icon

Koľko ste mali rokov, keď ste začali variť?

siminaberkyova
9. nov 2024
Strana
z3
bublinka1426
9. nov 2024

cca 8-9-10 pomahalae mame uz v kuchyni riadne

hederamonstera
9. nov 2024

Odmalicka som bola s maminou v kuchyni. Ale pamatam si ako 6rocna, ze som sama uvarila jahodovy puding z prasku ako prekvapenie.(bola som sama s tatom a ten sa prave kupal a nudila som sa). Extremne som bola na to hrda😀

hankab
9. nov 2024

@siminaberkyova uff. V 13 tich som zvladla prazenicu a krupicovu kasu pod dozorom z dialky. Potom dllllho nic okrem nejakych lahsich ranajok. “Seriozne” recepty okolo 23-24, ked som sa odstahovala od nasich. Okolo 28cky v novom vztahu aj take ako segedin, madarsky gulas, ktore by som si sama kvoli sebe nevarila.

andaluzia12
9. nov 2024

Ja v podstate až po svadbe, mala som 27!!! Otec sa mi často smial že si ma nikto nevezme, lebo neviem nič uvariť. Mám 33 a hrdo hlásim že som dobrá kuchárka aj cukrárka!

vevebono
9. nov 2024

V 12 som fungovala v kuchyni samostatne. Kniha s receptami a ideš. Mama na liečení a keď boli chlapi hladní jedli všetko

alenka58
9. nov 2024

od 27

basullinka
9. nov 2024

Prvý krát som sama niečo uvarila ako 11 ročná, s maminou a babkou som varila od malička a aktívne pomáhala.

andreakotesova
9. nov 2024

Ked som sa vydala. Mala som 30 rokov. Myslim, ze som velmi dobra kucharka 🙂

ivik4
9. nov 2024

Mna mamina nikdy v zivote nepustila k sporaku, proste vobec aj ked som chcela. Takze som sa sama naucila vsetko odo dna ,ked som sa ako 22rocna nastahovala do nasho bytu s muzom a rovno aj s babätkom. Za pochodu

andreakotesova
9. nov 2024

@ivik4 aj u nas tak - varila mama, babka a aj moj otec 😁

anos18
9. nov 2024

@siminaberkyova prvý samostatný obed som varila cez prázdniny po 6.rocniku na ZŠ. Bola to zeleninová polievka a šišky z tvarohového cesta.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
9. nov 2024

Pozeraním od mala. Sama na intraku.

lucia13022023
9. nov 2024

Od mala som bola v kuchyni. Odkedy si pamätám, čo som mala cca 6r som varila. Milujem variť doteraz. V 12r som v pohode uvarila obed pre celú rodinu.

betulinka1
9. nov 2024

@siminaberkyova Asi 11 som mala. To sme boli so setrou uz same aj cely den. Takze ona bola moj pokusný králik 🤣🤣🤣 jej som varila a veru moje prve kolace isli do kosa 🙈🙈🙈. Mama ma neucila a ani som pri nej nevarila. Radsej, ked sme boli same doma.

petulda333
9. nov 2024

Od 13r. Mna to ale bavilo aj bavi

majlo1234
9. nov 2024

Skoro, starala som sa o mldsich surodencov, v 13tich som uz obstojne vedela varit

zmrzlinka2021
9. nov 2024

@siminaberkyova tak variť sa podľa mňa človek ani nemusí učiť, ak sa bavíme o bežných jedlách v rodine. Piecť som ešte neskúšala, zákusky je dnes možné všade dostať a pečie svokra

hiro
9. nov 2024

Až sa hanbím, vlastne do 20r som len jedol a až potom som varil. A teraz ma to baví a okrem koláčov viem spraviť kadečo. A teší ma že deťom to chutí.
Prvé jedlá boli halušky a kuracie.

scila
9. nov 2024

@siminaberkyova piekla som od 14-tich. Varenie ma nebavilo tak to až keď sme začali bývať sami s mužom. Dobrovolne nasilu. Mala som 28. A aj teraz keď nemusím tak nevarím 😎

hiro
9. nov 2024

Vlastne nie, ešte keď som mal cca 17 tak som robil super cestoviny kabanos a syrokrém.

vkatush
9. nov 2024

V kuchyni som od "plienok", môjho malého tiež zapájam odkedy sa vedel postaviť.
Ale reálne som vo väčšom varila až keď som bola v serióznom vzťahu, takže nejak okolo 24.

Ale sledujem jedného chalana, má 16 rokov, pridáva videorecepty a na niektoré by som si netrúfla 😁 v jeho veku som určite takto nevedela.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nynia
Autor odpoveď zmazal
oslo1
9. nov 2024

V 25 ke, ked som sa odstahovala. A som dobra kucharka.

kiki68
9. nov 2024

6 rokov? Tak nejak. Syn ma teraz 4 a uz dva roky skoro asistuje a uci sa. No co, ja som sa tiez ucila takto od babky, az mi to raz dala cele do ruky od a po z. Ked uz som mala skill. To neni len tak spravit nieco, aby to preslo babkinym dozorom. Syn presne ako ja. Ked bude mat 12, uz bude v kuchyni ako doma. Dolezite, ze to vidi, skusa jednotlive casti a bavi ho to. Hlavne tie spomienky na babku su nenahraditelne. To ziadny kurz nikdy neda…

enya00
9. nov 2024

od 13tich cca.. mamina bola chora, tak mi vravela co a ako..od 14tich uz som musela sama..nejaka extra kucharka nie som, ale muz si nestazuje 😂 nebavi ma to, ale tak varim kazdy den

estellas
Autor odpoveď zmazal
saxana000
9. nov 2024

Tak klasika najprv som sa motala.pri.mame v kuchyni.a potom som postupne skusala sama..

buberova
9. nov 2024

Asi tak od 20tich, od 21 som sa osamostatnila takže som si varila čisto len sama.. a dovtedy ma mama nijak extra ku sporáku nepúšťala.

Strana
z3