Ako prijať rozvedenú priateľku svojho syna?
Ahojte kočky, čo by ste robili naojom mieste keny ste sa dozvedeli že váš jediný - dospelý 30 ročný syn- má za priateĺku rozvedenú pani s dvomi deťmi - 11 a 6 roč. Ja viem, nie je to žiadna hroza, ale takto som si jeho budúcnosť nepredstavovala, vobec nie som s tým stotožnená ale nechcem stratiť syna. Ani nečakám rady, možno vaše skúsenosti - ja to nechám na neho ale aj tak... óch. Dik žienky
@mvis najprv som sa snazila vcitit do tvojej situacie (sama mam tri deti) ale cim viac prispevkov si pridala tym viac mi je smutno.
podla tvojich reakcii ani nema zmysel ti k teme nic pisat. ale sprav nieco so svojou pasivnou agresivitou, pretoze teba aj tvojho zasadoveho muza to moze stat vase jedine dieta ktore sa od vas casom odstrihne.
naozaj nerozumiem tomu preco reagujes na dievcata tak ako reagujes ale z tvojich prispevkov ide naozaj neprijemny pocit. reagujes dost neprimerane.
ano ocakavam od teba rovnako neprijemny komentar ako si dala takmer vsetkym co sem prispeli. nenamahaj sa.
@veronicka1901 predstav si že ten primárny problém si neodhadla. Aká škoda....
@pralinka25 vsimla som si, ze uraza ine uzivatelky fora. To musi byt "velmi mila" osoba. Nazvat niekoho trapkou ci chuderou hmm 🙄
@bessie12 normalne nevychadzam z udivu. tu clovek vidi kadeco ale toto je specialitka.
Vsak normalne ich pozvyte na obed a uvidite ako si padnete do oka a ako to bude...ved raz sa aj tak musite stretnut. Preco ste sa doteraz nevideli?
@mvis tvoj syn musí byť super človek. Nie každý muž je vyzretý na to aby sa dal na vzťah s niekým, kto má deti
Mám kamarátku cca okolo 35ky, našla si staršieho plus 2 deti. Má ich v striedavej starostlivosti. Najprv váhala, všetko rozoberala zhora zdola. Aj sa rozišli a nakoniec sa k sebe vrátili (jej rodičia veľmi kresťansky založení, tiež najprv problém)
Nedávno sme im boli na svadbe. Jednoducho láske nerozkážeš 😇 má rada aj jeho synov, aj keď tie vzťahy boli a sú ako na hojdačke.
A zase raz diskusia, kde sú všetci blbi len autorka je lietadlo. No co, aj takych berie autobus. Akurát toho syna mi je ľúto. Snáď uprednostní vlastní život pred malomestiackou honoraciou so slamou v topánkach. A hlave.
@pralinka25 tu je urazana kazda jedna, ktora jej napise 🙈 ocividne cakala uplne ine komentare a nevyslo 😀
Nečítam tri strany predomnou. Napíšem ti môj príbeh. Keď som sa rozviedla, mala som 33 a 6-ročnú dcéru. Nikdy by som si nepomyslela, že muž, ktorého som tak veľmi ľúbila, ma bude podvádzať. No život píše rôzne príbehy. Aj smutné a bolestivé. Neskôr som spoznala muža a začala s ním randiť. Dnes je už mojim druhým manželom. Je o 5 rokov mladší. Keď sme sa spoznali, mal 28. Sme spolu už 10 rokov, máme 6 ročného syna a o moju dcéru sa stará celé tie roky ako o vlastnú. Prepáč, ale na tvojich predstavách o jeho živote nezáleží @mvis Je to jeho život, dovoľ mu žiť podľa jeho predstáv. Prečo by si ho mala stratiť? nie je jedno, koľko má jeho milovaná rokov? keby to bola mladá, slobodná pipina, vtedy by si ho nestratila? Och, tie predsudky.......
A hlavne - on nie je tvoj majetok 😉
Inak taka ina otazka, uz praktickejsia do zivota, ten tvoj syn byva vo svojom alebo s vami, alebo ako si to predstavuje dalsi zivot, lebo ak tak, ze si nastavajuci privedie ku vam plus dalsie dve deti...tak neviem neviem, evidentne ani mne by nebolo vsetko jedno a fakt by osm zistovala, kto to je, ako ma poriesene vyzivne na deti, ako je to s byvanim....trosku tak viac praktickejsie veci...
@mvis kedze 40% manzelstiev na slovensku statisticky konci rozvodom...mohla si cakat ze 40% zien tu ti odpovie, ze je normalne si najst partnera ci partnerku rozvedenu s detmi... a inak ano aj ja som ta rozvedena s dietatom co si nasla slobodneho bezdetneho chlapa, ktoreho rodicia na mna podozrievavo pozerali ...nastastie uz ma prijali
Prepáč, ale ja už prestávam chápať o čo ti ide. Čo sa vlastne pýtaš, alebo na čo ti majú písať svoje názory. O tvoje predstavy o živote syna nejde, on je vlastne šťastný, pani ani nepoznáš...
@mvis na omyle ?? Ani by som nepovedala. Napisala som ti pohlad z opacnej strany s mensim rozdielom a to tym, ze som zena a nie muz. A navyse zijem viac ako 1500km daleko od domova. S muzom, s ktorym som teraz planujeme svadbu. Jeho deti a celkovo jeho rodina sa na to tesia. Myslis, ze ma mamina stratila ? Praveze vobec. Som s nou denne v kontakte a vztah mame stale perfektny. Nechapem preco tak nariekas, ze si nasiel rozvedenu s 2 detmi. Aj take pribehy pise sam zivot. V 27 r. som sa stala neoficialne macochou moja mamina babickou. S jeho detmi mam dobry vztah a planujeme chodit spolu aj po svadobnych salonoch a zaroven budu aj mojimi druzickami 🤗 Prilis cierno to vidis. Mala by si zmenit pohlad na to a dat tomu sancu.
@mvis ja citam dobre. a nie som jedina. dievcata ti tu napisali uplne normalne spravy, skusenosti zazitky pohlady. vobec nechapem preco sa do nich navazas. kasli na to. nic ti to neprinielo, konik nesklamal vypni net a chod debatovat radsej s kamoskami a manzelom.