icon

Ako zmeniť prístup k rodine a dieťaťu

tatiana234
8. aug 2026

Ahojte viem ze ma viacere odsudite ako som si mala nasrudivat psychologiu dietata pred tym ako som nejake mala . Pochadzam z toxickej rodiny napriek tomu ze som sa zaprisahala ze takato matka nebudem inak spm tp nevedela. Nebila som dceru aj ked sem tam po zadku isla jedna vychovnaNEBOLO TO o xasto ale som KRICala a jedno obdobie uz velmi kricala aj ona kricala som po muzovi mali sme krozu myslim ze vsetci sme sa v dosledku tpho spravali k sebe zle. Zlom prisiel ked sme boli na pobyte sp svsgrovcami dcera ma nahnevala ved uprimne si povedzme deti aj vedia nahnevat a ja som jej pleskla asi 3x p ozadku a akpby som vytriezvela v tom momente uplne som ostala paralizovana. Skusila som na dceru hovorit v klude s pokojom jej podst aj to ze nieco nemoze pp najst inu alternativu alebo prijat aj to ze ma aj ona pravo sa hnevat a neprezivat to hned. Chcem si sama sebe odpustit dcerka ma necele tri roky myslim ze toto trvslo asi rok mpje sialene spravanie. teraz ide mala do skolky z mna mrxi ze sme mozno ten cas mohli krajsie vyuzit keby nemam nwrvy v kybly. Samozrejme aj zmena jej spravania prisla hned mame k sebe blizsie viac pocuvne.

Strana
z2
tatiana234
autor
11. aug 2026
@anonym_36142e

@tatiana234 tak ešte ste aj paranoidná 🤦

@anonym_36142e neviem o co vam tu totizto ide sme ludia robime chyby ci v rodicovstve ci v praci ci v domacbosti... hocikde niekto ich robi cely zivot niekto si to uvedomi a snazi sa o napravu pp pyta radu ja som velmi rada a obdivujem vas ze cely svoj zivot zvladate na 120%. Pytala spm so radu namiesto toho ste jedina co ma tu skaredo uraza. Lahko sa vystupuje ako anonym. Naproek tomu ze mozno som nebola vzdy dobra mama a zlyhala vo vela situaciach vzdy ked sa nieco dcere stane pride si za mnou pre objatie a ja ju nezacnem urazat.a ani nikoho je to smutne pomial to niekto robi potom sa necudujme ze sa vela ludi trapi a boji sa to niekomu aj povedat . Tiez mi nepridete ako kludna a trpezliva osoba uz ked mna odporucate k odbornikom. Verim ze ste teds so sebou spokojna a hlsvne aj vase okolie ono aj na tom zalezi inak vam je uznanie samej seba k nicomu

katkati
11. aug 2026
@a0

Mne príde odveci biť slabšieho. Také lacné a rýchle dokazovanie si sily - tiež som z total toxickej rodiny. Zaprisahala som sa, že deti nikdy neudrem, neudrela som, prečítala som si more kníh párkrát posedela u psychologičky, aby som sa naučila spracovávať svoj hnev a nemusela si ho vybíjať na dieťati. Skús aspoň pár kníh, minimálne budeš mať rozšírené obzory čo a ako funguje v našej aj detskej hlave 🙂.

@a Súhlasím so všetkým, si správna mama. Veď nech si odpovie každý, aký je človek, keď udrie slabšieho. Lebo vie, že mu to nebude vrátené?

anonym_36142e
11. aug 2026
@tatiana234

@anonym_36142e neviem o co vam tu totizto ide sme ludia robime chyby ci v rodicovstve ci v praci ci v domacbosti... hocikde niekto ich robi cely zivot niekto si to uvedomi a snazi sa o napravu pp pyta radu ja som velmi rada a obdivujem vas ze cely svoj zivot zvladate na 120%. Pytala spm so radu namiesto toho ste jedina co ma tu skaredo uraza. Lahko sa vystupuje ako anonym. Naproek tomu ze mozno som nebola vzdy dobra mama a zlyhala vo vela situaciach vzdy ked sa nieco dcere stane pride si za mnou pre objatie a ja ju nezacnem urazat.a ani nikoho je to smutne pomial to niekto robi potom sa necudujme ze sa vela ludi trapi a boji sa to niekomu aj povedat . Tiez mi nepridete ako kludna a trpezliva osoba uz ked mna odporucate k odbornikom. Verim ze ste teds so sebou spokojna a hlsvne aj vase okolie ono aj na tom zalezi inak vam je uznanie samej seba k nicomu

@tatiana234 nadávam vám niekde ? Či že vám napíšem na rovinu aby ste vyhľadali odborníka je pre vás urážka ? Tak budiš no keď je pre vás v poriadku, že si trieskate dieťa tak vaša vec,iné dieťa to nie je chvála Bohu. Načo si sem idete potom po radu keď je to pre vás v poriadku, že stane sa, že sa že vám ujdú nervy veď ste človek. Očividne to ani nechcete zmeniť..
Keby ste sa tak zamysleli nad sebou aké detstvo dávate svojmu dieťaťu miesto útocenia tu na každú čo vám nepohladká ego.. typické

tatiana234
autor
12. aug 2026
@anonym_36142e

@tatiana234 nadávam vám niekde ? Či že vám napíšem na rovinu aby ste vyhľadali odborníka je pre vás urážka ? Tak budiš no keď je pre vás v poriadku, že si trieskate dieťa tak vaša vec,iné dieťa to nie je chvála Bohu. Načo si sem idete potom po radu keď je to pre vás v poriadku, že stane sa, že sa že vám ujdú nervy veď ste človek. Očividne to ani nechcete zmeniť..
Keby ste sa tak zamysleli nad sebou aké detstvo dávate svojmu dieťaťu miesto útocenia tu na každú čo vám nepohladká ego.. typické

@anonym_36142e keby som si myslela ze je to v poroadku nepisem sem samozrejme nepisem ako anonym hlavne 🙂 ja nikde neutocim za nazor som vam podakovala uznala ze mate vp vela veciach pravdu vy si chcete asi ego pohladkat aka ste dobra mama tak ste mate uznanie

anonym_36142e
12. aug 2026
@tatiana234

@anonym_36142e keby som si myslela ze je to v poroadku nepisem sem samozrejme nepisem ako anonym hlavne 🙂 ja nikde neutocim za nazor som vam podakovala uznala ze mate vp vela veciach pravdu vy si chcete asi ego pohladkat aka ste dobra mama tak ste mate uznanie

@tatiana234 len o 2 komentáre vyššie píšete, že je to v poriadku, že každému ujdú nervy, ste len človek.. sama neviete čo vlastne píšete..
Myslím, že je zbytočné aby ste o tom komunikovali so mnou. Sústreďte sa na seba aby ste zas netresli svojmu dieťaťu ktoré zato nemôže a že vám raz odpustí ako s ňou zaobchádzate..
Pekný deň vám prajem 🙂

tatiana234
autor
12. aug 2026
@anonym_36142e

@tatiana234 len o 2 komentáre vyššie píšete, že je to v poriadku, že každému ujdú nervy, ste len človek.. sama neviete čo vlastne píšete..
Myslím, že je zbytočné aby ste o tom komunikovali so mnou. Sústreďte sa na seba aby ste zas netresli svojmu dieťaťu ktoré zato nemôže a že vám raz odpustí ako s ňou zaobchádzate..
Pekný deň vám prajem 🙂

@anonym_36142e tak vam opay gratulujem ze mate svoj zivot na 120% pod kontrolov a nokdy sa nenastvete pelny den

Strana
z2