Ako vás vytáčajú manželia?
Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?
Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂
@maca_p ono vobec nejde ani tak o slipy, mne je lautr putna ci periem uz ste v poradi. Perie pracka. Skor o to, ze citliva pokozka robi nasledne problemy. Proste mi to pride z tohto hladiska v poho, aby aj chalan mal zvyk pouzit papier. Je tam, po ruke, nevidim problem v jeho pouziti. 😉
@jabadaba neviem, tak ale pocurane plienky boli väcsi bordel, ako par kvapiek na slipkoch. moji s tym nemaju problem, ucim ich okapkavat pipinov, tak hadam je vsetko v najlepsom poradecku 🙂
jasne, ze za toho mini to vetko robim este ja, doma väcsinou aj na wecku sedi, ale aj tak mu to cura kade tade. mna ani nenapadlo nikdy proste pouzit na nich toaletak. citala som aj diskusie , dokonca tu na kobyle, ci utierat/beutierat, kazdy nech si vyberie variantu, ktora im doma vyhovuje.
Keď sa v sprche minie mydlo,neotvorí nové,ale vezme z umývadla. Po veľkej potrebe neotvorí na WC okno,vyvetrá na chodbu. Nechá na stole tanier,nezasunie stoličku keď vstane od stola, ale najviac ma vytočí, keď mu smrdia ponožky a on sa neprezuje,lebo sa to už neoplatí,veď čisté si vezme až zajtra.
preventivne temu zamykam z dovodu vzajomnych urazok.
@janielikk No moj manzel ma maniu s prepinanim programov. To ked si sadneme k televizoru, tak on musi zakazdym prepnut vsetkych 50 kanalov aspon trikrat, kym sa ukludni a moze normalne pozerat. A najhorsie je, ze ked mame rozpozerany film, on zoberie ovladac a zase zacne z nicoho nic prepinat vsetky kanaly v strede filmu. To uz ma ide porazit. Az ked mu striktne poviem, ze nech prestane, tak az potom prestane. Toto ja nikdy nepochopim....
no, cele to zacalo pre zachodovu dosku - asi potrebuje vlastnu diskusiu 😀 😀 😀
som rada, ze to tu zas frci 🙂
no tak moj nikdy nevie najst po co ho poslem,aj ked ma.presny popis,kym mu to nepadne same na hlavu tak to tam nieje.Zachodova doska u nas hore nebyva,cura posediacky,nechapem,jeho vysvetlenie,lebo vraj nikdy nevie ci mu nebude treba aj na velku 😀
Táto téma sa mi paci 🙂 môj ma vytaca denno denne...
1. veci hadze na stolicku v pracovni a az ked sa nieco povadime a je tam kopa vyssia ako ja, tak si ich uprace a to bez jedineho pipnutia.
2. Minule som dala vycistit gauc. Mame taký bezovy textilny. Kym ujo so strojom pucoval gauc, manzel vonku kopal jamy na zaklady na pristresok a len co som vyprevadila uja cistica, tak za tu chvilu stihol prísť domov, vyzliect blatove teplaky a prehodit ich cez novovytepovany gauc...???? bola hadka...
3. neznasam, ked ma presviedca o niecom, co som nespravila a pri tom to spravil on...
4. Milujem, ked ma presviedca, ze aký bol to a to skvelý napad a ako dobre, ze na to prisiel sam a všade sa s tym este aj chvali...na vacsinu veci som prisla ja, on si to len nepamata...
5. necita navody...tak to aj niekedy vyzera...
Ale napriek tomu je to fantasticky manzel a otec, vyborne sa o nas stara, milujem ho nadovsetko a za nic by som ho nedala 🙂
..rano ide na wc 3-4x. To tiez nepochopim, vraj "pre istotu". Denne takto zabije 45 min ranneho casu..
@barusk ak ma problemy s prostatou tak to je jedina moznost preco to robi. Urcite to normalne nieje teda ak nema 60tku
@tatko_bebe ty tu co zas robis? uz som ti pisala, ze si ta v tomto fore NEZELAM.
@barusk mna MM vytacal odhadzovanim spakov pred vchodom, asi cakal, ze sa k nam nastahuje "spakozrut" a vsetko to bezo zvysku stravi... v zime ked to zapadlo snehom si to priam uzival... 🙂 no prisla jar 🙂 a spakozruta nikde 😉 kolke prekvapenie 😀
presne s takym usmevom som mu dala do ruky krabicu od mlieka, na moj, co si si v zime nasanoval, si aj pozbieraj... ked nazbieral 3 krabice, moja skodoradost nepoznala hranic 😀 😀 😀
odvtedy pekne spak zhasne a hodi do kontajnera, dokonca minule aj na odchadzajucu navstevu zvrcal "Ten spak si zdvihni, ani doma si bordel nerobis." No pysna som bola nanho neskutocne, aj ked potichu... 🙂 No vidis, de to i bez kecu 😀
do tejto temy sa snad da prispievat donekonecna :D
tak napriklad kupuje potraviny, ktore nevydrzia dlho, ale setri si ich na vynimocnu prilezitost dovtedy kym sa nepokazia.
Kupil napriklad 4 zakusky z cukrarne. Svoje som si zjedla do dvoch dni, on si svoje setril. Neverim, ze po tyzdni boli rovnako dobre, aj ked boli v chladnicke.
Alebo chce banany. Kupim mu naschval uplne tvrde, no aj tak si ich setri neviem na aku prilezitost ci chut a potom o tyzden uz hniju a musim mu ich doniest pred nos a pripomenut mu to, aby ich zjedol. Jogurt je schopny mat jeden v chladnicke aj mesiac... O pecive ani nehovorim :( A o tom kolkokrat sa nam pokazila sunka, ktoru si tiez setril... po novom kupujem len 10 deka, aby sa zjedlo...
A nepouci sa a nepouci :(
: "hned pridem", no a asi vam je jasne, ze ho cely den nevidim 🙂
alebo "uz idem" a ide asi z Afriky,ci co 😀 (pesi samozrejme)