Ako vás vytáčajú manželia?
Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?
Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂
Nechava po sebe handry a papuce po celom byte.
Zaboha nevymeni toaletak.
Spotreba samponov a sprchacov, zeby sa futbalove muzstvo divilo. To iste plati aj s toaletkom, obruskami, vreckovkami.
Neznasa rizoto a spagety (ja aj deti lubime).
Zerie zasadne v noci a tak hucne, ze vsetky psy naokolo slintaju.
Mlaska.
Vychadza z kupelne ako playboy s uterakom na pol zadku. Neznasam vidiet u kohokolvek medzierku medzi polkami.
Ked chce spat, spi. Bez ohladu na cas, deti, plany.
Ked o niecom rozhodne, ze to kupi, tak to kupi, ja nemam pravo rozhodovat, zato on ma pravo mne kupu zrusit.
Krici na deti. *co ja tiez, ale ja mam vzdy dovod, on vacsinou nie 😉
Prve, co hlada, ked niekde prideme je WC.
Vecne ma buzeruje, ze este nie som hotova. Pricom si on len natiahne rifle a mozeme ist. V praxi to vyzera tak, ze ja sa stihnem 4× prezliect a deti sedia uz nervozne v aute a on este "troni" na wc.
Nedokaze rodicom povedat nie.
Furt cumi do mobilu, keby bolo na mne, zahodim wifinu hoooodne daleko.
A este vela, vela inych veci.. ale milujem ho. Keby som sa ho pytala na seba, urcite by to bol tiez dlhy zoznam 😀
Mna najviac vytaca veta: Nechaj tak laska ja to spravim neskor, mozno to este raz budeme potrebovat, aj ja som to mal v plane urobit a naj je ked sa maly zobudi v noci a napapa sa a ja idem na zachod a on sa s nim rozprava a rehoce sa s nim (a potom sa cuduje ze v noci nespi)
žienky ja vám neviem, my sme spolu 21 rokov oficiálne a predtým ešte pár rokov sme spolu chodili... môj tiež spĺňa kopec vecí, čo vás rozčuľujú, ale my sme si už na seba tak nejako zvykli, že mi to nevadí, ja mám určite tiež kopec vecí, ktoré vadia jemu, ale tolerujeme si to vzájomne a spolunažívame si v takej pohodičke alebo ako to nazvať, nemenila by som ho, pretože sme sa po rokoch konečne tak nejako naladili spoločne, že si aj myšlienky niekedy čítame
Keď mal muž problem namontovať mi jeden háčik do kuchyne cca rok, tak som ten háčik kúpila. Potom ho nemohol namontovať lebo ho treba upraviť lebo sa naň nedá zavesiť to co som chcela. To ma tak nahnevalo, ze som háčik odniesla otcovi nech mi ho upraví. Prišla som s novým hacikom ze aha môžeš ho montovať, no zas sa to nedalo. Hovorím v poriadku, ja som otcovi vravela ze to asi nebudeš vedieť, povedal ze mu mam zavolať a on to spraví - do pól hodiny bol háčik na mieste 😀
Tak ja mám fajn manžela, lubim ho ... ale :
1. miluje nakupovanie a škrečkovanie do zásoby... keby teraz niečo buchlo , my sme dokonale zásobení ..... 10 l oleja, 40 kg ryže , 40 kg muky ( 3 druhy ) , 15 sáčkov cestovín , 25 kg vrece zemiakov, pudingy, kečupy na 10 tky kusov, horčica...
METRO to je jeho ... tam má asi ďalší druh orgazmu
2. ide kupit chleba a donesie asi dve plné tašky .. to ma nasiera
3. vojdeš do domu a zatváraš rozčapenú kúpeľku , skrine v spálni , zídeš na spodné poschodie a tam je na kuchyni roztopené maslo a obschnutý chlieb a šunka, vysypané zrniečka z papriky .
4. ked upratuje niečo tak omrvinky chytí a hodí do drezu a nie do koša, tie sa rozmočia a potom ich samozrejme vytieram ja,
5. skoro sa s ním nedá hádať, lebo ja vediem monológ a on mlčí , pomedzi to si odkrojí chleba a urobí si kávu a potom mi povie " No tak Mne zabi " 😠
6. ked sa aj už náhodu pochytíme zadre takú sprostosť ..že to je na ďalšiu megahádku
7. termíny na domáce mužské práce pre neho nič neznamenajú ...má veľmi široký interval do plusu .
8. do mojej pracovne si dokáže odložit vrtáky , kladivá , klince, kýbeľ na zemiaky ... a to napriek tomu že máme garáž a aj technickú miestnosť.
Inak dodnes som neprišla na to kto mi hádže mokré uteráky po kúpaní do špinavého prádla, ked si to nevšimnem parádne to tam vonia ..ale keď niekoho prichytím asi ho vykúpem v studenej vode.
Ked rozpravam 10 minut, on pomedzi to hmka aby dal najavo ze je konektnuty a pocas 11 minuty zistim, ze nema sajnu co som hovorila. Alebo ked mi skoci do reci, ja vypenim a on mi s kludom anglicana povie, ze moja chyba ked si neviem vybojovat slovo 😝 . Rozdrapit ma ide.

@lubiduch ty si TOPKA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀