Ako zvládnuť situáciu so svokrou na vystúpení vnučky?
Ahojte, prosím Vás ako zareagovať keď svokra chce ísť na Vianočné vystúpenie dcéry, na ktoré ju nikto nepozval, len jej to spomenula dcéra., že bude mať vystúpenie v triede. Na minuloročné vystúpenie som ju zavolala, ale bola tam sama ako starý rodič. Proste chodia len rodičia a ja ju ešte aj tam nepotrebujem mať, pretože je to ten typ ženy, že ju "vyhodíš cez dvere a vojde oknom". Jej určite nebude prekážať, že tam bude jediná babka, čiže ani tento argument asi neobstojí. Viete mi nejako poradiť ako jej to normálne ale jasne oznámiť? Len dodám, že dcéra by bola asi rada, keby tam bola, skôr ide o to, že je to pre nás ako rodičov.
Autorka a to ty by si asi neprežila moja dcéra tak miluje moju svokru jej babku že akonáhle je s ňou ja prestanem doslova a dopismena existovať , ma čerstvé dva roky ale veľmi rýchlo mi dá papa maminka predvčerom ma dokonca potlačila k dverám a už len babka babka babka . Aj keď ideme okolo jej domu alebo sa spomenie . A to sa mám uraziť alebo mám žiarliť alebo ako ? Ja som taký vzťah nezažila neboli mi starí rodičia dopriati , babka ani jedna , ani jeden dedo a druhý zomrel keď som bola ešte malička a pamätám si ho len veľmi matne nakoľko býval ešte aj 100 km od nás . Takže . Buď rada že ma tvoja vnučka taký vzťah s babkou aký ma . Čo by za to iné ženy dali , že by mali babku , ktorá ma taký pekný vzťah s ich deťmi . A ešte ako tu mnohé napísali . Je to mama tvojho muža . Ty raz budeš taktiež svokra a je jedno či budeš mať nevestu či zaťa . Si predstáv , že oni sa budú takto voči tebe správať .
@earlgrey chapem,ale rovnako nepozname povahu svokry a preco maju,take vztahy...ale napriek tomu,by som akceptovala prianie dcery...
@nika11103 😍
je to dcerine vystupenie, nie Tvoje, tak respektuj jej prianie a znes babicku na akcii. Uprac si v sebe, nech je babicka akakolvek.
@thendka Taky budeš jednou babička, a možná budeš chtít jít....uber ze svých požadavků, pro dceru i babičku to bude fajn, dopřej jim to.
Väz si že chce ísť.preboha aj starí rodičia chodia na besiedky
@thendka neviem prečo robíš svokre napriek. Veď chce vidieť vystupovať svoju vnučku. Mala by si byt trocha vďačná, že sa takto zaujíma. Mne môj vlastný otec nechodil na vystúpenia ( a nie len v škôlke ), čo by som ja dala za to. A mysli na to, že tvoju dcéru tiež poteší , keď sa príde babka pozrieť na jej vystúpenie. Robíš problémy tam , kde nie sú
@thendka ty si hnusná nevesta 🙄🤐 neviem čo ti na toto napísať, len asi že pekný predvianočný čas a uži si vystúpenie v škôlke
No ak jej to chceš aj takto tlmočiť že ju tam nechceš... Alebo si niečo vymyslíš a ona potom uvidí napr fotky že boli aj nejaki starí rodičia...tak sa radšej zamysli či ju ešte nebudete potrebovať na pomoc v prípade chorôb a prázdnin 🙂
@thendka ja som teda solidna bitch v beznom zivote, ale hladat dovod aby babka nesla - ak teda nieste uplne na noze, mi pride dost krute. Tozvie kolko vnucat, vystupeni a rokov sa svokra este dozije. Idu Vianoce pre Krista Boha…daruj jej ten okamih…
Ona ma uz dieta velke, nikdy uz nezazije detsku besiedku svojich deti, len vnucat. Aj mna by to ako staru babku vytrhlo z bezneho mozno osameleho zivota dochodkyne…
Babka ma realne sancu vidiet svoju vnucku vystupovat 4x na vianocnej besiedke a 4x na besiedke ku dnu matiek za predpokladu, ze dieta chodi 4 roky do skolky.
Dieta je hrde, ze aj babka ju vidi ako vystupuje, co sa naucila a tesi sa z jej pritomnosti.
V com je problem, ze dieta v tej chvili venuje viac pozornosti babke ako tebe? Je ti smutno, ze druha babka (tvoja mama) ju nemoze vidiet, alebo nema zaujem? Nekaz dietatu ani babke radost.
Moje dieta pozvalo babku na besiedku, spontanne s radostou, same od seba. Babka si listok kupila, aj 6 hodin precestuje vlakom, len aby videla svoje vnuca ako odspieva 3 pesnicky.
@thendka Nato treba pozývať..🤔 neorganizuješ to predsa ty.U nas vždy chodili aj starý rodičia. Moja mama väčšinou chodila a čoby sme my zato dali,aby aspoň raz išla aj druhá starká pozrieť vnukov. Takže tak. A môže sa stať,že nie každý rodič môže isť a sú radi ak ich starý rodičia zastúpia.Aj mne sa raz stalo,že sa mi nedalo, bola som s toho hotová a zaroveň vďačná,že išla starká. Takže mne by bolo úplne jedno či je jediná. Hlavne,že tam je 🙏♥️
@thendka Ani nereaguješ....dúfam, že ťa teraz hanba fackuje🙈
Najvyšší čas ju pozvať, nemyslíš? Vianočný koncert, ľudia sa idú mať radi na pár dní. Tak sa premôž, urob radosť dcére, svokre. Idú Vianoce, či ty si odolná voči tomu?
@thendka a prečo by nemohla ísť? Ved je to milé, normálne chodia starí rodicia na predstavenia
@thendka Co ty si za cloveka? Neuveritelne. Teba nezaujima nikto len tvoja osoba.
Si zlý človek. Si hnusná a zlá nevesta. Nechcela by som ťa za nevestu.
U nás sme chodili ako Huherovci. Hlavne, ak to potešilo dieťa. Bolo mi jedno, čo si kto myslí. Inak chodilo veľa starých rodičov.
A keby chce ísť tvoja mama tiež je to problém alebo len to že je to svokra. Ak dcéra chce babka nikomu vadiť nemoze
@thendka co pre vas ako pre rodicov? Nechapem, tebe nevadi ze tam ide tebe vadi samotna svokra
Tak zatni jazyk a nevsimaj si ju
Dcera ju tam chce mat
Chuda svokra mat doma takto zmyslajucu neprijemnu egoisticky-narcisticku nevestu 🤦🏻♀️ vstup si do svedomia troska
@thendka však je to starý rodič , matka tvojho milovaného muža,
@jarmila2010 tak z interakcie svokra -nevesta , je vždy svokra tá najhorsia
@taktotedanie presne, ale keď treba darčeky kupivat, či strážiť dieťa, tak vtedy zase malo dala a malo stráži …. Bože , ja sa tak teším , keď budem mat ja nevesty 🙄🙄🙄
Dnes ma syn Vianocnu besiedku v skolke. Idem tam so svokrou. Zavolala som ju ja. Manzel nemoze a chcem, aby malo dieta radost, mohlo sa popysit.
Vsak ty so svokrou nemusis slova prehodit. Bude tam program, nemusis sa jej venovat. Nie je to o Tebe ale o tom dietati.

@thendka milujem tieto témy...keby neprišla a nebola aj minulý rok, bola by téma ,, stara mama sa nezaujíma o vnučku,,...ani na voz ani z voza...keď chce ísť nech ide. Véd je to krásne ze ma záujem. Tebe vadí ze ma o vnučku záujem? Vidíš ju ako konkurenciu voči svojej osobe? Fakt sa uvedom a neries veci, ktoré problém nie sú.