Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@palko_vladka tak po dlhšom čase to tu čítam a nestačím sa diviť co sa tu deje.No váš prispevok má hlavu, pätu a ochotu pomôcť..myslim, že mnohé sa môžu od vás učiť. Ďakujem aj za iné za vašu ochotu to takto dohľadávať..
@marketa1111 jej ďakujem 🙏 ste zlata. Priznám sa ze som to cez bankovú appku iba vyfiltrovala a mala som to raz dva 😊 takže mi to zobralo menej času ako dotahovacky a neprajnost tu vo fóre 😣
@palko_vladka počíta sa ochota ..a tá je vždy viac..😊
neviete kedy budu vyplácať rd?
@vierkadominik1 nie....
dnes som bola na urade tak som sa spytala na rd a pridavky kedy budu tak zajtra začinaju odosielať okres Detva stredne slovensko
@vierkadominik1 Ja ocakavam piatok alebo v pondelok.
No čo dneška sa niekto dočkal ?
@krasinka jedenásteho? Vážne?
@klarissa25 nie robím si srandu ... mne minuly rok prišli jedenásteho tak preto sa pýtam
mamicky na FB pisu ze maju rodicak aj matersku asi dnes bude prva varka a zajtra druha 🙂
Super 😌
RD Nitra ČSOB na účte akurát prišla sms
Mne vždy v decembri prišli 11. Inokedy 14 nikdy neskôr.
NR SLSP rodinné prídavky
Ba VÚB podpora nabehla
NR VÚB rodičak
Nitriansky kraj rodicak aj pridavky
PE slsp nikto ?
Nitra Prima banka rodicovsky
@klarissa25 vidis..vazne..niekto sa dnes dockal..takze zbytocne rypanie
@klarissa25 no asi si to tu tie ženy vymýšľajú, že im prišli. Už naozaj prestaň rýpať. 🙂
@veronikastrickova tu ženskú je vidieť tuším všade 😂 komentuje jedna radosť všetko, kiež by aspoň s úmyslom pomôcť ale zákerne, arogantne. Evidentne má asi nejaký problém 🙂
Tak predsa, do konca týždňa mame všetky na účtoch .
@veronikastrickova ved keď som písala tak tu nikto ešte nič nepísal....
@ninka2323 a nie nemám žiaden problém 😉
@veronikastrickova a neviem ale moja otázka určite nepôsobí tak ze by som rýpala. Proste som neverila že príde tak skoro.. A áno mýlila som sa 😉
@klarissa25 proste si chcela byt zaujímavá a nečakala si že sa budes mýliť.
@krasinka no nie predstav si 😉 ja som fakt nečakala že začne chodiť dnes... Snáď sa môžem mylit nie 😉