Ako si v 18. rokoch nájsť priateľku?
Ahojte. Som 18 ročný chalan ktorý sa naozaj snaží nájsť si vzťah, ale nevie ako na to. Som introvert, takže moc medzi ľudí nechodím, a vyskúšal som už viacero zoznamovacích aplikácii ale ani jedna nepomohla. Ja viem že 18 je asi trochu skoro na vzťah, no mne príde že jednoducho potrebujem niekoho na objatie a na vážny vzťah. Za každú radu/pomoc som naozaj vďačný!

@b_476 moj spoluziak rec tela teda neovladal.Vzdy sa nahol smerom ku mne na 10cm, vzdy som sa odtiahla a on len sa tahal za mnou.Bol tlsty a nejak nemal zaujem o posilovnu ani moderne obliekanie.Ale bol mudry ucil sa na same 1, mal zivnost podnikal a bol ambiciozny. Takze keby sa staral o seba, bol by ok
@karolinakr moj brat zas boli len 2chalani a same baby na strednej a nikdy nechapal ked sa niektorej babe pačil. Jedna ho aj domov odprevadila a on neveril zeby mohla mat zaujem lebo bola moc peknà.Su chlapi co prepasnu sance a naopak taki co nevnimaju signali ze tam ziadna sanca nie je kym to nepocuju po lopate.
@miadi
🤣🤣 presne, ja som stretavala skor tych druhych
@b_476 Skus sa prihlásiť na tanečnú, tam je dostatok mladých dievčat, žien...a väčšinou nedostatok opačného pohlavia. ☺️
@karolinakr jasne tych je viac 😆niekedy cim horsi tym vacsie sebavedomie.