Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@nika_17 materská
@mircalla materská
@ejka82 tu absolutne nejde o to ako teraz komunikuje, ani co pise. Ale vcera tu urazala inu pouzivatelku, za to ze povedala kedy jej chodia peniaze. Bol jej prispevok nahlaseny, zmazany a sa cudujem ze dnes v tom pokracuje. Ale skoda sa viac k tomu vyjadrovat.
@ejka82 Ja som velmi rada, ked tu niekto, kto sa v tom vyzna poradi. Niekto, kto sa v tom nevyzna a spamuje ze to chodi vzdy 15. dokolecka asi tak 5 krat za sebou a ze naco to riesieme, ked to chodi 15. - prepac, na tom uz nemam nervy.
Prispevok, ze niekomu nieco prislo - ci uz RD alebo materska - datum cas a banka ma pridanu hodnotu a je uzitocny
Prispevok, naco to riesite vzdy to chodi 15. dokolecka - nulova pridana hodnota a taky clovek chodi len rypat
To je tak asi vsetko.
@mircalla KAZDY MA PRAVO NAPISAT! Nie si tu administrator, ani moderator, majitel tejto stranky, ani Pan Boh, aby si ty rozhodovala, kto tu moze co napisat. Nepaci sa mi? Tak jednoducho preskocim, ale s tymi urazkami si to prehnala.
@veronikastrickova Uplne si za urazkou pre osobu, ktora sa odbavuje na tom, ze sem chodi rypat stojim. Totalne na 100%.
@mircalla ze rype inde, tak treba nahlasit ten konkretny komentar. Ale v tom co vcera pisala s nou suhlasim, lebo aj u mna a kamaratky, to je prvy krat co mam neprisli do 15 peniaze z UPSVAR, ked to je cez tyzden. Ale ty ze ju budes nazyvat ako si to urobila, uskodis akurat sebe. Mala si jej to napisat aspon do IP. Neexistujes tu iba ty, a neni si jedina, kto vie vsetko najlepsie. V tomto si proste trosku skocila vedla.
@veronikastrickova Prosim ta, uz ma neries, absoltune ma nezaujimas, mysli si, co chces. Kludne ma nahlas, chod sa stazovat. Ja som sa sem prisla spytat, ci ma niekto RD v BA - velka chyba. Ozaj nemienim viac casu plytvat v tejto diskusii, dakujem.
Pana beka..to co tu riesite..staci napisat prisiel,neprisiel..
babi snad sa to uz dnes rozbehne
mne nabehol uz vcera ak nie predvcerom 🙂
Dnes je uz 16 teho dufam ze iz mi pipne sms
@vierkadominik1 veru už by mohla
Mi rodicovsky na ucte
KE ma niekto??
@olinka201 aku mate banku?
csob
@1cita ja raiffaizen a nic este
ta cakame dalej
LM akurat pipol 🙂
BA Rodicak stale nic, max. bol toho 16, zaujimave
Môže sa stať že by dnes aj neprišiel??
@vierkadominik1 prima
Okres Dunajská Streda ci Šamorín baby mate už????

@rea92 asi preto že očr vypláca sociálka a prídavky upsvar