icon

Ako vás volá vaša polovička?

14. dec 2021

Zaujímajú ma originálne prezývky. Ďakujem

alfged
14. dec 2021

Hroch. Zaujimavé to je hlavne na verejnosti, keď sa pozabudne. Moje váhove maximum je 60kg pri výške 171 cm :D
A kedysi som bola Lemur. Ale to sa mu zdalo dlhe 😀

andrejka1974
14. dec 2021

Mna bud vola Andry tak ma od neho vola uz cela rodina, alebo stara moja uz sme spolu 29 rokov ja mu vzdy na to co ty moja old star je o 6 rokov starsi

hanelka1
14. dec 2021

No mňa volá ,,srdiečko,, alebo na srandu ,,manželka,,ja jeho ,,tatino,, (kvôli deťom, asi ako väčšina) a zo srandy ,, spolubývajúci,, 😃

nini1978
14. dec 2021

My sa voláme navzájom FU 😂

kamila58
Autor odpoveď zmazal
ki_ki2
14. dec 2021

Menom , neznášam zdrobneniny a prezývky , hneď na začiatku vzťahu s ho na to upozornila 😂

mlska19
14. dec 2021

Lori (poznáte to zvieratko lori rysavy?) Kedysi som nosila narysavo zafarbené vlasy,už mám svoju farbu,ale prezývka zostala.

ivik4
14. dec 2021

Klasika laska, zlato alebo Ogrgeľ, Cédečko , rozne

walteaa
14. dec 2021

Stará 😀 ale to tak zo srandy samozrejme😂😂 inak ma vola "moja krasna"...ale to tiez asi zo srandy😂😂

faustinocka
14. dec 2021

Menom, láska. Zlatko...buba hovorím bábätku 😂

dianna3571
14. dec 2021

No ja som napr od svojho priateľa ešte svoje meno ani nepočula 🤭 len láska, a keď chce lichotit tak ritka 🙈

kik3677
14. dec 2021

Cukrík 😅 minule som ho nasrala tak ma oslovol CUKOR!! akože mám ťa stále rad ale hneváš ma😅 zlaté

oliviakatka
14. dec 2021

Mňa môj volá poklad (už ma len zakopať) 🙊 ja jeho Darček, Daro (Darius)

stetkasiata
Odpoveď bola odstránená
stetkasiata
Odpoveď bola odstránená
januska20
15. dec 2021

Uško alebo keď ho nahnevám , tak Janisko

nicol_ka55
15. dec 2021

Prde alebo smrade :D Ale to v najkrajsom moznom vyzname, si tak robime srandu 🙂

nini1978
15. dec 2021

@kik3677 😂,že cukor!
Inak,ja mám veľmi dobrych kamarátov, manželia.
Žijem v Taliansku,on Talian ,ona z Litvy.
On jej hovorí Amore a ona jemu pulcino (kuriatko)
Sme naozaj veľmi dobrí kamaráti,tak sa už stalo,že sa predo mnou aj pohádali a ona na nho kričala "no,ale ti poviem,teraz si ma už riadne nasral,si nemyslí,že ti len len tak prejde,kuriatko"😂😂😂😂
Ja som sa nemohla prestať smiať,on tiež najprv sa snažil ovládať,ale nedalo sa!!!

ivangeline
15. dec 2021

Ja ani neviem. Budem si na to teraz davat pozor. xD Fakt netusim. Ja ho menom alebo zdrobneninou mena...pripadne tato,ak to ma nieco s detmi a deti su pritomne.

hederamonstera
15. dec 2021

Laska, milacik, tulidlo 🥰 ked zacne s dlhym Tuuulidlo, tak viem, ze nieco bude chciet😁
Menom si vobec nehovorime.

dr_smajlik
15. dec 2021

On mne zvykne Zlatyk ako Ďuro z Hornej Dolnej, Lebo je veľký fanúšik. Ale aj mamina, láska, zlatino. Keď mi povie menom, som z toho nesvoja, lebo mi tak povedal asi 3x za tých 9 rokov čo sme spolu. Ja ho volám tatino, zlatko, láska, škrabkadlo, mojkadlo alebo občas Kubík, a keď ma naštve tak Kubo a keď ma nepočúva tak hluchý. Mimochodom to funguje aj na moje deti keď nereagujú na meno. Takže chovám rodinu hluchych 😁

mamina0078
15. dec 2021

baby - je cudzinec a samozejme menom 😂

janickacrazy
15. dec 2021

On má volá cica alebo cicuska a ja jeho tiež cica, čo je dosť smiešne napr. v obchode na neho kričím: Cicaaa, kde si? Predavačky sa občas čudujú. 😂

vierocka888
15. dec 2021

@lenkakravcova mne mij muž za 13 rokov ešte menom nepovedal 😅🤣

derdia
15. dec 2021

Mna vola Laska.
Alebo menom

sandrika1986
15. dec 2021

Láska, starký, kuriatko, miláčik, zlato...😀

sandrika1986
15. dec 2021

Mňa volá : láska, miláčik, starká, zlato...menom občas.

modraslamka
15. dec 2021

Ňuňo aj ja aj on 😅 pretoze na vsetko rozkosne reagujem "ake je to ňuňu" 😅🤦

sima338
15. dec 2021

Zlatko, láska, menom, miláčik...také klasiky, páči sa mi aj keď ma osloví menom, ale keď to tu tak čítam, tak každý má svoje. 🙂 mne sa mnoho mnoho prezývok vôbec nepáči, ani oslovenie maminka, tatino ( keď si tak hovoria partneri ), tak mi hovorí moja dcéra. To sa mi nepáči že absolútne :D ale nič proti...

mrva
15. dec 2021

tehula. ano, aj ked nie som tehotna. Bohovsky ho to bavi. Hlavne v spolocnosti. A uz sa pridali aj deti a pre vsetkych som tehula 🤷‍♀️🙈