Ako zvládnuť, keď manžel nerešpektuje vaše želania?
A nerešpektuje. Snažím sa cvičiť, aby som lepšie vyzerala a dnes ideme na nákup a ešte predtým než odídeme z domu mu hovorím, nech mi nekupuje zákusky atď. A kúpil. Mám už na neho nervy, o niečo ho prosím a on to nerešpektuje. Potom je urazený.
Toto je bezne, pri chlapovi sa tazko chudne.
A ty splníš vždy všetko o čo ťa manžel požiada ?
Ak ich nechceš jesť a zároveň nechceš až sa urazí. Vyhoď ich. V lepšom riešení ich zober ráno do práce alebo zanes rodičom - že si zjedla. Pripomína mi to celé škôlku.
Mozno ti ich kupil lebo vie, ze chudnes uz x krat a nikdy si to nedokoncila/neschudla. Ak sa mylim, tak prepac.
Je to presne, ako píše @sashabb . Nemala si zákusky vôbec spomínať. To sú totiž chlapi. (Nie všetci, samozrejme, tak sa, prosím, neurážajte, ktorých sa to netýka!) Ty povieš "Nekupuj pre mňa, prosím ťa, zákusky, snažím sa schudnúť, nebudem ich jesť.". Chlap počuje "Bla...bla...bla...zákusky...bla...bla...bla." A kúpi ich. 😀
@h2 presne, treba mu napísať zoznam toho, čo má kúpiť a zákusky ani nespomenúť
Jako sorry ale ty z toho narobis strasnu dramu. Presne toto som svojmu muzovi povedala niekolko krat, ze mi nema kupovat sladke lebo sa snazim zhodit par kg. A co myslis, ze spravil? Jasne, ze mi ich zakazdym kupi ale nehnevam sa preto na neho, to chudnutie je iba na mne a je to moja pevna vola ci si tu sladkost zjem alebo nie.
Rozved sa s ním.
@michaellkaaa Už nemáme čo napísať?
Nech kúpi, nech sa urazí… Ty chceš schudnúť, ty si máš strážiť, čo zješ, je to o tvojej vôli. Ako ťa má podporovať, keď vidí, že pri prvej príležitosti zlyháš?
a zješ ich, ak áno, tak vie, že ich v podstate chceš, ak by si ich nezjedla, prestal by ich nosiť.
@stellarstar tak hádam keď chudne ,tak jej nebude kupovať zakusky
@sidicek on si môže kúpiť v podstate čo chce,aj pre ňu, je na nej či ich zje alebo nie.
a to ti má na toto napísať? Veď keď tie zákusky nechceš, tak ich nejedz. to ešte aj v tomto hľadáte problém mnohé? Čo ti má transparenty každý deň písať že do toho?
@sheila121 tiež ma to zaráža. Ako 10 ročné deti. Takto sa fakt chovajú niektorí dospelí?
@ibatanecnica mne to príde, že jej ich napriek kúpi, aby akože zlyhala.Ja sa sice nesnažím schudnúť, ale jedno viem a to, ze ak niečo nechcem jest tak to ani nekupujem ,lebo vtedy sa ťažšie odoláva ak to leží v spajzi ci chladničke. Nie každý má takú pevnú vôľu, že bude pozerať na obľúbený zákusok 3 dní a nedá si.
Ja keď som chudla tak môj žral pri mne večer v posteli čipsy ale teda mňa ani len nenapadlo, že ma nepodporuje 😀 Proste si robí čo chce a ja tiež... 😂
Vy aj keď máte dobrých mužov, tak musíte hľadať nejaké postihnuté chyby. Ale tak kto chce kam...
Áno toto presne poznám. Poviem frajerovi nekúp, neuvar a podobne a on to aj tak spraví. Ja som zase nedisciplinovaná a nemá pevnú vôľu. Takže s chuťou to zjem a kilečká idú hore, hore a hore. A občas som z toho už aj zúfalá 😅. Ale zase ma teší, že je pozorný 🙂.
Tak sa kurnik rozved,ako môžeš s takým hajzlom nerešpektujúcicim a nepodporujúcim žiť?!?! To je na obvinenie z psychického týrania a keď sa posnazis,zadarí sa aj fyzické. Spinavec jeden hnusný. Normálne si ma nasrala🤣🤣🤣 Kúpil ti zákusky.....jasné týranie🤣
@maciatkolulu je to veru hovädo 😂😂
ja to mam naopak :D pytam nech kupi a nekupi 😂

A ty si nesvojpravna? Ved keď nechcem tak si nedám aj keby mam v chladničke jarmočne hody. Toto nepovažujem za to, že ťa manžel nepodporuje.