icon

Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?

28. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
29. júl 2024

@amel ja nevyhľadávam konflikty ani niesom konfliktna osoba, ale ak je niekto ako TY tak si isto nenecham srať na hlavu a napíšem poviem svoje . Začala si byť nepríjemná TY, súhlasia so mnou aj baby, takže nechápem čo máš stale za problem

autor
29. júl 2024

@lonely66 @lakebabe teraz sa len obávam že ak tam chodil za štetkami čo ak mám od nich a od neho nejakú pliagu. Povedala som že s ním mať sex určite teraz nebudem, chcem tie testy riešiť. Keď som mu povedala o testoch teraz tak sa nasral na mňa jebol dverami a odišiel

slovakboy
29. júl 2024

Veď ti povedal, že to bola len káva. Malaby si mu veriť.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
29. júl 2024

Nech jebne dverami aj sto krát. Ide ti o tvoje zdravie. Nad tým mal rozmýšľať kým chodil po kavach. A už len z týchto jeho reakcií je vidieť, aký ma k tebe prístup. S tými testami si to nerozmysli, robíš to pre seba a dovtedy neustup.
Ja by som sa pratala čím ďalej kým nemáte deti.

autor
29. júl 2024

@slovakboy 🙄

babovka2321
29. júl 2024

@slovakboy keby ti zena klamala do oci aj po konfrontacii, veril by si jej dalej? Si robis prdel?

slovakboy
29. júl 2024

@babovka2321 on jej klamal?

autor
29. júl 2024

@slovakboy prečítaj si celú diskusiu ak chceš vedieť. Ja to už viac opakovať nejdem

babovka2321
29. júl 2024

@slovakboy to si prisiel len tak prispiet svojim mudrom bez toho, aby si si nieco precital? Ona sa o bordeli dozvedela od niekoho ineho a aj potom to zatlkal, priznal sa az po hadke. Preco by mu mala verit?

autor
29. júl 2024

@lonely66 @lakebabe prosim vas ako fungujú tie testy. Mám povedať gynekologicke,?

lakebabe
29. júl 2024

Skus mne robili tieto testy z krvi aj stery, aromaticky u gynekológicky pred prvou návštevou CAR a umelým oplodnenim, potom aj v CAR tam ešte aj špeciálne na HIV k tomu a aj mužovi. Zavolaj tvojej ženskej a opýtaj sa ci ona alebo nejaká dermatovenerológia

slovakboy
29. júl 2024

@babovka2321 to som čítal, ale on zatĺkal zo strachu. Nebol tam sám ale s kamarátmi. Keby šiel za sexom, určite by nešiel s kamarátmi, ale sám a bez kávy.

autor
29. júl 2024

@slovakboy a čo som nejaká hororová postavička keď mi zatĺkal zo strachu? Pane bože moj

lonely66
Odpoveď bola odstránená
babovka2321
29. júl 2024

@slovakboy ked mal strach, asi ho nemal bezdovodne. A tym nemyslim strach z reakcie autorky, ale strach, ze sa prevali nieco, co sa nema ;) a ak ty svojej zene zo strachu bezne klames, tak si tiez chudak, sorry.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
29. júl 2024

@lakebabe zajtra jej hned volám. Muž odišiel preč a pozerala som mu do vecí a je mi jedno že nejaká amel by sa nad týmto pohoršila. Našla som tam balik kondómov . My kondomy nepoužívame . Takže taka je to kávička …… musím sa tu vypísať lebo mam tlak 200. Aspon amel sa splnilo to co mi priala. Rozvod istý

anos18
29. júl 2024
ns994
29. júl 2024

@slovakboy povedal jej, ze ide spat lebo je unaveny a nejde teda domov. Miesto toho siel na kavu do bordelu. Ona si myslela, ze spi. Dozvedela sa to od jeho kamarata frajerky, ze tam boli. A potom zatklal. Ma vymazany tablet historiu ale nejaka zenska na fotke tam bola. A tak. Cize ano klamal jej. Zamerne jej tvrdil, ze unaveny a ide spat ale siel von 🤷‍♀️ to asi tal v rychlosti co ma napadlo. Uz nech si z toho kazdy vyvodi zaver aky chce

klementinka58
29. júl 2024

HIV ukaze najskor po polroku, ine veci hned. Testy si mozes dat urobit aj ako samoplatca na vybranych klinikach, laboratoriach. Sestra pracuje v labaku a denne im tam chodi dost vela ludi

lonely66
Odpoveď bola odstránená
anos18
29. júl 2024

@klementinka58 @lonely66 ale on už môže dávno chodiť do bordelu, nemusela to byť prvá návšteva

klementinka58
29. júl 2024

@anos18 ved moze ale nemusi, ak chodi davno tak jej nieco ukaze ale ak to bol jediny preslap testy jej vyjdu negativne a po polroku moze byt prekvapena
ja len ze aby sa to neunahlilo ked jej vyjdu negativne hned

anos18
29. júl 2024

@klementinka58 to je pravda

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ns994
29. júl 2024

Autorka. To fakt ? No pekne. Takze si testami asi trafila klimcek po hlavicke . No nech jebne dverami aj milionkrat. Urcite by som si ich dala spravit.
No ked uz tak snad tie kondomy pouzil. Teda ja viem, ze to nie je utecha ani nic. Ale snad ta aspon nicim nenakazil qk snimi pouzival kondomy. Lem teda pozor ako pisu baby vyssie. Nieco nemusi ukazat hned. Dala by som asi aj opakovane. Keby teda toro bolo jeho prva navsteva nahodou

lonely66
Odpoveď bola odstránená