Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@pepe12333 mne maju prist prídavky a opatrovatelsky prispevok a zatiaľ tiež nič. Ale ked uz aj KE maju a PB ma vtedy ked KE. Asi na to Sporitelna kašle dnes
@misinka0611 mne chodievajú platby bežne medzi 10:30-11:30. Málokedy neskor. Iba co sa tyka platieb v ramci vlastnej banky tie chodia kedykoľvek. Práveže ta pani hradila vraj piatok do obeda a neprišlo ešte
BA Slsp rodicak na ucte
No hurá. PB SLSP nabehlo
Mt slsp RP na ucte
Ba VÚB rodicak pipol
@lenicka1121 Tiež to nechápem . Volal som tam a nič že žiadny výpadok nemaju a že behom dna by to malo prisť tak uvidíme.
@lenicka1121 Už aj nabehlo 🙂 ..
Košice okolíe VÚB niekto rodičak
Ani PB ČSOB a Poštovka ešte nič
Kocky podpora niekomu nabehla? Bratislava.
Ba kraj VUB mne stale nenabehol 🤷🏻♀️
@maatuulka ja som síce Žilina ale podporu som dostala už v piatok.
Zh. Tb piplo
pridavky prisli, podpora v nezamestnanosti nie... ba
@zuzkacucka nie, ide to podla okresov, nie krajov ci druhu banky, ze slsp ma vsade skor ako Tatra. Dookola sa to tu vysvetluje
Žilina poštová banka nic
@janicavr tiez mam postuvu ale okres Detva a nic
@janicavr akurat mi nabehla
Vub uz prisiel
Baby ahojte potrebovala by som prosím poradiť tak skúšam tu. Už som na rodičovskom, môžem byť ja doma na rodičovskom s mladším synom a manžel na očr so starším? Momentálne sa mi zrútila situácia doma a všetci sme v horúčkach. Ďakujem za odpoveď
Ba podpora práve došla 🙈
Ahojte. Viete mi poradiť? Dnes mi prišli prídavky na staršie deti. Čakám aj príspevok pri narodení a prídavky na najmladšiu, ale keďže to neprišlo dnes s pridavkami na staršie, tak zrejme až budúci mesiac, že? Úrad práce má len jeden výplatný termín v mesiaci, či?
@bukvickaaa kedy si podávala žiadosť?

@pepe12333 ahoj. Prosím SLSP ma nejaký problém? Nevieš o niecom? Ešte stále mi totiž neprisli prídavky. Banka neuvádza na stránke ziadny vypadok