Ako riešiť dedičstvo pozemku s bratom?
Mozno sa niekto v tom bude vediet vyznat. Postavili sme s muzom dom na pozemku rodicov v podstat eich zahrade lebo tak rodicia sa ponukli ze pomozu. Na byt je hypoteka. Keby sa nieco stalo rodicom tak dedime s bratom a mu v podstate patri polovica toho pozemku na ktorom mam dom ci ako to je??
Takze by som si vlastne mohla vybavit opatrovatelstvo na rodicov? Ze by som sa o nich starala a za to by som zdedila vecsiu cast potom. Tak to aj teta tusim spravila ze sa starala o babku a potom dostala dom po nej kvoli tomu to ma nenapadlo.
@rorino Bingoo..už sa toho mladá dama chytila. Bude opatrovať rodičov, ktorí pracujú, aby pohodlná dcéra neumrela hladom. Tuším tu máme námet na temu č.3.
🤦🏻♀️ Ja už prestávam veriť, že si skutočná! Na to, aby si si mohla vybaviť opatrovateľstvo na rodičov, potrebuješ potvrdenie od lekára, že to opatrovanie rodičia potrebujú. Ak otec chodí brigádovať a mama pestuje na záhrade a stará sa ti o deti, tak asi opatrovanie nepotrebujú. Ale, ak by aj boli obaja ležiaci, vyžadujúci 24 hodinovú intenzívnu starostlivosť, tebe tým žiadne väčšie právo na dedičstvo nevzniká! To, že to tak mala nejaká tvoja teta, nič neznamená. Keď sa teta tak dohodla so súrodencami a každému to vyhovovalo, to je druhá vec, to nemá nič spoločné s tvojím prípadom.
Na opatrovateľky príspevok musia byt diagnózy, Vaši sú fit ako rybičky.
Odporúčam tebe ísť na psychiatriu, tam by určite niečo našli a potom si zažiadaj o invalidný dôchodok, ktorý bude biedny lebo nemáš odpracované. Ale, úprimne, toto by bol jediný príspevok ktorý ti prináleží.
Opatrovateľský si nemozes vybaviť na plne mobilných pracujúcich rodičov. Odporúčam prekonať fobiu zo zákrut a kopcov a skúsiť sa zaradiť do života, ako všetci tí, čo žijú na lazoch podobne ako ty.
@daniela242 och,bozeeeeee🫣🤦🤷
Ten opatrovateľský ti pravdepodobne neschvália. To by museli mať tvoji rodičia zdravotne problémy.
Čo tak ešte jedna materská? Natiahnes čas 😆😆.
@gabriellka alebo aj dve!
Tak ale uz maju dost rokov aj nejake zdrvaotne problemy s tlakom a tak. Dalsie dieta uz urcite nechcem dost co neviem ako vyriesim skolku tomu starsiemu
Problemy s tlakom ma aj kazdy 4.mlady clovek,to nie je dovod na opatrovanie. A opatrovanie urcite nepotrebuju ludia, ktori OPATRUJU tvoje deti, ty troll
Majú dosť rokov a predsa chodia do prace? Nepochybujem o tom, že majú tlak, keď si na stare kolená uviazli guľu na nohu v podobe teba..
A nestresuj sa so skolkou, ak to nevyriesis ty, vyriesi to socialka.. takže no stress..Kľudne sa staraj o dom aj naďalej..
Ja si normalne prajem (ak si skutocna, o cim silne pochybujem) aby ta tu spoznala nejaka dobra dusa z dediny a dala toto citat muzovi & rodicom.
A co ste tu riesili co je to za dedinu hej je to velmi roztahana dedina na ktorej konci je par domov. Aj ked akoze tu su celkovo oblasti ktore su mimo hlavnej cesty a centra kde je par domov len a ziju tam hlavne stary ludia. Tu je to tiez take cize nie ze zoberiem rano dieta a o 10 minut sme v skolke peso a mozem si ist do roboty. Tu musim ist najskor busoms do skolky a potom som tam zaseknuta kym nepojde dalsi spoj vsak to je na nervy
Zaseknutá si akurát ty v tvojej bubline lenivosti ...
Mate auto, máš muža, tak hádam rano je schopný Vás posadiť do auta a odniesť ku škôlke. A odtiaľ už chod tak, ako ostatní ľudia busom. Keď si chces zarobiť na vodicak, už ti to tu bolo odporucane, sup do zámeny manzeliek..a budeš mat aj na vodicak, aj na auto, čo zvládne cestu ku škôlke a späť.. Keď dieťa nedáš do škôlky, tetusky zo socialky fobiu z kopcov a zákrut nemajú, čiže urcite Vas prídu navštíviť..
Muz robi na zmeny zatial cize on by nemal cas alebo mozno len niekedy. A ak bude chodit do zahranicia robit tak to uz vobec
@daniela242 a potom im dá prečítať prvú diskusiu a hneď aj druhú a tetusky jej ,chudatku darujú vlastný plat a polutujú😂a ešte aj opatrovateľské na rodičov chudatku vybavia🤦
A už si ho donútila aby tam šiel?
No daj,keby si sla busom do skolky a musela cakat na dalsi.Kolko to je?Polhodina,hodina?Alebo pol dna?Ale realne.Ved v skolke kludne stravis aj 20 minut kym sa dieta prezlecie,prehodis par slov s ucitelkami ci inymi rodicmi.
Riesi sa to este lebo neviem kolko by tam zarobil a kolk oby akoze vedel poslat domov
No..tak keď robí na zmeny, ešte lepšie. Keď ma poobednajsie, môže ráno voziť deti on. A ty máš lazoch plazo. Prekonať svoje fóbie budeš musieť, len keď bude mať ranné. Ale zasa môže ich vyberať poobede. Toto hádam zvládneš. No a keď sa ti ho podarí vykopnut do zahraničia, tak ti zasa nechá auto. Inak nemysli si, že v meste si vsade do 5. minut. Ja chodím 5 km autom rovných 30 min. A neuveris- tiež ma to otravuje, lebo vozím syna..
@daniela242 ona nemá ani vodičák a vie, že by ho ani nespravila, takže auto doma jej bude na dve veci 🤦♀️a nemá ani peniaze...ona chce sedieť doma a muž sa má starať🤷♀️ len neviem ako bude fungovať, keď muža pošle do zahraničia, lebo ani do obchodu nebude mať ako ísť cez tie kopce a zákruty 🤣
Ja neverím 😂😂😂 milión €,milion€....dúfam,že ich zajtra mám...opatrovanie ale nevyrieši problém s dochádzkou do školy a škôlky 🤔potom už nemôže ísť babka 😂peši,zákrutami s toľkými diagnózami...ach toto je ...domyslite si 😂
Iny troll😂😂😂😂😂

@michelle567 ..aby som ti to vysvetlila, by som sa musela rozsiahlo rozpisat. A tu nejde o to aby si to pochopila ty. Su riešenia.