Ako vysvetliť otcovi, že nechcem rodinu?
Ako strucne a jasne vysvetlit fotrovi tak aby to pochopil . Ze nechcem rodinu , zenu , deti len preto ze mam podla neho nejake idealne podmienky aby to tak bolo . To ze to je jeho nezrealizovanym snom nieje moj problem a skrz mna si nebude predsa kompenzovat vlastne nedostatky . Ak ja to raz nechcem tak to nechcem . Ci rodic je na to aby cloveka neustale buzeroval s kravinami ?
@michal3691 daj tatovi prečítať túto diskusiu v ktorej by ťa ani jedna nechcela a on pochopi. I keď ja myslím,že on už aj pochopil,chce sa ťa zbaviť a hodiť na krk nejakej žene,ale držíš sa ako kliešť tej detskej izby...
@michal3691 nevysvetlis. Takisto ako si nedas vysvetlit ty....proste si sa "potatil", no.....😀
@cottonwomen
@tinaa64 on fici na niecom uuuuplne inom....v kazdej diskusii o drogach ho najdete, ako ich obhajuje....to je ta jeho "sloboda"........
@zuzkavladko
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/vydieranie-strany-rodicov-kvoli-drogam/
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/nazory-na-zivot-v-ramci-spolocnosti-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-odmieta-pracovat-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zeny-na-co-mate-muzov-manzelov-priatelov/
skusim este najst tu diskusiu co zalozila jeho ex......
Inak, na chlapa, co sa prezentuje ako zaryty nepriatel rodiny a manzelstva sa vzdy vopcha do temy, kde sa taketo veci riesia...... 😉 podvedomie je svina niekedy.....
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-a-drogy-2/
tu je ta od frajerky....sam si aj odpovedal tam.....
@obsadenemeno ja Ta normalne milujem😘😘😘
@obsadenemeno ale vlastne uz mam aj dost, stacilo mi prebehnut ocami nadpisy a tak zbezne, nestoji za fajku mocu ..on ako clovek a jeho vyjadrenia..
to vazne az v 30 tke si “nieco vyskusal?” Kde si zil kks sa necudujem ze si taky mimo.
To tak, koho rodicia drzali “na kratko” potom sa zbesnia na stare kolena ked uz inych to nebavi.
Takze sa ani necudujem.
@michal3691 - tak Ty si teda poriadna olovená guľa na nohách svojich rodičov. Gratulujem, vystihol si sám seba 👍
@michal3691 Zlatko..vymeň dealera...zlý matroš máš...😂
@obsadenemeno dakujem. Zbezne som si to prebehla a pride mi z toho, ze borec je strasne, ale preukrutne osamely....pise o tom, ako ho naplna jeho styl zivota a pritom sa chodi "vykecavat" matkam na MK Zamerne vyvolava konflikty, len aby mu nejaka napisala a mohol sa s nou dotahovat....to je smutne
@michal3691 misenku, misenku, ty si nam taky mocno nezavisly, az si zavisly. Na modrom koniku. 😉
@michal3691 ja ti poviem tajomstvo - babatka v noci 'nakladaju do plienky' tak max prvych par tyzdnov a potom tuto potrebu robia uz len cez den, takze mozno neuveris, ale maloktora z nas kuka v noci o 3 do plienky 😉
No a uprimne, ty si videl Thajsko, spravil vysku a to ti uz do konca zivota staci a volas to slobodou. Popravde si len strateny nevyspely chlapec, co nema v zivote absolutne ziadne ambicie a ma len potrebu vsetkych presvedcit ze je cool. Ale vies co? Nam vsetkym to je uplne jedno, pokial si ty takto stastny, tak ja ti gratulujem.. uzivaj si svoju slobodu, ty 33 rocna olovena gula 😉
@dominika_klara .... ved tymto stylom budeme zachvilu vediet aky odtien má jeho kakáč 🙂
Som copy ....... " proste to berieme tak ze foter ma nechcel , neznasal a bral ako pritaz on uz deti mal dalsie nechcel len evidetne nevedel pouzit kondom to je cele, vytrpel som si pekla dost tak mi tu nehovor o tom aky bol zo mna nadseny mozno bol nadseny ked ma mlatil a uz menej ked ho odsudili za tyranie za zverenej osoby staci ? " ........ stale presnejsia predstava
@cottonwomen ale ak sa veci maju takto, potom nie je dlzny otcovi nic vysvetlovat.
@cottonwomen bože uchovaj...leda že by "zmYzol"...sory toto mi oko vyklalo
@michal3691 niekto fičí na drogách,niekto je trošku prefíkaný a vie premyslenejsie využívat prostriedky,ktoré nám ponúka doba.som rada,že si svoju identitu nepoprel.
Tazko sa vysporiadava s pravdou , však?
Inak by si sa tak neobrnil.
Prada boli.Aleboj toto ti uz nie je jedno,keď tak prezentujes svoje rebelstvo?Donedávna ti bolo jedno,kto si čo myslí,či hovorí.A zrazu ťa to trápi.Doslo?
@michal3691 pre boha chlapce,je mi ta uprimne luto evidentne niesi v poriadku ,ty nepotrebujes ziadnu odpoved naco je rodic ,vyhladaj psychiatra.
@dominika_klara ficim nehambim sa za to , ochorel som a napisal som svoj pribeh tiez sa za to nehambim . Ale ked sa nam debata rozbehla totalne mimo temu tak sa aj ja mozem pisat nieco mimo temu asi tak . A z akou pravdou ? Co ma trapi ? nic ma netrapi , bavil som sa o inych veciach ale zaviedla si novy sposob vsetko je dovolene tak sa bavim ja , id polizat kamosku
@mimi1237 preco by som to robil ?
@michal3691 chudáčik maličký.Nema ti kto pofukat
@dominika_klara nema co pofukat a tvoje decko ma co zapchcu a nesere ze tu furt sedis ?
@michal3691 chudiatko zrazu ta trápia pankharti,citlivy,ked deti nechce, nenavidi😁
Ja mám navarené, napečené,upratané,pozehlene,poprate,dieta mi spinká..
Ale čo tu môžeš vedieť o deťoch ,keď ich nechceš?
Čo si ty dnes spravil?Hulil?
@dominika_klara mna netrapia ale teba by mali ja ich nechcem .Ja viem o detoch hovno ale viem ze ked ich uz clovek ma nema cas na kraviny alebo mas muza otroka alebo babka skace jak piskas ? Poprate stamad vyhod to spravila pracka nie ty , ci si bola rajbat na potok ? Ja uplne nic , navaril som si , naladoval pracku , potom som robil mame taxikara , a teraz sedim doma kukam serial . A ked si taka odbornicka na mna mohla by si sa uz naucit ze nehulim ja iba tvrde drogy beriem .
@michal3691 napisala som ti to,a vies co kasli nato prebehla som si tvoje prispevky ,tvoje nazory su hodne tak 15 rocneho dietata ,zakladas tu temy este v roku 2015 si sa pytal okrem ineho na idealnu zenu ,na idealny vztah ,naco ked ty nechces zenu,rodinu,deti,neviem jak si ty vyrastal,mozno to nebolo pekne a mozno prave preto sa v niekde v podvedomi radsej toho stranis,no nic ma do toho ,tvoja vec ,tak ako pises,zi a nechaj zit ,ale aj ty nechaj zit druhych,ked je tvoj zivot taky originalny a si tak nad mieru spokojny,tak potom nerozumiem,preco mas potrebu si to odobrit u druhych ,dokonca na nejakom zenskom fore.Osobne si myslim ze spokojny niesi ,len si to nechces priznat za ziadnu cenu.A neda mi ale si fakt neslusny ,neviem naco sa to tu hrajes ,ci zabijas nudu ci co,no mal by si obcas vazit slova.
Mimochodom ,len aby si vedel ,po drogach siahaju ludia vacsinou aby usli z reality a zato sa nemas hanbit ale priznat si to.No je vidiet ze evidentne ze u teba je najvacsi problem zrejme nieco si priznat.Alebo potom fakt zi si svoj svet, svoj zivot ,mas nato?Ak ano nechaj tak a NERIES.
@mimi1237 hm a vsimla si si aky je rok ? 2018 , myslim si ze otazky z roku 2015 uz su davno zodpovedane , aj ja som bol kedysi blby a chcel som vztah lebo " to tak malo byt " , dobra presla uz nechcem . A mne je to jedno ci mam 15 alebo 5 hlavne ze som spokojny a moja spokojnost sa neodvija od toho ako ma posudzuje okolie, to mam v prdeli .Jasne bo ty vies ako sa ja citim , som spokojny a bavim sa . A hej som nevychovane hovedo , etiketa 0 bodov , ale naco by mi aj bola vecsi plat s toho nebude . A preco by som ich mal vazit ? No sak ja sa nehambim , som unaveny a nic sa mi nechce , ked si daco dam uz unaveny niesom a chce sa mi , cize ano utekam od svojho nechcenia a spanku do cinnosti a bdelosti . Ale sak co je pravda si priznam ale nie co si ty myslis ze tak je ale nieje ludia su rozny to nefuguje tak ze vsetci su stejny a vsetci maju rovnake pocity .

Pozeram ze sa zas nudis, a potrebujes niekde prezentovat svoj pohlad na zivot a presviedcat o jeho spravnosti :D
Povedz mu ako nam tu. Ze je trapny, bezduchy, ovca, a ze si znicil zivot tym ze ta mal..