icon

10 ročný vekový rozdiel

mima46
14. jan 2018

Ahojte 🙂 chcela by som sa Vás opýtať či máte skúsenosti s takýmto vzťahom...jediné čoho sa obávam je práve tento vekový rozdiel 10 rokov aj keď ja to teraz vôbec nevnímam a nepociťujem..mám 20 a on 30.. je nám spolu naozaj dobre a mám pocit že sme sa našli...mala som vzťah aj s rovesníkom skoro 2 roky ale to sa nedá porovnať ... preto sa Vás chcem opýtať čo si o tom myslíte 🙂 Ďakujem.

Strana
z4
bona_dea
20. feb 2018

@basska_b mna by celkom zaujimal ten fakt velky rozdiel....cislomo....

basska_b
20. feb 2018

@bona_dea je to 28 👍😎 ale mne všetci hádajú o 5 viac a jemu o 10 menej. Fakt to necítime a keď ho porovnám s jeho rovesníkmi, tak to ani nejde, tí sa už všetci opustili 😀

bona_dea
20. feb 2018

@basska_b mmmm, tak 28 uz je slusne cislo...
Kazdopadne, drzim palce a vela lasky prajem

astonka
20. feb 2018

@mima46 ahoj ja mam o 9 rokov staršieho manžela absolutne som to neriešila,spoznala som ho ako 18 ročná...ak je vám spolku dobre je jedno či ma o 10 menej či viac 🙂

dzulik_
22. feb 2018

@mima46 my s mužom máme 8 rokov rozdiel... Ja som mala 20 a on 28 keď sme sa dali dokopy, mamina mi dohovárala, že to je veľa, dôvodila to tým, že dedko s babkou mali rozdiel 9 rokov a mali nejaké problémy... celkovo dosť ľudí z nášho okolia to bralo negatívne, ten vekový rozdiel, ale teraz už to nik nerieši, myslím, že vek ako taký nie je problém, záleží na tom, ako si dvaja vyhovujú, rozumejú a vedia spolu existovať 😉 predtým som mala o niečo mladších a to bol teda des, nevyzretí, nevybúrené hormóny, nezodpovední, atď atď... Držím vám palce 🙂

mima46
autor
22. feb 2018

@dzulik_ ďakujeme 😊 no u nás tiež bude asi najvačši rozruch robiť mamka lebo zas my v rodine nemáme vačsi rozdiel ako 5 rokov a mamina ocino su 2 čiže to veľmi nebude chápať ale tak nejak ju to snáď časom prejde 😊 a bude sa tešiť so mnou

dzulik_
23. feb 2018

@mima46 neboj, ona to časom pochopí, keď uvidí, že ste šťastní a spokojní a klape vám to 😉 len to chce čas

basska_b
23. feb 2018

@mima46 počkaj keď príde dieťatko, ako sa budú tešiť! 🙂

samarra
23. feb 2018

Kamoska ma rovnaky vekovy rozdiel a vyhovuju si, muz vie co chce, stara sa o nu, ,su spolu vyse 10 rokov, naozaj krasny vztah. Druha kamoska ma rezdiel cca 30 rokov,ale muz zmysla ako 30rocny,tiez velmi pekny vztah. Strarsi muzi uz vacsinou vedia,co chcu a nehladaju dobrodruzstva,ale pokojny rodinny krb,aspkm z mojej skusenosti🙂

dzulik_
23. feb 2018

@samarra veľký palec hore 🙂 úplný súhlas s tým, že starší muž už vie čo chce a nemá správanie pubertiaka 😉

janickacrazy
23. feb 2018

@dzulik_ toto od veku nezáleží, ja mám mladšieho a ten tiež vie čo chce a nespráva sa ako pubertiak, zato poznám x starších chlapov, čo sú ako odtrhnutí z reťaze, dokonca 80ročný ujo po smrti svojej ženy kúpil nové auto a hor sa obhánať mladice 60ročné len taký fukot 😂😂😂

renatik91
Autor odpoveď zmazal
dzulik_
23. feb 2018

@janickacrazy jasné, nevravím, že všetci, ale tí s ktorými som mala tú česť ja, tam to platilo, že mladí boli nevybúrení a starší už vedia čo chcú 😉 samozrejme, že nemôžme všetkých škatuľkovať, toť len moja osobná skúsenosť

butterfly333
23. feb 2018

@janickacrazy aj ja mam mladšieho a je to oveľa lepšie je presne taký akého som chcela klape nám to úplne vo všetkom mame veľa spoločného

mima46
autor
23. feb 2018

Každej z nás vyhovuje niečo iné a najlepšie je keď každá najdeme takého s ktorým nám je dobre sme štastné a nezáleží či je starší mladší alebo rovesnik 😊 každý človek je iný a nezáleži jeho spravanie od veku ale od toho aký je a aký chce byť pre toho druhého takže ja dúfam že nam to vyjde tak ako vám dievčatá a že všetky budeme spokojné v tom vzťahu v ktorom sme 😊 a ďakujem za všetky príspevky dodalo mi to veľa pozitivnej energie 🙂

lukyazojka
18. jan 2020

@0silvia0 nuž nie vždy ide otehotnieť podľa predstáv.. Ale je pravda že prvé dva roky sme si užívali, a hlavne sa spoznávali. Deti majú prísť z veľkej lásky tak sme to citili obaja. 😉

lenteraz111
18. jan 2020

Fuuu, 10 rokov v pohode. Som sa na lákala že napíšeš ze 20 ročný rozdiel. Je to o tom ako si rozumiete

0silvia0
18. jan 2020

@lukyazojka fuha, po dvoch rokoch reagujes? Ved ja ani netusim, co som pred 2 rokmi pisala😂

basullinka
Autor odpoveď zmazal
natinka18
Autor odpoveď zmazal
iren88
18. jan 2020

@lenteraz111 je to v pohode, ale záleží aj konkrétne o aký prípad ide, u niekoho je už aj 10 rokov veľa, že priepastný rozdiel v hodnotách, v správaní a pod, aj také prípady poznám, ale ja som názory, že keď sa dvaja majú radi netreba riešiť vek 🙂

mima46
autor
22. feb 2020

Dievčatá len podám infošky ak vas to zaujíma ak nie nečítajte 😊 stále sme spolu..rodičia a ostatní z rodiny ho majú radšej ako mňa už 😀 a všetko je super na dobrej ceste 🙂 črtá sa nám už aj domček tak sa tešíme a dúfam že budeme teda ďalším príkladom toho že sa dá fungovať aj cez väčší vekový rozdiel..prajem Vám ešte pekný deň všetkym 😘

Strana
z4