Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnesny kolacik ,inspiracia z varechy : osviezujuci makovo-jahodovy rez http://varecha.pravda.sk/recepty/osviezujuci-ma... , taka klasika,akurat cesto ine, trosku som sa bala tej chuti, ale vysedok je vynikajuci 🙂
uz sme nemohli vydrzat, nebol este dobre stuhnuty, ked som krajala 🙂
pekny vecer 😵
@rastulka torta je nádherná 🙂 už je z teba profíčka 🙂 akú hmotu si robila na tortu?
@lululka555 mňaaaam 😉
zeleninková polievka , ryža + pečené kurča + kompót . Dojedáme koláče zo včera
caute babeny tak ja som dnes nevarila mali sme od vcera a bude aj na zajtra 😀 ,ale pred chvilou som namocila fazulu tak zajtra dorobim fazulovu polievku s uden .rebrami a na veceru asi langose..
@titkovamiriam to u Vás rastie????? mňam vyskúšala by som 🙂
ahojte, takže naše víkendové varienie : v sobotu som robila paradajkovú polievku so syrom a rybací nákyp / rožky, čínska zmes, vajcia , bylinková soľ, zomleté filety , trošku zomletej šunkovej salámy / s varenými zemiakmi a zaváranou čalamádou , v nedeľu sme si uvarili na záhrade gulášik hovädzo-baraní a upiekla som kokosovú bublaninu s ovocím- broskyne, višne, jahody 🙂
@fattamorgana punčový zbožňujem, ..tá slaná torta je krásna 🙂
@mery00 robila som tu vajickovu bola dobra len sa tak po nej zaprasilo a hlavne rychla
@titkovamiriam a ako to chutí?...ešte som o tom nikdy nepočula....
@womankc
@zklimekova jasne rastu v okoli doslova že za ,,domom,,.To je silne vonava huba a ma vynikajucu chut ,da sa susist,ako perkelt,gulas,prazenica,polievka,a ked su vacsie hlavicky sa daju plnit a upiect,dufam ze naprsi a este mesiac porastu 🙂
@fattamorgana aké dobrotky mnaaaam 🙂
@veroninna1 A ako si teda robila tu natierku? Skusim aj ja.
paradajkova polievka, salat zo stopkoveho zeleru
Ahojte kuchárky, včera som piekla toto:najlepšie moravské koláče: Mäkulinké, len sa po nich zapášilo 😉
http://www.topstavebne.sk/?mod=diskusne-forum&d...
jednoduchy recept ktorym sa pani mozu ujat zezla 😒|
Dojedačky zo včera a idem kúpit do mesta nejaká sprej alebo niečo proti mravcom 😠 nech sa ich zbavíme
Cez víkend sme boli u svokry - myslela som, že si oddýchnem od varenia (nebudem sa vyjadrovať, prečo som varila ja)...včera sme boli na chate - grilovačka, ako sa patrí 😀 A dnes budeme mať len zeleninovú polievočku s písmenkami a varené zemiaky s petržlenovou vňaťkou - na zobkanie 🙂 Taký očistný deň 😀
Večer si urobíme palacinky 🙂
@titkovamiriam prosím ta ako robíš pupavový medík, ja som ho robila cez víkend a mám ho riedky
@michaelamilan super 😉 😉 🙂 🙂 ja milujem akekolvek ovocne stavy, smoothie, shake 🙂 🙂 tak najblizsie sa tesim na nejaku tvoju inspiraciu 😉 😉 😀 😀
@levandullka shake bol úplne vynikajúci, ešte teraz keď si naň spomeniem tak sa mi slinky zbiehajú 😉 😉 🙂 🙂

akurát pozerám na polievku čo som dnes robila že milánska, minule som ju mala bledšiu a to som dala 2 pretlaky a teraz som znovu dala dva len každý bol iný a je aká tmavá vyzerá ako paradajková polievka 😀 😀 no čo už nevadí