Ako získať stratenú dôveru?
Chcel by som vás poprosiť o názor - pomoc.
Zoznámil som sa som sa s jednou slečnou,respektíve ona so mnou. Som starší od nej.
Na začiatku,keď sme sa zoznámili,chcela vedieť koľko mám rokov a fotku ako vyzerám.
Ona mi poslala svoju fotku.
Keď že som už dlhšiu dobu sám,neveril som na zázraky,poprosil som mladšieho kolegu,
či ho môžem odfotiť a tu fotku som jej poslal.Nebral som to príliš vážne.
Lenže tá slečna to brala vážne a preto som sa k podvodu s fotkou priznal a
ospravedlnil som sa.
Doteraz ma to mrzí. Prepáčila mi to.
Písali sme si hlavne o hudbe.
Boli tam aj vzájomné sympatie.
Ja som sa do nej zamiloval,lenže ona mi neverí.
Raz miluje ona mňa,potom mi zas neverí.
Je to ako na hojdačke.
Ja som nenapísala, že si úchyl. Treba čítať s porozumením
@charlinka111 Prepac,ospravedlnujem sa,citam s porozumenim ,,Skôr by si si pomyslel, že je to nejaký úchyl a zišla by sa mu poriadna nakladačka." Uz ma 25rokov.Tak nevidim dovod to tu pisat.
Daj mladému dievčaťu láskavo pokoj, je to trapne a len sa tu ponizujes 😬
tebe sa zda normalne, ze hovoris o detoch a svadbe a a buducnosti s niekym, koho si nikdy nevidel? Podla mna budes bud zufalec, alebo to nemas v hlave ok
@asocial Podla teba su v Svadba na prvý pohľad zufalci,ktori to nemaju v hlave ok?
Ty si starý 53 ročný mládenec ?A čo si robil doteraz ?Ziadna ťa nechcela?A teraz sa ti zachcelo mladého mäska?Pôsobis riadne zúfalo .Zrejme u seberovných žien šancu nemáš ,tak skúšaš na naivné mladé baby .Hádam ťa prekukne skôr, ako niečo vážnejšie začne .Už to s tou fotkou svedčí o tvojom charaktere a k nej sa radšej nevyjadrujem …
@retatka A nenapadlo ta,ze mozem byt vdovec,rozvedeny... To su len stari mladenci?
Pocuj, a nie je to tak, ze za kazdu spravu platis? Lebo uz aj taky zamilovany borec tu bol...
@dadis Nie,neplatim za ziadnu,spravu,SMS... Platim len za internet.
@uppss V prvom rade ma ocarili jej krasne oci,zvodne pery,kludna povaha,rovnake zaujmy a zmysel pre humor.
Jojoj autor, cez internet vieš čo vsetko ti ja môžem o sebe písať? A ale krásne fotky ti môžem posielať? Upravené, vyretusovane, paráda...
A môžem ti písať aj akú mám kľudnú povahu, debatovať o čom len budeš chcieť... Cez internet to je predsa také jednoduché, a keď už mi budeš liezť na nervy, tak proste poviem, že musím ísť tam a tam a vypnem sa.
No reálny život a osobne stretnutia sú úplne dačo iné. Ty mi pripadas ako taký zamilovaný tokajuci pubertiak, ktoreho očarila mladá slečna, ktorú navyše ani nazivo nevidel. Okrem toho, kde máš istotu, že ona ti píše a posiela svoje fotky? Co ak aj ona robí to isté, čo ty a píšeš si možno s nejakou 60 ročnou tetuskou?
A čo sa týka Svadby na prvý pohľad... To je hlavne o peniazoch,a zviditeľneni sa, nie je to skutočná svadba, majú aj scenár, podľa akého sa majú správať, ani jeden pár spolu reálne neostal (alebo len dvaja, ktori sa už predtým poznali, ten tréner a športovkyňa, a on nejako si vybavil u štábu, aby tam mohol ísť, čiže v podstate to bolo už podvod).
@jaskolka Co ked mam informacie,ktore odpovedaju len cisto tej jednej osobe?
Tazko by boli aplikovatelne na 60 ročnu tetusku.😀
Autor - mohol by si jej byt otcom, najdi si seberovnu.
To, co povazujes za zamilovanie sa, je len take pobluznenie, mozno aj sposobene tym, ze ti zaujem ukazuje/ predstiera taka mlada zena..
Mlada sa len zabava, na starom, co jej lasku vyznava, alebo ma sama nejake "issues", pretoze vyrovnana mlada zena nepojde do vztahu s muzom o generaciu starsim.. ale to plati aj naopak..
A po tom, co by sa chlap vydaval za niekoho ineho, by som mu uz sancu nedala. Ved je to ubohe..
Clovece daj sa dokopy!
Čo sa ty vyjadruješ o 60 ročnej žene, ako o tetuške, veď tebe je to veķ prijateľný k tvojmu.Určite, je ti bližšie 60 ročná, ako 25 ročná.Ak, toto nie je vymyslená téma, tak to ide s ľudským intelektom, naozaj dolu vodou...
@anna777115 O tetuske sa vyjadruje @jaskolka,ja som len odpovedal 😀
@beronsche Preco by to nemalo byt uprimne z mojej aj jej strany?Kazdy je strojcom vlastneho stastia.
Ved sa stretnite a uvidis, ze ci do teba je zamilovana 😄😄
Keď si posielal tu fakošnú fotku čo si od toho očakával? Určite nie že sa zamiluješ. Keď sa to stalo tak si sa priznal ale nasledky sú logické. Ak sa pýtaš ako zikat stratenu dôveru tak len láskavým prístupom netlačiť na ňu nehovoriť o tom že ju miluješ to ona vie len to potrebuje cítiť. Slovami sa to nedá povedať. Včera bol pekný film s Kutcherom v telke tiež si tam vôbec nepovedali ako sa milujú a bolo to jasné. Ty buď s ňou teraz len priateľ a robte aj komunikujete ako priatelia. Laska z toho príde alebo nepríde. Zamilovaný kamarát nesmie povedať že je zamilovaný až kým na to nie je správny čas.
@slovakboy Dakujem.
Nuz v prvom rade velmi predbiehas.. Este ste sa ani len nestretli.. volali ste spolu aspon?
Preco si ja myslim, ze to nevyjde?
Pretoze je primlada na to, aby bola s 50r chlapom.
Co take jej mozes ponuknut, co mladsi chlap nie?
Podla mna to mladej imponuje, ze ta namotala... To by vysvetlovalo, ze raz ta chce a o chvilu uz nie. A aj to, ze ti lahko odpustila to pateticke klamstvo .
Ak jej teda nejde ciste len o zabavu na tvoj ucet..
A ty si sa uz dokonale namotal na svoju predstavu o laske .. pripomina mi to tie horuce love story, kedy americky vojak/ lekar/ neviem_co_este, namota nejaku chuderu a ta mu posle vsetky uspory..
Ono vies, niekedy to veru aj vyjde, obcas.. Ked mlada hlada v partnerovi otca. Alebo nadstandardny financny zdroj..
Ale v drvivej vacsine pripadov to buducnost nema, takyto nevyrovnany vztah..
Keby ste sa aspon realne stretavali, no, dajme tomu, ze by bola ocarena.. ale takto, cez net..
Radsej maj realne ocakavania...
@beronsche Preco kazdy vidi v tomto vztahu len peniaze,majetok?Netvrdim ze k zivotu nie su potrebne,ale tu o to nejde.
Proste stretnutie dvoch ludi len tak,to asi v terajsej dobe nie je mozne,podla niektorych.Bohuzial su aj vynimky.A neviem preco tu slecnu urazate,nic vam nespravila.
@jaskolka
@elizabet173
@mimka1402
@toskanka

A čo vlastne od nás chceš počuť, keď na všetko máš odpoveď?😀Si zbabalec, ktorý sa hrdinsky skrýval za cudziu identitu, vypisuje si o generaciou mladšou babou, nikdy sa nevideli. Panebože, v dnešnej dobe kilometre sú nič. Ja som kvôli vzťahu cestovala 600km a dalo sa, cez víkend. Vždy sa to dalo. Vy to odkladate donekonečna a žijete si svoj internetový sen. Teda. Ty si ho žiješ. Stretnete sa naživo a čo? Ver tomu, že realit a internet je diametrálne veľký rozdiel...Darmo. Teba tá tvrdá rana bude veľmi bolieť, keď sa v tejto idylke sklameš.