Ako sa pripraviť na stretnutie s rodičmi priateľa?
Sme spolu 3 týždne a priateľ chce aby ma spoznali jeho rodičia...
Ja to oficialné. Jeho rodičia bývajú na dedine a sú veriaci...
Mám trochu stresi lebo som o rok a pol staršia a som už mamička.. ale o Tom ešte nevedia..
Priateľ hovorí že im nemusím nič nosiť ale mne to je blbé prísť tam s holými rukami...
Keďže robím poobednú a prespávať večer budem u priateľa a ráno skoro cestujeme skoro 4 hodiny tak domáce koláče nechcem robiť obávam sa že by to tu cestu neprežilo..
Potrebujem poradiť čo by som im mala doniesť a ako by som sa mala správať aby to dobre dopadlo...
Za odpovede vopred ďakujem
To, že ťa chcú spoznať, to je podľa mňa ok, nevidím na Tom nič zlé. Len mne by osobne vadilo,že im o mne povedal, no nepovedal to najdôležitejšie, že mám dcéru....to by mi vadilo. Prečo to vlastne nepovedal??? Vezmi mame nejaký kvietok a otcovi fľašu
Ak je to este aj oslava zvladnutej maturity a babkine narodeniny, tak by som nesla ani keby ma na kolenach prosil. Velmi hlupy napad! Daj si poradit, netrapos. Dohodni sa s frajerom, ze rodicom povie, ze si ochorela a este pockaj aspon 3 -6 mesiacov. A frajer nech im povie, ze mas dieta. Vies aky to bude pruser, ked to tam vybalis?! Nepoznas sa poriadne ani s frajerom, tak vydrz a neondi si zivot.
Tak skoro by som sa určite nezoznamovala s rodičmi. A už vôbec nie, keď im nepovedal ze mas dieta
Nesla by som ani keby neviem čo bolo. My sme spolu 2 roky. O 3 mesiace rodím a doteraz som jeho rodičov, súrodencov ani nikoho z rodiny nevidela.
@anonym_3f5b79 Tak to je veľmi smutné....
Ani ja by som nešla. Ja som šla ku svokrovcom po roku a pol 😀 a bolo by mi jedno aj keby po 10rokoch🤣nechybalo by mi to
Keď zistia,že máš dieťa a ich syn s tebou chodí len tri týždne, nebudú mať problém ho od toho odhovárať,lebo si naivne myslia, že sa ešte len držíte za ruky a pusinkujete na líca.Heslo dňa"utnúť to hneď na začiatku".Prajem ti ,aby som sa hlboko mýlila.Konečný verdikt sa dozvieš po návšteve.
Ak je to este aj oslava zvladnutej maturity a babkine narodeniny, tak by som nesla ani keby ma na kolenach prosil. Velmi hlupy napad! Daj si poradit, netrapos. Dohodni sa s frajerom, ze rodicom povie, ze si ochorela a este pockaj aspon 3 -6 mesiacov. A frajer nech im povie, ze mas dieta. Vies aky to bude pruser, ked to tam vybalis?! Nepoznas sa poriadne ani s frajerom, tak vydrz a neondi si zivot.
@anonym_8a0483 suhlasim do bodky. @sima2001 nechápem, prečo ťa tak uháňa(jú). Ak im o tebe nepovedal ani základ, tak sa priprav na to, že asi take vrúcne vzťahy ani nemajú a možno ta miesto spontánneho prijatia čaká privítanie chladné ako psí čumák. Išla by som max na rýchlu kávu niekedy, keď tam ale nebude cela familia a za predpokladu, že o mne už budú naozaj vedieť ten základ.
A ináč my mame vzťahy pekne, no neviem si predstaviť, že na oslavu mojej maturity brat dotrepe “vážnu” známosť, s ktorou chodí ani nie od tej mojej maturity 🤣🙄. Ešte tak možno na svadbe kde si bežne ľudia vodia +1 by si sa stratila v dave, ináč neviem.
Myslím, že môže byť pre tu rodinu riadny šok, že máš dieťa. Ťažko budú predpokladať že ich 22 ročný syn chodí s 24 ročnou slečnou so 7 ročným dieťaťom. Neber to v zlom, ale pravdepodobne budú potrebovať určitý čas, aby to v sebe spracovali. Rodinná oslava nie je ten správny čas na takéto info.
Mňa môj manžel prvý krát zoznámil s rodinou po 3 mesiacoch od začiatku vzťahu...no bolo to nakoplet s celou rodinou (šli sme na hody k jeho starkym, takže okrem svokrovcov, všetky tety, ujovia, bratanci, sesternice). Dopadlo to výborne, zapadla som lenže...ja som bola slobodná a bezdetná, keby to bolo inak, šla by som nato pomaly - najskôr by sa mal mladý o Tom porozprávať s rodinou a ak to budú akceptovať a budú ťa chcieť spoznať,vták po čase, dlhšom vzťahu, potom áno. Veď po troch týždňoch sa ani vy dvaja dobre nepoznáte a nechcem byť za zlú, ale čo ak vzťah nevydrží? Potom ako bude jeho veriaca rodina reagovať? Sklamete viac ľudí ako si myslíte.
@sima2001 nešiel by som, ja mám tiež syna a moji rodičia ani nikto z blízkej rodiny o tom nevedia keďže žijem v inej krajine a nenavštevujeme sa.
@parvinka0001 má jedného brata (žije v USA) a chodí domov raz za 2-3 roky. Za čas čo sme spolu ešte doma nebol. A inak sa nestratavaju rodinne. Starých rodičov už nema, a jedine kde sa stretla jeho rodina bol pohreb jeho mami. Tam som zas nebola ja. Ja som z veľkej rodiny kde sa stretávame často a samozrejme ho pozná každý. On mi od začiatku vravel že žijeme úplne inak a či mi to nevadí. No keďže som rozvedená a jednu “svokru” som už mala tak mi to vôbec nechýba. Čiže nám to obom takto vyhovuje 🙂.
@anonym_3f5b79 tak potom porovnavas neporovnatelne.
Vidíme tu viacero zlých rozhodnutí...
Po prečítaní všetkých okolností, nešla by som , lebo zažiť ten sok pre celú rodinu nechcem, a klamať tiež nie.

@sima2001 ja by som tam nešla. Veď sa vôbec ani nepoznáte! A ani im nepovedal, že máš dieťa! Budú v šoku! To chceš vidieť?