icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
28. apr 2013

akurát pozerám na polievku čo som dnes robila že milánska, minule som ju mala bledšiu a to som dala 2 pretlaky a teraz som znovu dala dva len každý bol iný a je aká tmavá vyzerá ako paradajková polievka 😀 😀 no čo už nevadí

lululka555
28. apr 2013

dnesny kolacik ,inspiracia z varechy : osviezujuci makovo-jahodovy rez http://varecha.pravda.sk/recepty/osviezujuci-ma... , taka klasika,akurat cesto ine, trosku som sa bala tej chuti, ale vysedok je vynikajuci 🙂
uz sme nemohli vydrzat, nebol este dobre stuhnuty, ked som krajala 🙂
pekny vecer 😵

luciok
28. apr 2013

@rastulka Jemin tá torta je úžasná 😵

lussy23
28. apr 2013

@dazdovka ďakujem

Baby viet emi poradiť dobrý recept na kysnuté cesto? Nejaké finty? Lebo výrobky z našeho mi vôbec nechutia. za to, keď sme robil iv škole Bratislavské rožky, tak som sa len tak zalizovala.

nelinka0401
28. apr 2013

@rastulka torta je nádherná 🙂 už je z teba profíčka 🙂 akú hmotu si robila na tortu?

zklimekova
28. apr 2013

@lululka555 mňaaaam 😉

lussy23
28. apr 2013

@dazdovka môžem poprosíť ešte recept na tie caneloni? prvýkrát počujem.

lenadka
28. apr 2013

@lussy23 kupujem v bille keď je akcia a vtedy stojí do 7€ kilo, no a to je taký už celkom pekný kus, je to celá rybka nie filety 😉

bubo1104
28. apr 2013

zeleninková polievka , ryža + pečené kurča + kompót . Dojedáme koláče zo včera

miruska73
28. apr 2013

caute babeny tak ja som dnes nevarila mali sme od vcera a bude aj na zajtra 😀 ,ale pred chvilou som namocila fazulu tak zajtra dorobim fazulovu polievku s uden .rebrami a na veceru asi langose..

titkovamiriam
29. apr 2013

vikendove varenie: na ranajky domaci kakaovy dezert,v sobotu cestovinky,v nedelu kura na stave s ryzou,samozrejme ta smrhova prazenica a dnes budem robit smrhovy gulas a hrachovu kasu s fasirkami,este aj niake smrhy nasusim 🙂

fattamorgana
29. apr 2013

ahojte, dlhšie som tu nebola, ako je vonku pekne, ani PC poriadne nezapínam. Ale dochádzajú mi inšpirácie, čo variť, tak idem sondovať 😀
Posledné 2 víkendy sme mali nejaké oslavy, tak som skúšala nové veci, pripájam foto

womankc
29. apr 2013

@rastulka wau , nádherná, nenapísla by si postup???? škoda že si tie nezabalené korpusy neodfotila nádherná je , taká nápaditá

womankc
29. apr 2013

@titkovamiriam to u Vás rastie????? mňam vyskúšala by som 🙂

womankc
29. apr 2013

ahojte, takže naše víkendové varienie : v sobotu som robila paradajkovú polievku so syrom a rybací nákyp / rožky, čínska zmes, vajcia , bylinková soľ, zomleté filety , trošku zomletej šunkovej salámy / s varenými zemiakmi a zaváranou čalamádou , v nedeľu sme si uvarili na záhrade gulášik hovädzo-baraní a upiekla som kokosovú bublaninu s ovocím- broskyne, višne, jahody 🙂

zklimekova
29. apr 2013

@fattamorgana punčový zbožňujem, ..tá slaná torta je krásna 🙂

visage1974
29. apr 2013

@mery00 robila som tu vajickovu bola dobra len sa tak po nej zaprasilo a hlavne rychla

zklimekova
29. apr 2013

@titkovamiriam a ako to chutí?...ešte som o tom nikdy nepočula....

titkovamiriam
29. apr 2013

@womankc
@zklimekova jasne rastu v okoli doslova že za ,,domom,,.To je silne vonava huba a ma vynikajucu chut ,da sa susist,ako perkelt,gulas,prazenica,polievka,a ked su vacsie hlavicky sa daju plnit a upiect,dufam ze naprsi a este mesiac porastu 🙂

titkovamiriam
29. apr 2013

@fattamorgana aké dobrotky mnaaaam 🙂

anos18
29. apr 2013

@veroninna1 A ako si teda robila tu natierku? Skusim aj ja.

libka1
29. apr 2013

paradajkova polievka, salat zo stopkoveho zeleru

janulienocka
29. apr 2013

Ahojte kuchárky, včera som piekla toto:najlepšie moravské koláče: Mäkulinké, len sa po nich zapášilo 😉
http://www.topstavebne.sk/?mod=diskusne-forum&d...

mechanis
29. apr 2013

jednoduchy recept ktorym sa pani mozu ujat zezla 😒|

http://recepty.pozri.sk/recept-losos-s-chutnou-...

natal12
29. apr 2013

Dojedačky zo včera a idem kúpit do mesta nejaká sprej alebo niečo proti mravcom 😠 nech sa ich zbavíme

titkovamiriam
29. apr 2013

Dnesne menu hrachova kasa faširky-pre deti,a smrhový gulaš s knedľou pre nas 😀 a hor sa robit pupavovy med a do prace

tosomja
29. apr 2013

Cez víkend sme boli u svokry - myslela som, že si oddýchnem od varenia (nebudem sa vyjadrovať, prečo som varila ja)...včera sme boli na chate - grilovačka, ako sa patrí 😀 A dnes budeme mať len zeleninovú polievočku s písmenkami a varené zemiaky s petržlenovou vňaťkou - na zobkanie 🙂 Taký očistný deň 😀
Večer si urobíme palacinky 🙂

papuka
29. apr 2013

@titkovamiriam prosím ta ako robíš pupavový medík, ja som ho robila cez víkend a mám ho riedky

nikushkasa
29. apr 2013

@michaelamilan super 😉 😉 🙂 🙂 ja milujem akekolvek ovocne stavy, smoothie, shake 🙂 🙂 tak najblizsie sa tesim na nejaku tvoju inspiraciu 😉 😉 😀 😀

nikushkasa
29. apr 2013

@levandullka shake bol úplne vynikajúci, ešte teraz keď si naň spomeniem tak sa mi slinky zbiehajú 😉 😉 🙂 🙂