icon

Ako to zachrániť?

karolina43
17. apr 2017

Dobry den. Pisem sem kvoli tomu ze v mojom manzelstve vznikaju problemy, a rada by som pocula vas nazor, kludne ma skritizujte ze co robim zle, ale budem vdacna aj za rady ako manzelstvu pomoct. Zacnem pekne po poriadku. S terajsim manzelom sme sa spoznali v zahranici, kde hned na druhej schodzke som otehotnela, po babatku som tuzila a tak mi bolo jasne ze si ho necham, partner (terajsi manzel) s tym suhlasil, a dohodli sme sa ze to skusime ako rodina. Boli sme mlady a nepoznali sme sa skoro vobec, o to horsie ze sme sa dorozumievali (a este aj dorozumievame) v reci (nie rodnej) ktoru ani jeden z nas neovlada perfektne. Na zaciatku so mnou lomcovali hormony a to bolo prve obdobie ked sme mali krizu, v tom case spal s inou, s cim sa mi zdoveril az ked sme sa už znova dali dokopy, bolelo to, a aj to dodnes boli, no nikdy som mu to nevycitala. Ubiehali posledne mesiace pred porodom a my sme sa snazili vyuzit cas na spoznavanie sa, a nejake vylety tu na SVK, dlhosiahle rozhovory sa nekonali, trochu mi to chybalo (zrejme kvoli reci), avsak rozumiet sme si rozumeli, po polroku po porode padli prve slova o svadbe, a v zime minuleho roku sme ju zacali organizovat, ale nakolko mal ist do zahr znova robit tak to bolo take hmmm narychlo. Nasu svadbu dodnes povazujem za otrasnu, kvoli zlyhaniu asi vsetkeho co sa dalo, ale snazila som sa utesovat ze zato ze bola svadba otrasna tak neznamena ze take bude aj manzelstvo. Po svadbe manzel odisiel robit do zahr, a predtym som stihla este otehotniet, chodil domou len 1-2x do mesiaca na jeden den, v lete mal 2tyzdne volna, inak prisiel len tesne pred terminom porodu dec.min.roku a to bol doma potom na 3mes. V novembri sme mali prvu vaznejsiu hadku, po ktorej bola odmlka asi 2tyzdne. pocas toho co bol doma, som sa par krat nastvala , ale od si z toho nic nerobil, bral to ako pocasie ktore odide len co zafuka jemny vetrik. Koncom febr. ma to pochytilo tak ze to uz nepreslo, a obavam sa ze to bude len horsie. cely cas uvazujem nad rozvodom, aj ked som si vzdy vravela ze ja sa nikdy nerozvediem, ked to nasi starky vydrzali tak to vydrzim aj ja.

Teraz presnejsie popisem o co vlastne ide. Takze nakolko som na dieta bola sama, zrejme preto nemal k nemu az taky vrely vztah, od malicka sa mu nevenoval, vyhovaral sa ze bol este maly nevedel co ma s nim robit, ale problem je ze sa mu nevenuje ani teraz co ma uz skoro 2roky. Neprejavuje mu lasku, takmer nikdy ho neobijme a nepovie ze ho lubi. Bolo obdobie ked maly hryzol lebo mu isli zuby, tak vtedy muz vravel ze ho syn nema rad, syn ho hryzie doteraz, aj ked mu nejdu zuby (nikoho ineho nie) , ked som v spolocnosti oboch tak vidim len to ako muz okrikuje maleho ze toto nesmies, tam to nesmies, ako keby vsetko coho sa maly dotkne je v tom momente pokazene. Nic ho neuci, nevysvetli, nas syn je skvele a strasne chytre dieta, zvlada vela veci skor ako ine deti, a praca s nim je vo vecsine casu jednoducha lebo spolupracuje, no aj napriek tomu ak som muzovi povedala aby ho obliekol co maly zvlada super, tak maly pri tom neskutocne plakal, ako keby mu ruky lamal,,, To uz vlastne od jeho narodenia ked som chcela aby ho napr prebalil, maly samozrejme reval, a muz reval na mna a cely byt ze on to nevie, ze to nie je jeho praca, ze sa maly mäta, a pod, ak som mu vycitala ze mi nepomaha tak na mna nahulakal ze on kojit nevie, a ci ma robit vsetko za mna. Tym padom som prestala ziadat od muza akukolvek pomoc, a tym padom mi ani nepomaha. Prislo druhe dieta. Teraz byvam pri rodicoch, a ti mi velmi pomahaju, bud su s jedným alebo druhym, dokonca aj moj otec (invalid) sa vie mensiemu venovat aj hodinu, co manzel nedokaze ani 2minuty. Obcas k nemu pride a pozera sa co robi, vidim ze ho ma rad, ale mne by pomohlo keby s nim stravil viac casu, a viac sa o neho zaujimal, videl by ake je to krasne obdobie, a pomohol by mi tym oddychnut si ( Už v novembri som mu to povedala, ale nic sa bohuzial nezmenilo..) Ked ho vyzeniem vonka so starsim synom (lebo ja sama nemozem a chcem aby starsi syn sa hral vonku) tak potom mi to vycital ze mi iba o to ide aby som sa starsieho syna zbavila.
Co sa mna tyka, Z manzelovej strany nevidim skutocny zaujem, mam pocit ze som pre neho len sexualny objekt. Pri kazdej prilezitosti sa na mna nalepí, aj napriek tomu ze su pri nas deti, a ze v tom case To nie je vhodne, ja som asi skor konzervativnejsia a nepotrebujem sa ani premavat naha po byte, co muzovi napr nerobi problem (tiez som ho na to upozornila, nic sa nezmenilo) ja si nechavam taketo chvile na vecer ked deti spia. Zaujem typu rozhovorov o nasom detstve, zazitkoch a pod sa zameriava len na jeho osobu a jeho zazitky, Bohuzial ani ja neviem vzdy opisat vsetko dokonale nakolko je to v inom jazyku, ale ked mu nieco rozpravam mam pocit ze ho to vobec nezaujima. V posteli nam to klape na 70% t.z. ze jemu sa to paci na 100% a mne na 40%. Dodam ze vyvrcholenie u mna nikdy nenastalo. Nikdy sa o to nezaujimal ze co sa mi paci, a ked som sa uz aj snazila mu nieco naznacit/aj povedat, tak to je ako ked date murarovi upiect tortu. Avsak tu skutocnost ze u mna to nikdy nebolo NAJ som mu radsej nikdy nepovedala,,,, myslim ze by ho to dost ranilo. Je toho o hodne viac, napr aj to ako on hovori ze je pre neho vsetko perfektne, vsak bodaj by nie, ked ja robim vsetko, on obcas navari, avsak v kuchyni nastane spust, ktoru ja upratujem, raz za cas sa premoze ze umyje riad, viac nespravi. Inak je sikovny, co sa tyka majstrovania, ale vie ma vytocit ze ked je doma 3 mesiace nespravi nic, vidi ze lietam cely den okolo deti, varim obed, umyvam riad, periem 3pracky, kupem deti, vysavam, atd atd, ani raz sa neopyta ci mi s niecim moze pomoct, a to ani v tedy ked som mala velke bolesti chrbta, mi nepomahal dvihat starsieho syna, Ak nieco treba tak mu to na 10x musim povedat, potom na mna nahulaka a potom to horko tazko spravi. Nase hadky vyzeraju tak ze ja sa nastvem, väcsinou za nieco z tohto co som napisala, a plus este par inych malickosti, som ticho, on pride zacne po mne kricat ze co mi zase je, ze aj minule som taka bola, ze mu kazim vikend, a ze zbytocne prisiel, A ze prisiel len kvoli starsiemu synovi, pretoze mladsi este to tak nevnima a ja som zase urazena. To ma rani, nie tak za mna ale za mladsieho syna, pride mi to ako keby povedal ze nie je jeho. Proste vzdy ked mi nieco zacne vadit, tak zacne na mna kricat, a to aj vtedy ked sa citim proste zle (vsak kazda to mame) a tym ze po mne krici to robi len horsie. Zacinam prichadzat na to ze mi je lepse bez neho, na rok by sme mali ist byvat samy, a muz chce tretie dieta, co som chcela tiez, ale tymto stylom urcite nie, byt sama na tri deti. Tam kde sme kupili dom mi nikto nepomoze. od mojich rodicov je to strasne daleko. A z jeho rodiny nikto na to nema cas. Muz mi tiez nepomoze. Teraz ked chodi domou na ten jeden den do mesiaca nam len naburava nas rezim, lebo musim obskakovat aj jeho, okrem toho len cely cas bud lezi na posteli alebo si cita, ked nie som pri nom tak mi vycita ze naco prisiel, ze sa mu vyhybam. je vidiet ze sa tu nudi, je tu ako keby z donutenia. Okrem toho si nedokaze ist ani chlieb zobrat, to radsej cely den neje. Vraj to nie je jeho dom. (v skut. je moj) ale to ze v zahranici u neho doma kam chodime v zime (je byt jeho mami) upratujem a vsetko robim ja. Ak nieco nebezi podla predstav tak je neskutocne negativny, a nadava na vsetko a vsetkych, napr ked nam prasklo potrubie na zachode a kupil zlu casticu tak vsetci co stavali ten cinziak boli amateri a hlupaci lebo to spravili zle (nie on co kupil zlu casticu) , to vtedy mam hned dost, a koniec nalady aspon na 2dni. Snad toto neznie ako spoved pubertacky. Viem ze nase manzelstvo je mlade, a mozno je toto vsetko normalne, len to potrebujem pocut, ci je to vsetko naozaj take nerealne co od neho chcem. Dakujem vopred za odpovede.

evittam
18. apr 2017

@obsadenemeno 😀😀😀👍

lubkavargova1
18. apr 2017

uz je vo faze hnevu a odrazu zistila ze on vlastne je super chlap len to my sme drbnute a ich nechapeme, co?

No hold, si chcela byt za modernu a my co ideme "postupkou vo vztahoch" sme stare korcule, ale aspon vieme zistit, ze ked chlap je chuj tak ho kopneme do prdele, a ty uz teda nemas moc na vyber, zamurovala si sa kvalitne.

alerka
18. apr 2017

@karolina43 na druhom rande vacsinou nabozenstvo neriesis.. tak tazko povedat ci o nom TERAZ vies naozaj vsetko co by mala bezna zena vediet pred tym nez zvazi ci vobec pojde do vztahu..

alerka
18. apr 2017

@obsadenemeno presne

karolina43
autor
18. apr 2017

vidim ze tu nieco riesit nema velky zmysel. ok, dakujem za rady. tymto koncim diskusiu.

alerka
18. apr 2017

@karolina43 OK OK OK teraz s pravdou von.. 😍 V skutocnosti ti takeho bomba chlapa zavidime a stve nas to. Preto ta od neho odhovarame.. lebo ti nedoprajeme SELANKY na vidieku s krdlom deti a muzom co ta nebije.. 👏 To je dnes nedostatkovy tovar 😝

sense
18. apr 2017

po poslednych prispevkoch ti napisem tolko , som rada ze vdaka nasim prispevkom kt. sa dotkli tvojho ega, tvoj muz je v podstate ideal... a tvoj problem vyrieseny....

a nie osobne ti ho nezavidim, a nie nesla som vo svojom vztahu stylom kt. si opisala, ale .... moj muz tiez nepije, nefajci, neflaka sa a nebije ma... ale okrem toho chapem vyznam slova spolocna domacnost, aj dieta je spolocne.... a tiez rad chodi doma len v trenkach a tricku a nevadi mi to ani ma to neirituje... a nas sex je taky je nejde len o to aby bol oon uspokojeny ale zalezi mu aj na tom aby uspokojenie bolo obojstrajne... takze sorry ale tvoj muz resp otec tvojich deti a tvoj milenec ma daleko od idealu.... ale hlavne ze ste rodina a deti vyrastaju v rodine, nefungujucej ale kompletnej, pekny priklad im das do buducnosti,... a dam ti radu urcite vztah tretim dietatom nezachranite...

lvka
18. apr 2017

@karolina43 ta otazka "co by napisal manzel" nebola kritika ani ironia..myslela som, ze ak sa nad tym chvilku zamyslis, vies co by napisal? bolo by to nieco pozitivnealebo negativne na vas vztah? bolo by to plne lasky alebo nie? napisal by ze mu ty nerozumies? niekedy nie je na skodu zistit sama v sebe tieto veci, vy dvaja viete ako to medzi vami je..je naozaj taky nevsimavy alebo je cele vase "organizovanie" manzelstva chybne? ak je niekto stale prec nemoze pomoct, nevie sa zaclenit..atd..mozno treba porozmyslat aj nad tymto...
nebolo to myslene ako kritika..deti sa mozu "podarit" aj na druhom rande 🙂 otazka je ako dalej, ak chces manzelstvo zachranit, najprv musis nejake mat...z mojho pohladu k vam chodi "cudzinec", tak ho zmen na manzela...;) vela stasia...

margotka33
18. apr 2017

jedina zachrana je mat tretie dieta...

alerka
18. apr 2017

@margotka33 urcite a dalsie 2si adoptujte..

libka1
18. apr 2017

Tak toto co popisujes v uvodnom prispevku nezachranis nijak. To je nezachranitelne. A cakat od chlapa ze sa zmeni popripade ho menit rodenim mu dalsich a dalsich deti je ciste zufalstvo... To uz cele zle zacalo, otehotniet na druhom rande, au

nadejna7
18. apr 2017

Podla mna je najhorsi sposob ako zachranit vztah je prave tym, ze si spravite dieta. To je podla mna ciste zufalstvo a nakoniec si to aj tak odneie to chuda dieta, lebo len malo kedy sa podari vztah zachranit. Dieta prave don prinesie este viac stresov a ak dvaja ludia nie su schopni zit vo vztahu sami dvaja a stale sa hadaju, tak podla mna to bude s dietatom este horsie. Joj zienka kde si ty mala hlavu😢

obsadenemeno
18. apr 2017

@nadejna7 no ked dve deti vztah "nezachranili" tak to bude mat tazke to tretie....vsetko na nom..... 😕

mandala77
18. apr 2017

na koníku je poslednú dobu asi nejaký vírus. Veľa žien, ktoré nesúhlasia s tým, čo sa im napíše, sa nakoniec urazia, témy ukončia a ešte ich pre istotu dajú aj zamknúť a poniektoré rovno zmazať .-)

apolka77
18. apr 2017

@karolina43

ahoj,

prosim ta nevsimaj si sproste komenty, vacsina je od zien, ktore si ziju svoj nalinajkovany zivot a tvoju situaciu si nevedia ani len predstavit.
Dalej, len tazko ta pochopi zena ktora ma doma slovaka a nevie ake je to komunikovat v inom jazyku..zatial som tu citala rozumne komenty iba od par zien..
Ja vas vztah vobec nevidim na zanik a neviem ako moze mat niekto tu drzost ti pisat, ze si si dojebala zivot..sranda kolko mamiciek na materskej sa hra na vesticu a vedia viac o tovjom muzovi ako ty sama..takze preskoc tieto primitivne rady a uz vobec si ich nepripustaj k srdcu, nemaju ti co ponuknut..
a teraz,
mam podobnu minulost za sebou, manzela cudzinca z krajiny grofa DRAKULU, ale to len tak mimo...neotehotnela som hned na druhom rande, ale neskor a nevidim v tom ani rozdiel...dorozumievali sme sa na zaciatku po anglicky, uroven viac ako stredne pokrocili ale dokonale to urcite nebolo..a vdaka tomuto hendikepu sme mali vela nedorozumeni...teraz moj manzel ovlada dobre po slovensky, pracuje tu...ale zaciatky boli ako u vas..neboj, da sa to..len treba chciet..ako ti tu jedna zienka pisala, skus sa o neho zaujimat, daj mu pocitit, ze si sa na neho tesila, chodte na vylet aj s detmi a hlavne upriam pozoronost na to, co sa ti na nom paci..aj ked je komunikacna bariera, ak sa chce da sa vsetko..povedat ze ho milujes vies aj posunkami..vsetko je to o dovere, rozpravaj mu o sebe, pripadne kludne bez vycitiek mu povedz ako sa citis...za mesiac co pracuje v zahranici si aj ty vies zlepsit nemcinu a obohatit sa o slovicka, ktore si doteraz nevedela...my sme s mm 13 rokov spolu,,,to ze to na zaciatku manzelstva nefunguje ako si predstavujeme neznamena, ze to sa to nemoze polepsit..moze, ak budete chciet..
vela sa tu pise ze ho nezmenis, nie nezmenis ani o teba a mozno by tiez chcel..zmenit mozes iba pohlad uhol pohladu na neho..nevycitaj mu ze nema vztah k detom..si predstav ze ty si cele mesiace v zahranici, tiez by si nevedela ako to s nimi robit..daj mu sancu, ja podla tvojich prispevkov citim ze sa predsa len mate radi. a to je najdolezitejsie..to, ze sa nepoznate dokonale ako mnoho parov co ziju najprv 15 rokov spolu, najprv kariera, dovolenky potom dom, strom a niekedy daleko a vela krat uz neuspesne deti tak to vobec nevadi..ze vam to prislo v uplne opacnom poradi...kto povedal ze takto je to nespravne? KTO? mozete sa spoznavat teraz...len daj pocitit manzelovi ze ti na nom zalezi..ak chces zmenit jeho spravanie najlepsie sa ti to podari ked uvidi zmenu na teba...to mam odskusane...keby daco kludne napis IP...som o desat rokov starsia korytnacka...😉❤

apolka77
18. apr 2017

@karolina43
a este jedna vec, keby som sem ja mala pisat nase zaciatky a ako to bolo, co manzel robil a co nie, ako mu to islo tazko so synom, aka bola strastiplna cesta a stale je, tak podla rad tychto "profesionalnych" dychtivych poradkyn uz davno mam mat status rozvedena...no vsetko je uhol pohladu..

bluka2
18. apr 2017

@apolka77 Vies, spravny recept neexistuje, ale ked niekomu vyjde taketo pozliepane manzelstvo, alebo vztah ked dieta urobis na 1-10. rande, tak je to skor "motyka vystreli" alebo ma ta osoba nad sebou nejakych straznych anjelov alebo proste neuveritelne stastie. Je kopec velmi nekompatibilnych povach, ludi neschonych kopromisu, respetku, aj nasilnikov atd. kde ti ziadne usilie nepomozs - co nemas sancu zistit hned na zaciatku - takze tvoj postoj je v podstate dost nebezpecny.

obsadenemeno
18. apr 2017

@apolka77 ale to musia chciet obaja, ten vztah zachranit. A obaja sa musia snazit.
A podla toho, co pise autorka, tam nejaka snaha z jeho strany nie je....vsetko ho otravuje....ale zase, to je z toho, co pise autorka temy. A to, ze neziju spolu tomu vztahu tiez neprospieva.
Tam treba sadnut a naozaj, dokladne a od srdca sa porozpravat.
A nie si len spravit dalsie dieta a "dufat", ze to zlepi ten vztah. A ze toto je ten najhorsi sposob, ako zachranit manzelstvo, vie snad kazdy. A na to, ze uz maju dve deti, tak by uz snad mali mat spolu aspon ten jeden jazyk zvladnuty natolko, aby si mohli vsetko vykomunikovat.
Moj manzel tiez nie je Slovak a hovorime spolu anglicky, nie jeho ci mojou recou. A tiez tam boli urcite nedorozumenia v komunikacii na zaciatku. Ale my sme OBAJA chceli, aby ten vztah fungoval.
Neviem, ako by ten jej zareagoval, keby navrhla poradnu..... pocitam, ze by mal dalsi zachvat....sak prenho je vsetko ok.

apolka77
18. apr 2017

@bluka2 no za tych par rokov som sa jednemu naucila a to, ze manzelstvo nikdy nestoji na mieste, je to prud energie ktoru riadia muz aj zena..to, ake bude ich manzelstvo nezavisi od ziadneho stastia ale od schopnosti pocitit a pochopit PRECO som prisiel na tento svet a co mozem chcem ponuknut svojim najblizsim...utokom na partnera sa mi dostane len dalsi od neho, je to prirodzena reakcia...od zaciatku nemusis spoznat ani psychopata, a istotu nema ani zena co s nim randi pol roka...lebo tí su tak vychcaní, ze hraju divadlo..ze je moj postoj nebezpecny? nikdy som to tak nevnimala, lebo napriek vsetkym chybam a omylom svojho mm viem, ze ho milujem a on mna.....keby som sa mala k zivotu stavat a vyberat partnera cez sito tak neviem ci by som si nakoniec vybrala..vies co je najvacsia istota v zivote??? kazdodenna neistota...😉

apolka77
18. apr 2017

@obsadenemeno
pravdaze musi chciet aj on..ale nemame tu jeho nazor, pohlad na vec a tak vsetko co opisuje karolina nie je objektivne..ja som len chcela napisat ze mozno keby sa k nemu alebo k tomu co ju trapi postavila inak, aj mm by reagoval pookojnejsie..mozno citi ze sa na neho nikto netesi, deti ho nepoznaju a je prirodzene ze starsi v jeho pritomnosti place..ak je muz vybusnejsiej povahy co je, tak to nezvlada...ma pocit ze zlyhal..preto by ho mohla zena podporit...jasne ona je unavena a caka podporu od neho..
poradna by asi aj pomohla..aby sa naucili spolu komunikovat..no sama viem, ake to bolo tazke pokial deti boli male..preto radim rozpravat o svojich pocitoch, to ako sa ona citi nemoze zas on nijak vyvratit..nesmierne vela trpezlivosti to stoji,,,o tom potom..

bluka2
18. apr 2017

@apolka77 Nesuhlasim, ale nieco som si z tvojich slov vzala, tak dakujem

apolka77
18. apr 2017

@bluka2 vsak nejde o to aby sme suhlasili s kazdym nazorom. Vymiename-delime sa o obrazky zachytene svojou optikou..dakovat nemas zaco, s radostou.❤

bluka2
18. apr 2017

@apolka77 dodam, ze podla jednej psychologicky, co robi v poradenskom centre pre zeny vo viedni, vsetky citili varovne znaky po istom case, ak sa jednalo o nejakeho narcisa, manipulatora, nasilnika a vsetky tieto pokrivene charaktery - problem bol v tom, ze ich "nechceli vidiet", ignorovali instinkt. Vela krat lebo uz boli tehotne. Vraj vsetky jej povedali, ze to nechceli vidiet. Takze zas tak skryt to ti muzi dlhodobo vacsinou nedokazu (ok, mozno su aj taki experti, vynimka sa vzdy najde), problem je ale niekde inde

alexandraalexandrova
18. apr 2017

@mandala77 vrrr, ja by so taketo baby nakopala do zadnice. Pridu sem vyplakavat, lebo ony velmi dobre vedia ze ich vztah nie je v poriadku, su nestastne, chyba im toto, hento, ale aj tak cakaju ze im to niekto nadiktuje zazracny recept ako to zmenit zrana do vecera a najlepsie bezbolestne a ked im niekto napise ze zazrak sa nekona, ze ziju v bubline ktora skor ci neskor aj tak splasne, tak sa urazia a dovi dopo, idu doma zase lubit svojich manzelov s ktorymi nie su stastne, ale na chvilu sa zas presvedcia o tom ze to nie je vlastne az tak zle...och, nepochopim na co je toto divadlo dobre...

alerka
18. apr 2017

@alexandraalexandrova a este sme "zadubene" ked to nevidime v duhovych farbach..

alexandraalexandrova
18. apr 2017

@alerka Sme. totalne zadubene a zlomyselne a hnusne este k tomu...🙄
Vies co je smutne? Ze takychto tem je tu ako cez kopirak kopa...zeny co si nevazia seba a nechcu vidiet ze nie su milovane manzelky, len ignorovane sluzky a stale cakaju tu lasku od toho chlapa co ich ma total na haku...a nechu a nechcu vidiet kde je pravda. Ani za svet...

tomiholjubavi
18. apr 2017

@apolka77 ty máš rumuna? oooh milovana krajina mojich predkov ❤ ❤ Uz tak dlho snivam, ze sa tam znovu vratim, ale zatial to nikdy nevyslo ☹ Bola som len raz, v 2008, aj to len tak na otočku v Bukurešti.
Tvoj drahy nie je odniekal od Drakulu, ale z krajiny plnej krasnej prirody, bohatej historie a veselych vludnych ludi 🙂 a Vlad je len taký bonus 😉

majcika
19. apr 2017

Mnohé radite poradňu, či hovoriť o svojich pocitoch. Ale títo mnohokrát vôbec nestaci, hlavne ak sú partneri takto od seba celý mesiac a zároveň si vôbec nestihli vybudovať akékoľvek emocne prepojenie, nejaký emócny základ, na ktorom by sa dalo stavať. Tu úplne absentujú základy vzťahu, čo väčšina z diskutujúcich nezažila. Tým pádom radiť v zmysle hovor o tom ako ti je -je narocnejsie. Oni si totiž nerozumejú absolútne v ničom, dokonca ani v tom sexe. Tento vzťah skončí a musí skončiť vzájomným odcudzením až do takej miery, že vznikne medzi rodičmi nenávisť

majcika
19. apr 2017

Prečo by mala byť žena, ta ktorá sa hrá nato, akú ju teší, že dôjde urazlivy manžel po mesiaci. Úplne rovnako by sa dalo napísať, že práve on má byť ten ústretovosti, ukázať žene ako sa na nich tesil a pod. Ale úprimne - dokedy to vydrzi hrať ak to tak necíti? Platí to na obe strany

persica
Odpoveď bola odstránená