icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

malinoismum
31. aug 2021

@lilielizabeth20 Ahoj.Automaticky.
Pripájam ti aj link 😊👍🏼
https://www.pravneprerodica.sk/prispevok-na-zac...

tianna
31. aug 2021

@lilielizabeth20 automaticky 🙂

mariska1989
31. aug 2021

@lilielizabeth20 dokonca tento rok to je 104 aj nejaké centy

niki98
1. sep 2021
sasanka605
1. sep 2021

@niki98 ved povedala to iste. od 0-18 rokov a okrem tych ktorí dostali uz 333€. Toto bolo jasne odkomunikované ako uz dávno nic nebolo a aj tak su tu dookola rovnaké otázky.

malinoismum
1. sep 2021

@niki98 Nerozumiem, na čo ma oznacujes? 🙂 😂😂😂
Však som napísala to iste….

lilielizabeth20
1. sep 2021

Ďakujem Vám veľmi pekne žienky 😊

1cita
Autor odpoveď zmazal
malinoismum
6. sep 2021

@1cita si úplne mimo tému - to radšej napis na plochu:(

tatianaba
6. sep 2021

@1cita Nam prislo velmi rychlo, do nejakych dvoch tyzdnov.

1cita
11. sep 2021

Co myslite kedy nabehnú na účet tento mesiac keď v 15 je sviatok?? Košice dik za info

misinka0611
11. sep 2021

@1cita čo? Ja si myslim ze materska zo socialky mi pride 14 a 16 pridavky z upsvar.

sasanka605
11. sep 2021

@1cita ak nebudu posielat v pondelok tak nebude ani 16teho. Nezabudaj ze KE a PO ma v utorok snad skoro cele mesto volno.

veseleocko
11. sep 2021

@malinoismum ale Kollar odpisal mamine,ze len skolkari a skolaci... na nasledujucej strane to je ☹

malinoismum
11. sep 2021

@veseleocko ja rozumiem napisanemu zlatíčko, len bol zdroj že majú dostať 0-18. Človek sa v tom už ani nevie vysomarit🙂

tianna
11. sep 2021

@veseleocko Kollar odpisal skôr ako bolo zverejnené v médiách že je to odsúhlasené pre všetky deti do 18 rokov, teda podľa mňa to co napísal on je nesmerodajne. Dúfam.. 😄

veronikastrickova
11. sep 2021

@tianna to nepisal kolar, ale jeho asistent a ten tiez pise vela veci odbuka. Nema sa vyjadrovat k veciam co este su prd schvalene a v akom zneni budu.

veseleocko
12. sep 2021

@malinoismum
@veronikastrickova ved to,pri tejto vlade si clovek nie je isty nicim. Tak verim,ze mate pravdu,ze to bude od 0-18 🙂

malinoismum
12. sep 2021

@veseleocko 😊 Veríme spoločne ❤️🤝👍🏼

veronikastrickova
12. sep 2021

@veseleocko tak je to schvalene. Hocikto mohol hocico na toto povedat, ale kym to nebolo schvalene, ani ten prispevok nebol isty. Ved kolko toho naslubovali.

mimiqa
12. sep 2021

Schvalene to ma byt pre kazde dieta co nastevuje skolu aj 19 ci 20 rocne napr... Ale pri tejto vlade pokrok ze schvalili do 18

veronikastrickova
12. sep 2021

@mimiqa kym to nebolo riadne schvalene mohli povedat, ze to je len pre tych co maju viac deti, aj pre tych co nemali pristup na internete. Podla mna to okresali aj kvoli tomu, ze nad 18 uz vo vacsine pripadov,makaju

markomonika
13. sep 2021

@veronikastrickova tak vacsina ako vacsina.moj syn mal 18 na konci druheho rocnika.teraz zmaturoval,ma 20 a caka ho dalsich 5 rokov studia.

veronikastrickova
13. sep 2021

@markomonika ved ale to mu nebrani brigadovat. Dost veci domrvili, tak mozme byt radi, ze aspon nieco dali detom. Ja som brigadovala od 17., V 18.som maturovala a odvtedy som uz takmer doteraz robila a byvala sama. Brat studuje vysku a pekne si na skoro vsetko zarobil sam.

misinka0611
13. sep 2021

@tianna Na tom FB Kollára odpisovali viacerí ľudia ( nie Kollár ) a evidentne sa nezhodli 😁 Bordel kt. odzrkadľuje celú slovenskú vládu 😏

rubinka
13. sep 2021

@misinka0611 - áno na začiatku bolo písané že len pre deti navštevujuce MS a ZŠ a SŠ ale o den neskôr už písali že pre všetky deti od 0 do 18 rokov s tym že vraj mali predtým chybnú informáciu a potom už stále písali že od 0-18

mimiqa
13. sep 2021

@veronikastrickova no makaju nemakaju srale nefer.. Brigadovat mozu od 15 napr

lujziana44
13. sep 2021

@veronikastrickova to je super, že ste sa o seba takto vedeli postarať. No mnohé deti čakajú len na to, že im to všetko zabezpečia rodičia. Nie každému sa bohužiaľ chce brigádovať

veronikastrickova
13. sep 2021

@lujziana44 ja som chcela co najskor odist z domu.
@mimiqa nefer je vela veci pri detoch. Ale politici toto nikdy nepochopia, lebo to nezaziju a ked to nepochopia riesit to nebudu.

mimiqa
13. sep 2021

@veronikastrickova asi tak 🙏