icon

Aké máte skúsenosti so spoločným bývaním so svokrou?

3michaela23
28. okt 2020

Ake su Vase skusenosti so spolocnym byvanim?

Strana
z2
korinecka
28. okt 2020

@3michaela23 spoločné bývanie za mňa nie.

zirafienka
28. okt 2020

máloktorá si to pochvaľuje

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
patka06
28. okt 2020

jednoznačné NIE ...ani s matkou ani so svokrou, obe by mali byť bezpečne ďaleko

malinoismum
28. okt 2020

... odporúčam si dať pod lupou v skupine "Ach tá svokra! ... " Baby poradia trefne. 🙂 A za mňa nie, aj keby bola svokra stelesnený anjel...

malinoismum
28. okt 2020

@patka06 minimálne dve dediny jak i frajirka ( Mojho otca mudrost :D)

3michaela23
autor
28. okt 2020

Nepytam sa,na nazory,ci ano,ci nie,ale ci ma niekto s tym slusenost a ak ano tak ako to funguje

zdena1990
28. okt 2020

@3michaela23 zo začiatku zle do všetkeho sa montovala ale teraz už ked ona potrebuje pomoc tak sa da....

malinoismum
28. okt 2020

@3michaela23 kuk do tej skupiny prípadne sa tam spýtaj 🙂 Takto verejne ti máloktorá povie ale tam budú baby max úprimné... uvidíš

patka06
28. okt 2020

@3michaela23 na 99% to po skúsenostiach nefunguje ..s napísaných názorov myslím jasné

jaass
28. okt 2020

@3michaela23 nie,nie a ešte raz nie!

limetka69
28. okt 2020

@3michaela23 proste nefunguje. Je tu milion tem

lellla
28. okt 2020

Mám skúsenosť za mňa nikdy ....teraz bývame zas au moejj mamy ani to nieje med lízať je to elspie jedine v Tom že z mamou sa povadim a necítime a tak hrozne ,😂ale pokiaľ nemusíte nerobte to

loginexistuje
28. okt 2020

spolocne byvanie znamena ze sa nastahujes knnej domov ? vzdy sa budes prisposobovat a len malo ludi zvladne take byvanie

bambulka1105
28. okt 2020

@3michaela23 ja mam skvelu svokru a velmi dobre vztahy., ale nebyvala by som s nou.,,vsetko ny sa to pokazilo..ale podla mna ,,mladí´´ by mali byvat sami., viem z vlastnej skusenosti., lebo byvame spolu s ockom a jeho slobodnym bratom a zo zaciatku super., ale casom sme zistili, ze sa musime odosobnit., preto sme si zacali aj stavat vlastny domcek., len corona nam to trocha predlzuje.,

caroline_
28. okt 2020

za mna nikdy ... mali sme ako take vztahy a po spolocnom byvani sme ju ani nepozvali na svadbu

evkakozickova
28. okt 2020

@3michaela23 nikdyyy!!!!!!

3petka
28. okt 2020

@3michaela23 ako to funguje, no nefunguje. Na začiatku to bude ok ale po čase sa z toho stane čistá katastrofa. Svokra bude chcieť podľa seba a ty podľa seba. Neraz som sa dorevala aká vie byť mrška. Boli sme tam tri roky a z toho 2 a 9 mesiacov hrôza (stavali sme dom - po práci rovno na stavbu, víkendy sviatky a p.). Svokra to vôbec nechápala cez víkendy sme už ani na obed nechodili. Platili sme im všetko, kupovali jedlo upratovala som, varila som ale nie podľa predstáv svokry. Proste mám milión príbehov a už nikdy viac.

yoxinka
28. okt 2020

Mne moja svokra vždy hovorí, že mladí majú bývať sami, lebo jedna kuchyňa neznesie dve gazdiné 😜. Keď počúvam kamošky, ktoré bývajú so svokrami, úplne s ňou súhlasím 🙂. Moja svokra je úplne perfektná ženská so super názormi a pohľadom na svet, výborne si rozumieme, často sa navštevujeme ... ale nebývala by som s ňou 🙂.

kubkovamama
28. okt 2020

@3michaela23 nefunguje

nikola1110
28. okt 2020

Za mňa určite nie, radšej podnájom ako to znovu prežiť, teraz sme vo svojom a mame super vzťah. V jednom kuse sa niekomu prispôsobovať, pýtať sa co treba, kedy treba, predsa ona je panou domu, to nežijes vás spoločný život s mužom, neustále sa pod riadkovanie držanie huby len aby dobre bolo, a aj tak si nájde niečo čo ti vyhodí na oči. kľudne napis, bývali sme tak 3 roky v jednej izbe

pribinak
28. okt 2020

@3michaela23 skúsenosť tu má pol koníka. Baby ti tu píšu svoje skúsenosti a z toho plynúce názory.
Mladi majú bývať sami a nie držať sa maminej sukne

lasoninka
28. okt 2020

Ja som bývala so svokrou 20 rokov pod jednou strechou.Musela som sa prispôsobiť.Vyhoda bola v tom ,že mi pomohla s deťmi,nikdy som nebrala OČR.Robim 12 a manžel na 3 smeny.Vlani svokra zomrela a teraz som už gazdinou ja.

fliacik
28. okt 2020

NIE, a to mám so svokrou výborný vzťah. Ale stačilo mi pol roka a bola som na mašľu. Generačné rozdiely proste budeš cítiť vždy. A vždy je to na úkor niekoho, kto sa prispôsobuje. A vždy budeš mať pocit, že si u niekoho, nie vo vlastnom dome.

lubkavargova1
28. okt 2020

No ty tiez budes dobry adept na nevestu na spolubyvanie, ked 100% prispevkov ti povie jasne: NIE a ze to proste nefnguje a ty jak nechapava sa aj tak pytas dvojmo na to iste :D

nikyball
28. okt 2020

Záleží od povahy. Ak svokra aj nevesta vedia byť dostatočne tolerantné, môže to fungovať. Ak nie si si istá skúste spolu bývať aspoň 3 mesiace a uvidite

zuzidr
28. okt 2020

záleží či spoločné všetko...ja bývam 14rokov pod jednou strechou so svokrovcami....spoločné máme len schodisko a pivnice....sme toleratné obe, ja rešpektujem veša vecí lebo bývam v ich dome, ale nemáme väčšie problémi....Veľmi veľa pomáhajú s deťmi ked treba, spolu vypijeme kávu, podebatíme, ale ked nechceme, nevidíme sa aj 5dní....Záleží od veľa okolností...tu asi platí že s 10prípadov sú 2 v pohode....

mily7
28. okt 2020

@3michaela23 nepýtas sa na názory, ale pýtaš sa ako to funguje. No nefunguje to...Ved si pozri témy o svokrach. Z vlastnej skúsenosti ti poviem toľko. Ak sa podriadis a budeš šúchať nohami ako ti bude svokra pískať dobre bude...Ak nie máš smolu.. Nechápem,do podnjamu najlepšie so super kamoškou bývať. Prečo? Lebo cudzí majú svoje zvyky, nevyhovujú nám...a do svojho chcete bývať s o generáciu staršou osobou...Pritom ju ešte musíte rešpektovat,lebo je to mama vášho manžela... Zažijes peklo, niekoľko x za život,možno rozvod vdaka svokre.. A tie reči ako v minulosti viac gener.rodiny bývali spolu..Ja som ešte nevidela starý film kde svokra sa milo usmieva na nevestu a veselo si nazivaju spolu. Koľko trpeli? Mladí majú byť sami. Bodka.

oli18
28. okt 2020

Ja nežila síce so svokrou, ale s mojou mamou. 22 rokov, kým nezomrela. Môj muž nemal námietky. Do manželstva sa mi nestarala a nemali sme pred ňou tajnosti. Mala som od nej pomoc s deťmi, i s domácnosťou. Ak sa predsa len nejaké výhrady voči zaťovi vyskytli, povedala to mne a ja manželovi. Žijem s dobrým pocitom, že som svoju mamu nenechala niekde v byte žiť osamotenú, starú a chorú. Tu predsa žila so svojimi najbližšími.

iinuska
28. okt 2020

Určite nie

Strana
z2