Ako riešiť problém s neúspešným odoslaním balíka?
Prosím ma niekto takú skúsenosť. Bola som vložiť balík cez balikomat a v boxe už bol iny balik. Box som zatvorila. Čiže balík mam doma, neodoslany. Už 3 dní si vypisujem s Vinted, nech mi objednávku zrušia a stále nič. V aplikácii mi stále svieti, že balík je na ceste.
@xckaretxxx Neskúsila si odovzdať balík na podacom mieste - nie do boxu. Ja som raz omylom zatvorila dvierka na boxe a balík v ruke - šla som na pobočku a oni to manuálne zadali do systému.
@xckaretxxx Neskúsila si odovzdať balík na podacom mieste - nie do boxu. Ja som raz omylom zatvorila dvierka na boxe a balík v ruke - šla som na pobočku a oni to manuálne zadali do systému.
@anonym_ac9d79 toľko problémov koli 4 eurami.
@anonym_ac9d79 toľko problémov koli 4 eurami.
@xckaretxxx ale prosím ťa, toto nie sú problémy. To sa stáva, vyriešiš raz dva, neboj.
Pri Vinted mas jednu vec v svoj prospech: predavajuci ma na odoslanie 5 pracovnych dni od nakupu. Ked do toho casu nepride ziadne sledovanie od dopravcu, Vinted objednavku sam zrusi nasledujuci pracovny den, takze sa to moze vyriesit aj bez podpory.
Kedze ti ale aplikacia uz pise "na ceste", system mozno priradil k tvojmu podaciemu cislu ten cudzi balik zo schranky. Preto by som este zavolal na infolinku dopravcu a povedal, ze schranka bola obsadena a tvoj balik v nej nie je. Inak sa moze stat, ze kupujucemu odide nieco uplne ine a riesit sa to bude o to dlhsie.

@xckaretxxx ja som mala niečo podobné. Mne zasa po vložení balíka napísalo, že chyba po vložení a balík mi nezaregistrovalo. Po hodine som naťukala znova podacie číslo, schránka sa otvorila, ale zatvorila som ju prázdnu, keďže balík bol už vložený pred hodinou, ale nezaregistrovaný. Tiež mi potom písalo, na to druhé podanie, že zásielka je na ceste. Ja som zavolala na infolinku, pýtali sa mi ako balík vyzerá, do ktorej schránky som ho vložila. Ona to posunula kuriérovi a balík šťastne dorazil.