Ako ste si rozdelili domáce práce u svokry?
Prosím, ženy, ktoré ste zili nejakú dobu u svokrovcov ako ste mali rozdelené domáce prace?
K vasim sa neda ist? Ako dlho tam planujete zostat? Možno by bolo lepšie dohodnúť sa, že by ste jej dali nejakú miernu mesacnu finančnú kompenzáciu a starali by ste sa len sami o seba. Varila, žehlila, prala, upratovala by si len po vás.
Ale jasne vsetko je inak, vyhovuje to im, vsetko maju napol, dokonca este aj varenie a vsetko, takto by autorka musela komplet starat a zivit svoju rodinu, co by ich vyslo minimalne 2 nasobok, ale plakat bude, ze pracku napol ako normalny ludia by ste mali kupovat vsetko vy kedze uzivate svokrine byvanie
Ty s mužom ste rodina, odstastahujte sa a budete platiť svoje a upratať si svoje. A nemusíš upratovať svokre
Na druhej strane mňa by hanba fackovala keby som ja doma, mama alebo svokra (je jedno kto) chodí do práce a po práci by ešte musela upratovať. A zrejme keď robí do 13.00 tak nechodí do prace na 8:00
Ak vás tam nedrží na reťazi, odsťahujte sa.. či?
@zuzubb007 ale s tým rozdielom že tie veci by som robila pre MOJU rodinu nie pre niekoho kto ti aj tak povie že veď vlastne aj tak cele dni nic nerobíš
@stanulienkat nie k našim sa nedá ist, oco je alkoholik
Preco teda nejdete do vlastneho? Vsak daj jeden jediny rozumny dovod? Lebo, ze svokre to vyhovuje to je, ze nevies odpoved co odpovedat
@zuzubb007 ale je to realne tak. V lete sme boli na obhliadke a keď sme im to oznámili ONI nás presvedčili aby sme nešli. Teda hlavne obmäkčila muža aj tým, že syn je zvyknuty tu, že tu ma svoje prostredie, kamarátov atd.
Autorka - napísala si, že tam žijete, lebo je to výhodné. Takže zdá sa, že to až také zlé nebude, lebo keby som sa ja mala starať o cudziu domácnosť ako si to opísala ty - variť pre množstvo ľudí, všetko upratovať, všetko nakupovať a ešte by mi niekto hovoril, že nič nerobím, tak by som to nenazvala výhodným bývaním. Tak keď ti takéto bývanie príde výhodné, tak nevyskakuj, aby si o toto výhodné bývanie neprišla.
@sisaka nie výhodne pre nás ale pre ňu
od nového roka si hľadajte bývanie, a len oznámte termín sťahovania.
čo iné.
Tak na co si tam? Nikto ta neoceni, kazdy ta vyuziva. Vsak sa zdvihnite a chodte tam, kde budete robit iba a len na seba.
Však sa ťa @mondolina pýtala, prečo tam bývate a ty si jej o 8.29 napísala, lebo je to výhodné.
Tak ak sa nevieš vyjadrovať a myslela si, že bývame tam preto, lebo je to výhodné pre svokru, tak máš absolútne nelogické zmýšľanie, spolu s mužom samozrejme. Väčšina ľudí totižto robí veci, ktoré sú výhodne pre nich samotných. Ak vám žitie u svokry nevyhovuje, tak tam nebyvajte, zabezpečte si svoje vlastné, trebárs aj prenájmom a bude po dráme, zneužívaní vašej dobroty a neviem čoho ešte.
@nyusika svokra ich prikovala retazou o radiator, ma z nich lacnu pracovnu silu. Chudence nestastne, vyuzivane... 🙄
Dvaja dospeli ludia nie su schopni rozhodnut sa tak aby im bolo lepsie. Ale je mi jasne, rozhodnutie odstahovat sa stoji namahu aj peniaze. Pofrflat si, ponadavat, polutovat sa je zadarmo. Postazujeme sa ako je nam zle, ale tym to konci.
kolko mate deti ? v akom veku ?
ja nechapem jedno ty si doma a mate jedneho syna a nejdete prec lebo by syn prisiel o kamaratov ? kolko ma syn rokov ? ak ma viac ako tri roky preco potom nepracujes aj ty ?
nieco tu nesedi
@mamina7070 no...tiež pravda.
Asi sa opäť iba niekto nudí a zakladá vymyslené témy
@nyusika nemusi byt vymyslena len zienka zatajila ze svokra je nasrata lebo ona chodi do roboty maka a mlada je doma a este sa jej tazi robit bezne prace
svagrina tiez robi tak s ato proste ocakava od nevesty co je doma
@mamina7070 no..ale jej nikto nebude rozkazovat 🙈
Ale noooo, pises: " v lete sme boli na obhliadke a keď sme im to oznámili ONI nás presvedčili aby sme nešli. Teda hlavne obmäkčila muža aj tým, že syn je zvyknuty tu"
Ale prosim ta, ONI ONI, oni za vas budu rozhodovat, ci pojdete na obhliadku domu ci bytu? ONI budu rozhodovat, ci sa osamostatnite? Toto nemyslis vazne, vsak?

@viestta a teraz si predstav že ti ta svokra povie že aj tak nic nerobíš a nekupuješ a neplatis