icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
4. jan 2013

@mia258 vyzera super ten lososík 🙂

mia258
4. jan 2013

@lululka555 aj super chutil 😵

chorale1
4. jan 2013

ahojte,
dievčatá ked chcem robiť pizzu dva dni po sebe, mám to cesto dať do chladničky alebo ako ho uskladniť?
inak my dnes cesnačka a asi zemiakové placky 🙂

mitka2007
4. jan 2013

rychlo baby radte...na kolkatich stupnoch peciete chlieb...v elektrickej rure,biely kilovy chlieb...

luciferova
4. jan 2013

mate tip co s mungom?

natal12
4. jan 2013

baby ktorá ste robili včelie úliky ? je s tým piplačka? 🙂

janefonda
4. jan 2013

Dnes pecene zemiaky na rozmarine, stake zo svieckovice a dubakova omacka.
Vcera sme mali gulas so zemlovou knedlou.
A zajtra sa bude asi dojedat 😅

rainbow1
4. jan 2013

u nás dnes kuracie masko ala China a ryža, polievka zo včera údená (mali sme údenú rolku a zemiakovú kašu)
zajtra plánujem pečené zemiaky a vysmažený syr
pozajtra plánujem rizoto zo slovenskej ryže a kurací vývar 😉

danielaj
4. jan 2013

@rastulka
@mata71
@mizulienka
@nakup
@mysiatkoo
@amdeis
@lululka555
@kikaneu
@fordikford dievčatá moje milé, ďakujem vám za krásne blahoželania, potešili ste ma 😉 😉 😉

zklimekova
4. jan 2013

dnes špenátová polievka od včera, ale aj vajíčková s brokolicou -tá bude aj na zajtra 🙂, pizza, a pizza závin 🙂

zklimekova
4. jan 2013

@mia258 tak vyzerá úžasne , sa nečudujem, že sa nepreje 🙂

danielaj
4. jan 2013

@abriela jééj, si zlatá, ďakujem krásne 😉

danielaj
4. jan 2013

u nás dnes hŕstková polievka s čerstvým domácim chlebíkom, grilovaný hermelín, zemiaky na kolieska zapečené na plechu, k tomu domáci smotanovo-bylinkový dressing, det´tom som robila kuracie prsia na prírodno s ovocím, a zostalo ešte aj parených buchiet od včera, tak mali aj sladké 😉 a inak sladkého máme dosť ešte mám jeden kartón od kureniec vinočných koláčikov, tak vyjedáme pomaly a ešte aj včerajšie muffiny, takže najbližší týždeń určite nebudem ešte piecť, poobede chcem pomýňať ovocie od Vianoc, tak urobím šľahačku -domácu z mlieka od kravičky s ovocím, to sme už hádam aj rok nemali - nejak to deti nemajú radi - tak hádam im zachutí po takom dlhom čase a mm vonku údi sumca a kapra, tak sa tešíme na údenú rybičku 😉

akika722
4. jan 2013

dnes-šošovicova polievka na kyslo
zajtra-zeleninovo-syrove rizoto
pozajtra-guľaš +knedlik

lindauciatko
4. jan 2013

@snu ja som raz robila krtovu tortu na plechu s kiwi miesto bananov, bola super, s bananmi sa mi to zda prilis syte

karin0401
4. jan 2013

šošovicova polievka nakyslo a zemiakove placky

lencyca
4. jan 2013

ahojte,dnes brokolicová krémová,pečené masko s kašou zo včera,malému strašne chutilo,stále chodil,že mnam 😉

ellit
4. jan 2013

ahojte maminy, ja mam v mrazaku pekny cely kus krkovicky, ale nechcem klasicke rezne. Viete mi poradit nieco co zvladnem? Nemam skusenosti s pecenim takehoto maska, ale chut by bola 🙂 ale netusim ako ochutit a kolko piect. 🙂

efci
4. jan 2013

brokolicova polievka a palacinky

danielaj
4. jan 2013

@ellit ja rezne z krkovičky nerobím, iba z karé, ale krkovičku si nakrájam na plátky, môže byť aj s kosťou, osolím, okorením - grilovacie korenie, mletá paprika, gyros korenie...., , aké máte radi, naukladám na plech s trochou oleja, , na každý plátok dám ešte pretlačený cesnak, obložím nakrájanou cibuľou, podlejem vodou alebo vývarom a dám piecť, najskôr zakryté, potom ak je už mäsko mäkké, odokryjem a nechám zapiecť, máme to veľmi radi, k tomu pečené zemiaky alebo zemiaková kaša alebo aj ryža, ako obmenu, môžeš pridať aj lečo, prípadne huby a pod. 😉

natalii6
4. jan 2013

my sme dneska mali spagety z bolonskou omackou(domacou )som robila podla receptu co tu niektora dala a bola skvela 😉 a este som spravila makovnik a tvaroznik podla receptu od@ danielaj a nema chybuuuuuu 😎

nakup
4. jan 2013

@syla aj mne vždy spľasklo piškotové cesto, ale po novom co robím tak nie 5 vajec, žltka vymiešam s 5 lyžicami cukru, 5 lyžicami letnej vody a 5 lyžicami pol. múky s polovičkou kypriaceho prášku vymieśam a zvlášť si urobím bielka a už iba varechou vmiešavam do cesta aby bolo nadýchané pred tým som mixérom a vždy spľaslo ☹

titkovamiriam
4. jan 2013

Ja som teraz dovarila ,,obed,, 🙂 kuraciu sližikovu a morcacie masko na sposob svieckovej s knedlou 😉

rastulka
4. jan 2013

Ahojte 🙂 U nas dnes brokolicova polievka a kuracie tarhonove rizoto 😉

veve39
4. jan 2013

@mia258 losos vyzera uzasne...mozes prosim napisat ako si ho piekla a ochutila ?

fordikford
4. jan 2013

ahojte dnes som nevarila dojedala sa chladnička na zajtra to iste čo na vianoce med cesnak,kapustnica ,bobalky a ryba 🙂 na nedelu rozmyšlam 😒

tanitta
4. jan 2013

ahoj my dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8842 a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26144
poradite nejaku pecienkovu plnku do zemiakovych placiek?

cacika
4. jan 2013

tak na vikend hovadzia polievka a k mäsku potom paradajkova omačka s knedlou, pre deti s cestovinou. este bude strudla tvarohovo jablkova

cacika
4. jan 2013

@titkovamiriam prosim ta, ako si robila to morcacie?? udusila? a zo stehna si to robila? dakujem.

titkovamiriam
4. jan 2013

@cacika jasne zo stehna-opiekla som kusok slaninky s cibulkou,pridala maso na kocky,všetku korenovu zaleninu a udusila do makka,hotove som zahustila smotanou ,dochutila octom a cukrom