinex môj by hned zistil, že je to zo sójového 😅 , jediné jedlo, čo nemusí, aj ke´d zje je sója 😒

abriela
8. aug 2012

@zklimekova pizza vyzera perfektne

Pripajam zapecene cestoviny s karfiolom, salamou a syrom. Hmm, ako som pisala 4 ludia by sa urcite najedli, no ja tu budem jest sama tyzden 😀 . Tesim sa, konecne dojedena paradajkova polievka.

miriamr
8. aug 2012

segedínsky guláš a knedľa 😉

chloe001
8. aug 2012

Dnes rizoto 🙂

lululka555
8. aug 2012

myslela som si ,že dnes budem už len oddychovať a mama obrala rajčiny (má ich veľa v záhradke ) ,tak sme sa pustili robiť domáci kečup s jablkami , rajčinková vôňa je v celej kuchyni 😉

mamkabeika
8. aug 2012

Ja som dnes robila hráškovú polievku a cuketovo-syrové fašírky so zemiakovou kašou a paradajkovou omáčkou 🙂

sevi
8. aug 2012

kelovy privarok so zemiakmi a varena klobaska.

michalag
8. aug 2012

Ahojte ja som dnes robila toto, teda bude to na zajtra
, ale pridala som viac syru ako je pisane kedze mam rada ked to ma syrovu chut a nie je to len postrasene syrovou chuťou

miskakyska
8. aug 2012

@chloe001 aj myy! 🙂

martinex
8. aug 2012

@danielaj to by si sa divila,ale fakt je to na nerozoznanie...ten moj jak mu nepoviem ze je to soja tak nevie...jedine plnena paprika a fasirky-tam to je poznat...ale kolozvarska ci chilli con carne,nezisti 😉

danielaj
8. aug 2012

ja že budem ma´t dnes od zavárania kĺud, ale obrali sme pred chvíĺou za bedničku broskýń v záhrade, tak idem maka´t 😉

danielaj
8. aug 2012

@martinex no kološvársku som zo sojovým nerobila, ale neuveríš v chilli con carne to ten môj zistil, zjedol, ale netváril sa nadšene 😅

martinex
8. aug 2012

@danielaj a pritom nechapem co im vadi...sosovica ci fazula je skoro to iste....a to zozeru s huronskym krochkanim...a soju by najradsej isli vyvracat 😠 😠 😠

inulka23
8. aug 2012

Cuketova kysla polievka, k tomu na kocky oprazeny strasi chlieb,
zemiaky varene a rest. pecienka, uhorkovy salat.

danielaj
8. aug 2012

@martinex no veď to, veď strukovina to je tiež, tak nechápem ani ja 😒 no ale veď chlapi... 😅

eva7780
8. aug 2012

dnes dojedame,zajtra to bude daka rychlovka,asi leco a budem zavarat baranie rohy

titkovamiriam
8. aug 2012

dnes palacinky s koktailom,a robime uncle bens/zamestnala som vsetkych chlapov-milan vzal mareka na kone a michal s priatelom cistili a krajali zeleninku/-nestiham vas ani kuknut mozno neskoro vecer teraz idem umyvat flase

titkovamiriam
8. aug 2012

@michalag mnam vyzera to bohovsky!!!