Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@nafla Normalne a vecne reagujem na neustále otazky na to iste. To že to niektoré berú ako kopanie je ich a tvoj problem. Nazyvat slusneho cloveka co tu odborne pomaha uz par rokov pizdou a ine "mile" nadavky to je asi podla teba v poriadku?! Ale co sa čudujem....
A nikde nejdem "ako pilka" a ani po nikom. Stále dookola pisem o tom istom a citujem zakon ked niektoré nevedia pochopiť ze kazdy mesiax zatiaľ plati to iste. Mas problém?! Roluj a nenavazaj sa do slušných a vzdelanych ludi. Pekny vecer.
@evitta ja nepisem ze neradis dobre..vsetka cest za to. Ani nepisem ze suhlasim s tym ze ma narok ta tak nazyvat...ale narazila si na nespravnu ktora sa tak o tebe vyjadrila...ja pisem vseobecne o tom ako si musis rypnut...vies lebo nesedi kazdy za pc a ma cas rolovat a hladat tak sa jednoducho opyta a ked sa ti to nepaci necitaj
@nafla aj ja som uz s nou mala konflikt, ale aj tak sa jej zastanem a vazim si ju za jej rady
@veronikastrickova Tak ja som vzdy priama a nie kazdemu sa to na tomto fore plnom "papenkania,kakuskania, hrajuskania, ..." páči. Ale to nie je moj problém. Ja som vecna a strucna a ano niekedy aj ostra 😉. V tychto veciach nema čo hľadať ine.
@nafla A ja nepíšem,ze ma rolovat a citat xy príspevkov ale ak je odpoveď priamo nad otazkou tak ano je to cista bud lenivost alebo blbosť. Nepovedz že si to nevsimnes....😉 Nic viac a nic menej.
A to iste o com pises plati aj pre teba. Je moja vec ci reagujem a tebe ak sa to nepáči tiez roluj-tvoje vlastne odporucanie.
@veronikastrickova ako dobre ja nepisem ze zle radi ale naco rype do ostatnych tak ich jednoducho odignorujem nie???
@nafla prepáč, ale načo robíš ty teraz to isté? Ja nechápem čo sa tu stále rieši.. vie poradiť, poradí, komu sa nepáči, nech to nesleduje.. ja si tiež každý mesiac chytám hlavu ako tu od 1.pisu, kedy prídu prídavky.. stále to isté dookola a ešte sa nájde pár žien, ktorým vadí, že tu niekto normálne vecne poradí a keď sa jedná hádka skončí, príde ďalšia a ďalšia.. neviete to proste už nechať tak?
@nafla aj do mňa si "rypla" a neriesim, lebo viem, ze aj tak ked treba mi poradi a som rada, ze vdaka tomu, mozem aj ja potom dalej poradit, ked mozem.
@evittamnuz tak potom sa necuduj ked ta tak niekto nnazve...lebo nie vsetci sa vyjadruju slusne
@noivka911ano urobila som to iste teraz len kazdy mesiac ked je tu zvada tak u koho zacina???ale uprimne
😙😘
Nooo... a teraz otázka do ringu. Kedy budú prídavky? 😃
@marusia12 koncom tohto týždňa a začiatkom budúceho 😀
@marusia12 A ak si z BA tak rátaj skôr budúci 🙂
@evittam jasné...odbornosť možno....neviem, slušnosť ani náhodou...z Hornej Dolnej podľa vyjadrovania si akurát ty...viem, ja som ťa tak nazvala a znižila sa na istú úroveň, ale ked som čítala, ako tu bezdôvodne nakladáš istým ženám, "len" za to, že sa opýtali...tak som mala chuť použiť expresívnejší výraz...
Je sranda citat niektore zufale zeny, co tak nedočkavo cakaju rodicak, ze sa znizuju k urazkam. Nebojte, peniazky vam nabehnu, na 2 tyzdne bude klud a potom mozte zas ukazovať rozky, kedze v maji skor ako 15-16 nebudu, to tu este len bude frustrovanych vykrikov do tmy, ze preco zas meskaju

@taniat87 tak ta decembrova tabulka bola na prd,lebo prisla s dvojdnovym rozdielom.Bude najskor az 15.4.