icon

Ako zvládnuť, keď manžel nerešpektuje vaše želania?

10. jan 2024

A nerešpektuje. Snažím sa cvičiť, aby som lepšie vyzerala a dnes ideme na nákup a ešte predtým než odídeme z domu mu hovorím, nech mi nekupuje zákusky atď. A kúpil. Mám už na neho nervy, o niečo ho prosím a on to nerešpektuje. Potom je urazený.

Strana
z2
nikpa
10. jan 2024

A ty si nesvojpravna? Ved keď nechcem tak si nedám aj keby mam v chladničke jarmočne hody. Toto nepovažujem za to, že ťa manžel nepodporuje.

domkakvet
10. jan 2024

Toto je bezne, pri chlapovi sa tazko chudne.

daniela1911
10. jan 2024

A ty splníš vždy všetko o čo ťa manžel požiada ?
Ak ich nechceš jesť a zároveň nechceš až sa urazí. Vyhoď ich. V lepšom riešení ich zober ráno do práce alebo zanes rodičom - že si zjedla. Pripomína mi to celé škôlku.

beata_k
10. jan 2024

Mozno ti ich kupil lebo vie, ze chudnes uz x krat a nikdy si to nedokoncila/neschudla. Ak sa mylim, tak prepac.

h2
10. jan 2024

Je to presne, ako píše @sashabb . Nemala si zákusky vôbec spomínať. To sú totiž chlapi. (Nie všetci, samozrejme, tak sa, prosím, neurážajte, ktorých sa to netýka!) Ty povieš "Nekupuj pre mňa, prosím ťa, zákusky, snažím sa schudnúť, nebudem ich jesť.". Chlap počuje "Bla...bla...bla...zákusky...bla...bla...bla." A kúpi ich. 😀

janickacrazy
10. jan 2024

@h2 presne, treba mu napísať zoznam toho, čo má kúpiť a zákusky ani nespomenúť

0kristina0
11. jan 2024

Jako sorry ale ty z toho narobis strasnu dramu. Presne toto som svojmu muzovi povedala niekolko krat, ze mi nema kupovat sladke lebo sa snazim zhodit par kg. A co myslis, ze spravil? Jasne, ze mi ich zakazdym kupi ale nehnevam sa preto na neho, to chudnutie je iba na mne a je to moja pevna vola ci si tu sladkost zjem alebo nie.

michaellkaaa
11. jan 2024

Rozved sa s ním.

autor
11. jan 2024

@michaellkaaa Už nemáme čo napísať?

gab1sol
11. jan 2024

Nech kúpi, nech sa urazí… Ty chceš schudnúť, ty si máš strážiť, čo zješ, je to o tvojej vôli. Ako ťa má podporovať, keď vidí, že pri prvej príležitosti zlyháš?

ibatanecnica
11. jan 2024

a zješ ich, ak áno, tak vie, že ich v podstate chceš, ak by si ich nezjedla, prestal by ich nosiť.

sidicek
11. jan 2024

@stellarstar tak hádam keď chudne ,tak jej nebude kupovať zakusky

ibatanecnica
11. jan 2024

@sidicek on si môže kúpiť v podstate čo chce,aj pre ňu, je na nej či ich zje alebo nie.

ibatanecnica
11. jan 2024

a to ti má na toto napísať? Veď keď tie zákusky nechceš, tak ich nejedz. to ešte aj v tomto hľadáte problém mnohé? Čo ti má transparenty každý deň písať že do toho?

ibatanecnica
11. jan 2024

@sheila121 tiež ma to zaráža. Ako 10 ročné deti. Takto sa fakt chovajú niektorí dospelí?

sidicek
11. jan 2024

@ibatanecnica mne to príde, že jej ich napriek kúpi, aby akože zlyhala.Ja sa sice nesnažím schudnúť, ale jedno viem a to, ze ak niečo nechcem jest tak to ani nekupujem ,lebo vtedy sa ťažšie odoláva ak to leží v spajzi ci chladničke. Nie každý má takú pevnú vôľu, že bude pozerať na obľúbený zákusok 3 dní a nedá si.

amel
11. jan 2024

@sidicek možno nechce,aby bola nervózna a bola usmiata ako predtým,keď tie zákusky jedla a možno to tak nebolo,ťažko napísať,keď nevieme.

sidicek
11. jan 2024

@amel tak nahnevaná, že ju nepočúva asi nebude vysmiata 🙂 ale nechápem, že takú blbosť si nevedia odkomunikovat, tak preto usudzujem , že jej to robí schvalne

laurita285
11. jan 2024

Ja keď som chudla tak môj žral pri mne večer v posteli čipsy ale teda mňa ani len nenapadlo, že ma nepodporuje 😀 Proste si robí čo chce a ja tiež... 😂

amel
11. jan 2024

@sidicek áno je to hlúposť.
Myslela som nervózna z chudnutia.Ja keď sa musím v niečom obmedzovať a mam to pred sebou, často stekam🙂

dharmasanata
11. jan 2024

Vy aj keď máte dobrých mužov, tak musíte hľadať nejaké postihnuté chyby. Ale tak kto chce kam...

kastia
11. jan 2024

Áno toto presne poznám. Poviem frajerovi nekúp, neuvar a podobne a on to aj tak spraví. Ja som zase nedisciplinovaná a nemá pevnú vôľu. Takže s chuťou to zjem a kilečká idú hore, hore a hore. A občas som z toho už aj zúfalá 😅. Ale zase ma teší, že je pozorný 🙂.

maciatkolulu
11. jan 2024

Tak sa kurnik rozved,ako môžeš s takým hajzlom nerešpektujúcicim a nepodporujúcim žiť?!?! To je na obvinenie z psychického týrania a keď sa posnazis,zadarí sa aj fyzické. Spinavec jeden hnusný. Normálne si ma nasrala🤣🤣🤣 Kúpil ti zákusky.....jasné týranie🤣

koniarova
11. jan 2024

@maciatkolulu je to veru hovädo 😂😂

hendikep
11. jan 2024

ja to mam naopak :D pytam nech kupi a nekupi 😂

Strana
z2